fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Osobni rast i razvoj

Dugo planirate promjenu? Želite kvalitetno raditi na sebi? Mi smo stručnjaci koji Vam mogu pomoći u planiranju i provedbi čak i najzahtjevnijih životnih promjena.

Individualni rad

Seminari za studente

MT HUB - Škola za talente

MT UpLift

Biofeedback trening

“Pokreni promjenu” - osobni startup program - ONLINE

"Pokreni promjenu” - ebook

“Upute za svjetskog prvaka… u životu” - ebook

"Mala knjiga velikih promjena" - knjiga

"Kako graditi otpornost na stres" - knjiga

Što je Mentalni Trening?

Mentalni Trening je jedinstvena tehnologija treninga, pristupa i alata s ciljem razvoja mentalnih sposobnosti kod onih koji žele ostvariti svoj puni potencijal.

Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti koja svojim jednostavnim i znanstveno utemeljenim tehnikama djeluje na razvoj osobne izvrsnosti neovisno o kontekstu.

Cilj nam je iskoristiti potencijal pojedinca u potpunosti i pomoći mu da bude najbolji što može biti, ostavlja trag, svakodnevno napreduje i ruši barijere.

Ebook

U ovoj kratkoj knjižici odlučili smo s Vama podijeliti naša iskustva, naše učenje i naše spoznaje. Pišemo kako mislimo i osjećamo, bez pakiranja. Naši tekstovi su rezultat iskustava, naših promišljanja i naših znanja. Svakako su produkt našeg iskustva koje nije uvijek bilo ugodno, već ponekad vrlo teško i bolno, ali danas znamo da su upravo ta iskustva ono zbog čega smo rasli i zbog čega nastavljamo rasti.