0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 kn (0.00 €)
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 kn (0.00 €)
Pogledaj košaricuNaplata
Prvi program mentalnog treninga za SVE!

"Pokreni promjenu" - osobni startup program

Ljudi bi trebali imati mogućnost rasta iz vlastitog doma u njima idealno vrijeme!

Upravljanje stresom, trening fokusa, promjena navika, produktivnost i mentalno zdravlje – samo su neke od stvari koje dobivate ovim programom.

Želite raditi na sebi, ali niste znali od kuda krenuti? Želite pokrenuti dugo željenu promjenu ili promijeniti neke loše navike u životu? Želite izgubiti višak kilograma ili jednostavno unaprijediti svoj životni stil? Dvomjesečni vođeni program mentalnog treninga može vam u tome pomoći.

Pokreni promjenu online program je dvomjesečni program mentalnog treninga namijenjen svima onima koji žele napredovati, žele promjenu, žele smanjiti stres u svakodnevici i biti najbolja verzija sebe!

Ovo je program sastavljen od strane stručnjaka, pomno isplaniran i znanstveno utemeljen, a potom testiran na stotinama klijenata koji su odlučili unaprijediti svoj život i u tome uspjeli.

Budite i Vi najbolja verzija sebe i pokrenite svoj proces rasta i razvoja s našim stručnjacima!

Što je Mentalni Trening?

Mentalni Trening je jedinstvena tehnologija treninga, pristupa i alata s ciljem razvoja mentalnih sposobnosti kod onih koji žele ostvariti svoj puni potencijal.

Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti koja svojim jednostavnim i znanstveno utemeljenim tehnikama djeluje na razvoj osobne izvrsnosti neovisno o kontekstu.

Cilj nam je iskoristiti potencijal pojedinca u potpunosti i pomoći mu da bude najbolji što može biti, ostavlja trag, svakodnevno napreduje i ruši barijere.

 

Što dobivate

 • 8 tjedana planiranog i programiranog mentalnog treninga
 • dodatni sadržaj edukacije ekskluzivno na našoj online platformi
 • godinu dana pristupa edukaciji i svim materijalima
 • cjelokupni video materijal naše edukacije u visokoj rezoluciji
 • dodatnih 6 seminara o procesu osobne promjene
 • audio materijale vježbi mentalnog treninga (vježbe disanja, meditacije, plitke i duboke relaksacije)
 • tekstualne materijale naše još neobjavljene knjige
 • mogućnost plaćanja koristeći gotovo sve oblike plaćanja u našem zaštićenom sustavu

Osobni rast ne treba biti skup!

 

Tko, što i zašto

Tko može sudjelovati?

Program “Pokreni promjenu” namijenjen je onima koji nisu nikad radili na sebi, ali i onima koji to kontinuirano čine. Program je namijenjen svima koji žele napredovati u željenom smjeru i koji žele naučiti kako promjenu imati unutar vlastite kontrole.

Što dobivate?

Vođeni program u trajanju od dva mjeseca sa radnim listićima, tekstualnim materijalima iz naše još neobjavljene knjige, audio snimke vođenih vježbi mentalnog treninga i dodatnih šest seminara za inspiraciju.

Zašto program “Pokreni promjenu”?

Online format Vam omogućava da svojim tempom i u Vama raspoloživo vrijeme usvojite znanja i alate Mentalnog Treninga te pokrenete promjenu koju sami želite. Program u ovom obliku čini podršku mentalnog treninga dostupnu svima. Svijet se mijenja, budućnost je neizvjesna, budite Vi prvi koji pronalaze balans u sadašnjici.

Sadržaj i program rada

MODUL 1.: Promjena životnog stila

Kako izgleda promjena, koji su koraci promjene, kako formirati nove navike i kako i zašto raditi vježbe disanja?

MODUL 2.: Vrijednosti, misija, vizija

Što su vrijednosti, misija, vizija? Koji su vaši “anđeli i demoni”? Kako izgleda pokretanje promjene? Kako meditirati?

MODUL 3.: Postavljanje ciljeva

Kako pravilno postavljati ciljeve? Kako raditi body scan? Motivacija ili angažman?

MODUL 4.: MOPF

Što je MOPF model i kako ga koristiti? Koji su vaši krugovi kontrole? Kako provoditi mentalnu simulaciju? Koje su greške u prvim koracima?

MODUL 5.: ABC model

Uloga naših uvjerenja i što je ABC model? Kako funkcioniraju navike? Kako koristiti pozitivni samogovor?

MODUL 6.:Motivacija i angažman

Kakva je povezanost motivacije i angažmana? Što je relaps i kako ga koristiti? Kako podizanjem intenziteta utječemo na fokus?

MODUL 7: Planiranje

Kako pravilno planirati i uskladiti se sa svojom misijom i vizijom budućnosti? Kako koristimo rutine? Kako provoditi progresivnu mišićnu relaksaciju?

MODUL 8: Zaključno

Kako formirati osobni manifest i kako koristiti power pose? Zaključna riječ.

Što dobivate

 • povećanu produktivnost u svakodnevici
 • postizanje željene osobne promjene
 • fokus u ključnim trenucima
 • stabilnost motivacije
 • mir u izazovnim prilikama
 • jasno definirane ciljeve
 • rušenje barijera

Voditelji treninga

Ana Čerenšek

prof. psih.

Diplomirana psihologinja i Mentalna trenerica. Cijelu karijeru provodi u savjetodavnom radu sa stotinama sportaša i sportašica, managera, managerica, roditelja, pustolova i svih ostalih u potrazi za izvrsnošću. Nakon karijere u školstvu, titule stručne suradnice – mentorice, vođenja školskih sportskih timova na državnom i svjetskom nivou, pisanja programa mentorstva učenicima sportašima, sudjelovanja u programu razvoja dual karijere učenicima sportašima, odlučila se za karijeru mentalne trenerice. Surađuje ili je surađivala u timovima vrhunskih sportaša poput Damira Martina (srebrni veslač iz OI Rio 2016.), Lovre Majera (GNK Dinamo), Ivana Raiča (odbojkaški reprezentativac), Kristijana Vincetića (trostruki paraolimpijac, svjetski rekorder u paraplivanju), Luke Šamanića (NBA košarkaš) i mnogih drugih. Od 2016. do 2019. godine obavlja dužnost National Elegibility Officer-a pri INAS i članica je zdravstvene komisije Hrvatskog paraolimpijskog odbora. U radu posebnu pažnju posvećuje razvoju izvrsnosti i unaprjeđenju performansa u sportskoj i općoj populaciji. Ana ima Q&A rubriku kao LastAna u časopisu Modra Lasta, a svoja znanja prenosila je i kao stručna suradnica u emisiji “Rekreativac” HRT-a. Kolumnistica je portala žena.hr, ambasadorica brand-a “Adidas” ali i prva psihologinja koja je sudjelovala na Olimpijskim igrama kao dio tima sportaša i to u Rio de Janeiru 2016. godine.

Igor Čerenšek

mag. psych

Bivši vrhunski sportaš sa diplomom iz psihologije koju je stekao na Sveučilištu u Minnesoti, S.A.D. kao jedan od tri najbolja studenta sportaša u generaciji. Igor je 13 puta uvršten u All American i dvije godine za redom u akademski All American tim od strane ESPN organizacije. Godine 2004. američki senat pohvaljuje ga izuzetnim doprinosom za sudjelovanje na Olimpijskim igrama u Ateni. Bio je finalist svjetskog prvenstva u plivanju 2002. i 2006. godine. Uz to što je kao sportaš sudjelovao na Olimpijskim igrama, Igor sudjeluje i na OI u Rio de Janeiru kao psiholog i član tima sportaša. Igor trenutno radi kao Mentalni trener s vrhunskim sportašima, trener u leadership-u za vrhunske poslovne managere i timove, a posjeduje i certifikat trenera u poslovnom okruženju (certified business coach). Neki od klijenata s kojima je Igor radio ili radi su: Lolo Jones (olimpijka atletičarka iz S.A.D.-a), Lovro Majer (GNK Dinamo), Damir Martin, srebrni veslač iz OI Rio 2016.) i tvrtke poput Abbott pharmaceuticals, Ericsson, Deloitte, Dell, RBA, E&Y i mnoge druge u kojima je do sada provodio poslovne treninge. Igor provodi stres management edukacijski program i edukacije u RH od 2009., vlasnik je certifikata ISMA-e (International Stress Management Association) dok je dio programa svog studija u SAD-u odslušao na Mayo klinici u Minneapolisu usmjerivši se na mindfulness i upravljanje stresom.

Ana i Igor poslovni su i životni partneri, a kao najveće životno dostignuće uvijek će smatrati svoje troje djece.

Sve Vam je jasno i želite pokrenuti promjenu?

Cijena:

750.00 kn 399.00kn

Imate pitanja?
Kontaktirajte nas

Trnjanska cesta 63
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 91 602 7822

info@mentalnitrening.hr

Imate dodatnih pitanja?

  Želim primati promotivne ponude na email

  Povezani sadržaji

  Zajedno s našim klijentima dio smo njihove priče

  • “Oduvijek sam se divila sportašima i njihovoj mentalnoj snazi. Činilo mi se da dijele tajnu koju ostatak svijeta ne zna.Tajnu kako izvući najbolje iz sebe, kako pobijediti sebe, kako živjeti sebe. Kako zagospodariti sobom, svojim emocijama, kako biti slobodan i odgovoran, ranjiv i autentičan. Kako pobijediti i izgubiti, kako pasti i kako se dići. Kako biti ovdje i sada i nikada baš nikada ne odustati. Tajna one sekunde kada stvore svoje polje izvrsnosti. To nije lak put i zahtijeva disciplinu, predanost, strast, želju i davanje sebe do kraja. Moj trener se zove Igor. Moja disciplina se zove Mentalni Trening. Moj put se zove najbolja verzija mene. Treniram od 0 do 24, 365 dana u godini.”

   Mila Elegović
   Glumica
  • “Ako postoji edukacija ili neka vrsta rada na sebi koju bih preporučio apsolutno svakoj osobi onda je to Mentalni Trening. Moje dugogodišnje iskustvo kao trener, poduzetnik, sportaš ili običan čovjek govori mi koliko je takav rad na sebi bitan te je to jedan od ključnih razloga mog uspjeha na različitim životnim područjima. Najveći benefit MT edukacija je njihova primjenjivost još za vrijeme održavanja, a naročito kada ste otišli s nje i susreli se s prvim problemima koje je život stavio pred vas. Zato krenite već danas s radom na sebi i ostvarite sve svoje životne potencijale na najjednostavniji način – primjenom znanja koje ćete dobiti MT edukacijom.”

   Igor Blažinčić
   Vlasnik Body & Mind franšize
  • “Kad sam se prijavila za program MT pokreni promjenu nisam bila sigurna što me točno čeka i zato je moje oduševljenje bilo veliko. Naoko jednostavan program u moj je pretrpani raspored u kratkom vremenu unio red. Majka sam petero djece, pišem romane i na početku MT-a sam bila u procesu pokretanja vlastitog obrta tako da mi je rad s trenericom omogućio da posložim sve obaveze i uspješno organiziram ciljeve do kojih sam htjela doći što sam pomoću treninga i uspjela ostvariti. Shvatila sam kako se fokusirati, odrediti prioritete, balansirati između kreativnosti i odrađivanja poslova. Svaka mi je lekcija pomogla da se bolje upoznam i nastavim se boriti i kada mi se ne da. Programom sam prezadovoljna i preporučujem ga svima, posebno onima koji žele otvoriti novo životno poglavlje, a nisu sigurni odakle početi.”

   Tina Primorac
   Književnica i voditeljica komunikacijskih radionica