fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00  (0.00 kn)
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00  (0.00 kn)
Pogledaj košaricuNaplata

Individualni rad

Imaš tremu pred natjecanje, gubiš motivaciju nakon poraza, fokus u ključnim trenucima ili jednostavno želiš biti bolji? Dobra vijesti je da nisi sam, a još bolja vijest je da se na tome može raditi i postati bolji! Ako želiš riješiti neki od problema ili jednostavno želiš brže i točnije pronaći prostor za napredak, Mentalni Trening će ti u tome pomoći. Sve više sportaša prepoznaje važnost psihološke pripreme stoga nam se pridruži i krenimo zajedno na put prema cilju – kvalitetnoj izvedbi u ključnim trenucima.

Zašto se sportaši odlučuju za Mentalni Trening?

 • značajno lošija izvedba na natjecanju u odnosu na trening („Na treningu sam odličan, sve što hoću, to i mogu napraviti i stvarno sam kondicijski spreman, ali kada dođe natjecanje jednostavno ne mogu pokazati što mogu i barem sam 50% lošiji nego na treningu.“)
 • želja za napretkom („Smatram da nemam problema, ali jednostavno želim brže napredovati i biti bolji u svakom aspektu.“)
 • velika trema na natjecanju („Brinem kako ću odigrati, hoću li pogriješiti i priželjkujem da natjecanje što prije završi da se smanji taj neugodan osjećaj.“)
 • nezadovoljstvo vlastitim samopouzdanjem („Ne vjerujem da mogu odlično odigrati, konstantno se preispitujem i stalno razmišljam o najboljem rješenju i često sam neodlučan te znam kasniti u reakciji.“)
 • stagnacija u karijeri unatoč velikim naporima („Jako se trudim na treninzima, pazim na prehranu, dodatno kondicijski treniram, ali zadnjih godinu dana imam dojam da stojim u mjestu. Kada dođe natjecanje ja sam tamo gdje sam bio i prije godinu dana.“)
 • teško podnošenje trenerove kritike („Brinem i strah me što će trener reći ako pogriješim i imam dojam da se zbog toga ne mogu opustiti i igrati kako znam.“)
 • prijelaz iz mlađih dobnih kategorija ka starijim („Nemam rezultate kakve sam ranije imao, a i teško se nosim s većim i jačim protivnicima. Ponekad se pitam hoću li se uspjeti prilagoditi.“)
 • teško nošenje s pogreškom („Često se ljutim na sebe kad pogriješim, želim stvari napraviti najbolje što mogu i onda mi teško padne pogreška. Ponekad mi se pogreške gomilaju jedna za drugom i teško mi je do kraja treninga prestati misliti o tome.“)

Što je Mentalni Trening?

Mentalni Trening je jedinstvena tehnologija treninga, pristupa i alata s ciljem razvoja mentalnih sposobnosti kod onih koji žele ostvariti svoj puni potencijal.

Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti koja svojim jednostavnim i znanstveno utemeljenim tehnikama djeluje na razvoj osobne izvrsnosti neovisno o kontekstu.

Cilj nam je iskoristiti potencijal pojedinca u potpunosti i pomoći mu da bude najbolji što može biti, ostavlja trag, svakodnevno napreduje i ruši barijere.

 

Kako izgleda proces rada s mentalnim trenerom

Kontakt i dogovor

kontakt i dogovor besplatnog info sastanka kako bi vidjeli kako vam mentalni trening može pomoći

Uvodni intervju

uvodni intervju i ispunjavanje psihološke baterije upitnika kako bi se definirao prostor za napredak i postavili ciljevi rada

Individualni sastanci

individualni sastanci 1 tjedno u trajanju 60 min (uživo ili putem videopoziva) u kojem vas učimo Mentalnom Treningu po individualiziranom programu

Uvježbavanje tehnika

uvježbavanje tehnika Mentalnog Treninga kod kuće, na treninzima, a nakon što su usavršene, primjena na natjecanju

Praćenje napretka

svakim sastankom testiramo trenutno stanje i pratimo napredak novim zadacima

(Re)definiranje prostora za napredak

(re)definiranje prostora za napredak jer Mentalni Trening traje koliko god ljudi žele napredovati i ulagati

Želite se priključiti?

Što dobivaš ovim programom:

 • Fokus u ključnim trenucima
 • Stabilnu motivaciju
 • Mir u izazovnim prilikama
 • Brže vrijeme reakcije u sportskim uvjetima
 • Jasno definirane ciljeve
 • Rušenje barijera i veći angažman na treningu i natjecanju

*cjenik može dobiti na upit info@mentalnitrening.hr

Imate pitanja?
Kontaktirajte nas

Trnjanska cesta 63
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 91 616 7255

info@mentalnitrening.hr

Imate dodatnih pitanja?

  Želim primati promotivne ponude na email

  Zajedno s našim klijentima dio smo njihove priče

  • “Mentalni trening koristim kako bi brže napredovao i ostao fokusiran u najzahtjevnijim situacijama. Uvijek želim davati sve od sebe, a mentalni trening mi upravo to pomaže ostvariti.”

   LOVRO MAJER
   Nogometaš
  • “Iako sam uvijek puno ulagao u svoj sport i bio uspješan u njemu, Mentalni Trening me naučio kako da se iskontroliram u svim situacijama i kako da uđem u zonu te u njoj i ostanem. U radu s mentalnim trenerima dobio sam pravo samopouzdanje temeljeno na svakodnevnom ulaganju, a anksioznost se smanjila do granice da je gotovo ni nema.”

   Damir Martin (2014.-2018.)
   Veslač
  • “Svi vi koji ste imali prilike vidjeti kako izgleda skakanje s motkom možete zaključiti da to nije samo fizički sport, nego velikim dijelom i psihički naporna aktivnost. Prije nego sam počeo raditi s predivnim ljudima u Mentalnom Treningu bio sam na sve strane u glavi, ništa nije imalo smisla. Naš zajednički rad izvukao me iz nemogućih situacija jer sam pronašao vlastiti put prema vrhu.
   Rad s Mentalnim treningom pomogao mi je da ostvarim svoje snove i da idem dalje prema boljim i većim ciljevima.”

   Ivan Horvat (2014.-2018.)
   Atletičar
  • “Mentalni Trening mi u tenisu znači jako puno. Smireniji sam, bolje sam fokusiran, više koncentriran, znam što trebam raditi u bilo kojim trenutcima. To je ono nešto što mi je falilo u teniskoj igri, onih par posto kojih nisam mogao naći. Također, Mentalni Trening od mene je izgradio i bolju osobu, zbog njega sam uvijek motiviran i uvijek želim više. Jednostavno mi pomaže u svim trenucima života i više ne mogu zamisliti svoj život bez toga, pogotovo u teniskoj igri.”

   Jan Kos
   Tenisač
  • Mentalni trening mi pruža potporu u trenucima kada je najkritičnije, a treba izaći još jači.

   Luka Paliska
   Triatlonac