0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 kn (0.00 €)
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 kn (0.00 €)
Pogledaj košaricuNaplata
Prvi mentalni trening za sportaše ONLINE!

MT za sportaše ONLINE

SAMOPOUZDANJE, FOKUS, SAMOKONTROLA, MOTIVACIJA, NAPREDAK – samo su neke od stvari koje razvijate kroz Mentalni Trening u sportu

Bavite se sportom? Ulažete u taktičku, tehničku i kondicijsku pripremu? Sve što Vam nedostaje kako biste upotpunili trening je ovaj naš – mentalni trening. Psihološka priprema u sportu često je nedostupna ili preskupa. Uz to, teško je uskladiti sve sportske i akademske obaveze i odvojiti vrijeme za dolazak u ured psihologa. Naš ONLINE mentalni trening rješava sve te probleme i čini psihološku pripremu u sportu uistinu dostupnu svima.

Mentalni trening online namijenjen je svim sportašima i sportašicama koji žele naučiti konkretne tehnike i alate Mentalnog Treninga iz udobnosti svog doma, na putovanjima, bilo gdje i u ritmu i vremenu koje Vama odgovara! Online trening omogućuje Vam pristup sadržaju kad god Vi želite, gdje god Vi to želite i uvijek nastavljate tamo gdje ste stali. Ukoliko želite ponoviti neki dio sadržaja, za to imate vremena idućih 365 dana jer toliko Vam je sav sadržaj dostupan.

Ovo je trening koji je znanstveno utemeljen, podržan od strane stotine sportaša i sportašica, praktičnog karaktera i namijenjen onima koji su spremni učiti ono što ne mogu nigdje drugdje.

Postanite i vi dio MT obitelji državnih, europskih, svjetskih i olimpijskih pobjednika – sportaša i sportašica koji se uvijek bore i nikad ne odustaju!

Što je Mentalni Trening?

Mentalni Trening je jedinstvena tehnologija treninga, pristupa i alata s ciljem razvoja mentalnih sposobnosti kod onih koji žele ostvariti svoj puni potencijal.

Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti koja svojim jednostavnim i znanstveno utemeljenim tehnikama djeluje na razvoj osobne izvrsnosti neovisno o kontekstu.

Cilj nam je iskoristiti potencijal pojedinca u potpunosti i pomoći mu da bude najbolji što može biti, ostavlja trag, svakodnevno napreduje i ruši barijere.

 

Što dobivate

 • sadržaj treninga ekskluzivno na našoj online platformi
 • godinu dana pristupa Mentalnom treningu i svim materijalima
 • cjelokupni video materijal našeg specijaliziranog treninga u visokoj rezoluciji
 • audio materijale vježbi Mentalnog treninga
 • radne materijale za unaprjeđenje treninga i izvedbe na natjecanjima
 • dijelove našeg priručnika za trenere
 • mogućnost 30 minuta dodatnih konzultacija s našim trenerima
 • mogućnost obročnog plaćanja koristeći gotovo sve oblike plaćanja u našem zaštićenom sustavu

Tko, što i zašto

Tko može sudjelovati?

Mentalni trening za sportaše namijenjen je svim sportašima i sportašicama na profesionalnom i amaterskom nivou bez obzira kojim se sportom bave.

Što dobivate?

U 8 modula treninga dobivate praktične i brzo primjenjive alate kojima ćete moći raditi na motivaciji, fokusu i upravljanju emocijama na treningu i natjecanju.

Zašto MT za sportaše online?

Online format Vam omogućava da svojim tempom i u Vama raspoloživo vrijeme usvojite znanja i alate Mentalnog Treninga.

Sadržaj i program rada

MODUL 1: MODELI MENTALNOG TRENINGA

Što je model MOPF, što predstavlja vaš krug kontrole i što je ABC model.

MODUL 2: VJEŽBE DISANJA

Naučite nekoliko različitih oblika disanja u svrhu opuštanja i kontrole aktivacije intenziteta živčanog sustava.

MODUL 3: FOKUS

Nidefferov model pažnje i fokus točke na treningu i natjecanju.

MODUL 4: MENTALNA SIMULACIJA

Pravila, vrste i način primjene mentalne simulacije za unaprjeđenje izvedbe na treningu i natjecanju. Mentalna simulacija za emotivnu kontrolu i poboljšanje fokusa.

MODUL 5: METODE OPUŠTANJA

Vježbe plitkog i dubokog opuštanja: Body Scan i Progresivna mišićna relaksacija (PMR).

MODUL 6: MINDFULNESS MEDITACIJA

Osnove mindfulness meditacije za postizanje prisutnosti u trenutku i poboljšanje mogućnosti odabira vlastitih misli u bilo kojem trenutku.

MODUL 7: MOTIVACIJA

Kako prepoznati unutrašnju i vanjsku motivaciju i kako ih koristiti; kako unaprijediti angažman; kako prepoznati i koristiti osobne vrijednosti kao motivaciju; kako postavljati ciljeve.

MODUL 8: SAMOPOUZDANJE I SREĆA

Zaključno o samopouzdanju i osjećaju ispunjenosti i sreće.

Voditelji treninga

Igor Čerenšek

mag. psych.

Što dobivate

 • direktno učenje od trenera koji to rade svakodnevno
 • korisne tehnike i alate Mentalnog treninga koje možeš koristiti odmah
 • popuste na naše daljnje edukacije i seminare
 • mogućnost dodatnih konzultacija i podrške

Cilj nam je da svaki sportaš i sportašica nakon treninga razumiju osnove Mentalnog Treninga te imaju mogućnost brze i efikasne primjene u svakodnevici. Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti. Iz tog razloga na ovoj platformi naglasak stavljamo na primjere i praktično iskustvo u radu s brojnim vrhunskim sportašima.

Ovaj trening nudi Vam mogućnost dobivanja odgovora na pitanja vezana uz mentalnu pripremu u sportu. Pri upisu treninga nudi Vam se mogućnost dodatnog rada, supervizije i savjetovanja, kako bi mentalni trening bio personaliziran upravo za Vas.

Mentalni Trening koriste brojni vrhunski sportaši i sportašice u Hrvatskoj i van granica Lijepe naše. Radili smo za brojne hrvatske reprezentacije, saveze, klubove i inozemne sportske saveze. Treneri iz 32 različita sporta bili su sudionici naših dosadašnjih edukacija, a naši su sportaši najbolji dokaz kvalitete našeg rada.

Do sada smo radili ili radimo sa sportašima kao što su: Luka Šamanić, Kristijan Bistrović, Stefan Simić, Dino Sinovčić, Beta Dumančić, McKenzie Adams, Ivan Raič, Mateo Barać, Damir Martin, Ivan Horvat, Lolo Jones, Anđela Mužinić, Adrian Šemper, Petra Matijašević, Vlatka Kiuk, Borna Ćorić, Jana Fett, Damir Džumhur, Nikola Mektić, Dino Marcan, Natko Zrnčić Dim, Luka Stepančić, Filip Ivić, Vedrana Malec, Lovro Majer, Kristijan Vincetić, Jurica Pavlic, Sara Kolak, Jorge Masvidal, …i mnogi drugi.

Ovo je jedini zaštićeni program Mentalnog Treninga u našoj zemlji.

0+
Polaznika
0
Različita sporta
0+
Godina iskustva
0
Olimpijska odličja

Sve Vam je jasno i želite postati MT sportaš?

Cijena:

400.00 kn 200.00kn

Imate pitanja?
Kontaktirajte nas

Trnjanska cesta 63
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 91 602 7822

info@mentalnitrening.hr

Imate dodatnih pitanja?

  Želim primati promotivne ponude na email

  Što naši sportaši kažu o Mentalnom Treningu?

  • “Mentalni Trening koristim kako bih brže napredovao i ostao fokusiran u najzahtjevnijim situacijama. Uvijek želim davati sve od sebe, a mentalni trening mi upravo to pomaže ostvariti.”

   LOVRO MAJER
   Nogometaš, GNK Dinamo
  • “Mentalni Trening je zaokružio kvalitetnu kondicijsku pripremu i moj nogometni trening. Mišljenja sam da profesionalni sport zahtjeva cjelokupni razvoj i ulaganje u svim segmentima. Mentalni Trening je zaokružio moju sportsku priču, a ja konstantno napredujem iz utakmice u utakmicu.””

   KRISTIJAN BISTROVIĆ
   Nogometaš, U21 reprezentativac, Kasımpaşa S.K.
  • “Mentalni Trening mi u tenisu znači jako puno. Smireniji sam, bolje sam fokusiran, više koncentriran, znam što trebam raditi u bilo kojim trenucima. To je ono nešto što mi je falilo u teniskoj igri, onih par posto koje nisam mogao naći. Također, Mentalni Trening od mene je izgradio i bolju osobu, zbog njega sam uvijek motiviran i uvijek želim više. Jednostavno mi pomaže u svim trenucima života i više ne mogu zamisliti svoj život bez toga, pogotovo u teniskoj igri.”

   JAN KOS
   Tenisač