0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 kn (0.00 €)
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 kn (0.00 €)
Pogledaj košaricuNaplata
Prva i jedina takva edukacija u cijeloj regiji

MT edukacija za trenere ONLINE

Niste iz Zagreba? Često vikendom imate natjecanja? Imate puno obaveza i ne možete izdvojiti dva puna dana za edukaciju?

Online MT edukacija namijenjena je svim trenerima koji žele naučiti konkretne tehnike i alate Mentalnog Treninga iz udobnosti svog doma i u tempu koji Vama odgovara! Online edukacija Vam omogućuje pristup sadržaju kad god Vi želite, gdje god Vi to želite.

Ovo je edukacija koja je znanstveno utemeljena, podržana od strane stotine trenera, praktičnog karaktera i namijenjena onima koji su spremni učiti ono što ne mogu nigdje drugdje. 

 

Što je Mentalni Trening?

Mentalni Trening je jedinstvena tehnologija treninga, pristupa i alata s ciljem razvoja mentalnih sposobnosti kod onih koji žele ostvariti svoj puni potencijal.

Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti koja svojim jednostavnim i znanstveno utemeljenim tehnikama djeluje na razvoj osobne izvrsnosti neovisno o kontekstu.

Cilj nam je iskoristiti potencijal pojedinca u potpunosti i pomoći mu da bude najbolji što može biti, ostavlja trag, svakodnevno napreduje i ruši barijere.

 

Što dobivate

 • dodatni sadržaj edukacije ekskluzivno na našoj online platformi
 • godinu dana pristupa edukaciji i svim materijalima
 • cjelokupni video materijal naše edukacije u visokoj rezoluciji
 • audio materijale vježbi mentalnog treninga
 • cjelokupnu PPT prezentaciju naše edukacije
 • skriptu MT sa svim vježbama i zadacima
 • pisani sadržaj cijele edukacije kao i dijelove našeg priručnika za trenere
 • mogućnost 1 sata dodatne supervizije s našim trenerima
 • pismeni ispit
 • dobivanje jedinog zaštićenog certifikata na ovim područjima
 • mogućnost obročnog plaćanja koristeći gotovo sve oblike plaćanja u našem zaštićenom sustavu

Tko, što i zašto

Tko može sudjelovati?

U edukaciji sudjeluju oni koji svakodnevno rade sa sportašima. Sportski treneri, kondicijski treneri, fitnes treneri i psiholozi će alate moći koristiti već po završetku edukacije.

Što dobivate?

U 12 sati edukacije dobivate praktične i brzo primjenjive alate kojima ćete moći raditi na motivaciji, fokusu i upravljanju emocijama sa svojim sportašima.

Zašto MT online edukacija?

Online format Vam omogućava da svojim tempom i u Vama raspoloživo vrijeme usvojite znanja i alate Mentalnog Treninga.

Sadržaj i program rada

Motivacija

Kako prepoznati unutrašnju i vanjsku motivaciju i kako ih koristiti; kako unaprijediti angažman sportaša; kako prepoznati i koristiti osobne vrijednosti kao motivaciju; kako održati motivacijski govor; kako postavljati ciljeve…

Fokus

Što sve utječe na fokus i kako smanjiti distrakcije; kako koristiti mentalnu simulaciju; kako definirati i koristiti rutine i rituale; kako pomoći sportašu u procesu treninga, a kako u pripremi za natjecanje; kako razviti vlastite vježbe fokusa…

Upravljanje emocijama

Kako prepoznati i umanjiti natjecateljsku anksioznost; kako se boriti protiv negativnog perfekcionizma; kako koristiti tehnike relaksacije; kako upravljati intenzitetom; kako koristiti pozitivni unutrašnji samogovor; kako razvijati mentalni fitnes (izdržljivost, čvrstoća, fleksibilnost)…

Certifikacija

12 sati edukacije; materijali za samostalno učenje; individualni sastanak s našim trenerima; usmeni ispit provjere praktičnog znanja; izdavanje certifikata od strane jedinog zaštićenog programa Mentalnog Treninga u našoj zemlji

Voditelji edukacije

Igor Čerenšek

mag. psych.

Što dobivate

 • direktno učenje od trenera koji to rade svakodnevno
 • dijeljenje znanja sa sustručnjacima
 • 20 korisnih tehnika i alata koje možeš koristiti odmah
 • certifikat koji je jamstvo praktičnog znanja
 • unošenje u našu bazu trenera i pristup dodatnim znanjima i alatima
 • popuste na naše daljnje edukacije i seminare
 • mogućnost dodatne supervizije i podrške
 • popust na web aplikaciju Mentalni Trening za trenere

Cilj nam je da svaki sudionik nakon edukacije razumije osnove Mentalnog Treninga te ima mogućnost brze i efikasne primjene u svakodnevici. Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti. Iz tog razloga u edukaciji naglasak stavljamo na primjere i praktično iskustvo u radu s brojnim vrhunskim sportašima.

Ova edukacija nudi Vam mogućnost dobivanja odgovora na sva pitanja vezana uz mentalnu pripremu u sportu. Po završetku edukacije nudi Vam se mogućnost dodatnog rada, supervizije i savjetovanja, kao i mogućnost polaganja ispita u svrhu dobivanja certifikata koji je jedina garancija kvalitete znanja iz područja mentalne pripreme na ovim prostorima.

Mentalni Trening edukaciju pohađalo je preko 300 trenera i psihologa unutar granica i van granica RH. Radili smo za brojne hrvatske reprezentacije, saveze, klubove i inozemne sportske saveze. Treneri iz 32 različita sporta bili su sudionici naših dosadašnjih edukacija, a naši su sportaši najbolji dokaz kvalitete našeg rada.

Do sada smo radili ili radimo sa sportašima kao što su: Damir Martin, Ivan Horvat, Lolo Jones, Anđela Mužinić, Adrian Šemper, Petra Matijašević, Vlatka Kiuk, Borna Ćorić, Jana Fett, Damir Džumhur, Nikola Mektić, Dino Marcan, Natko Zrnčić Dim, Filip Ivić, Vedrana Malec, Lovro Majer, Kristijan Vincetić…

Jedini zaštićeni program Mentalnog Treninga u našoj zemlji.

0+
Polaznika
0
Različita sporta
0+
Godina iskustva
0
Olimpijska odličja

Sve Vam je jasno i želite postati MT trener?

Cijena:

500.00 kn 250.00 kn

Imate pitanja?
Kontaktirajte nas

Trnjanska cesta 63
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 91 602 7822

info@mentalnitrening.hr

Imate dodatnih pitanja?

  Želim primati promotivne ponude na email

  Zajedno s našim klijentima dio smo njihove priče

  • „Kroz svaku radionicu stekao sam primjenjivo znanje koje danas koristim sa svim svojim sportašima. Rezultati pojedinaca su sada znatno bolji. Preporučam svim trenerima koji imaju problema s mentalnom pripremom svojih sportaša!“

   Dario Bašić
   Izbornik u-17 Hrvatske nogometne reprezentacije