fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Knjiga Mentalni trening u nogometu

16.00  uključ. PDV

Ostvarite dodatnih 5% popusta na sve transakcijske i kartične uplate

Priručnik namijenjen:

  • Onima koji su spremni dodatno ulagati
  • Onima koji žele iskoristiti svoj potencijal
  • Onima koji prepoznaju prostor za napredak
  • Svim nogometašicama i nogometašima

SKU: KNJIGA1-7 Kategorija: Oznaka:
Opis

Što vrhunski sportaši kažu o Mentalnom treningu i ovom priručniku

Zavirite u priručnik

Vodeći se našim prvim priručnikom za sportaše, te iskustvom u radu s najboljim nogometašima danas, napravili smo prilagodbe i proizveli ovaj priručnik koji je tu isključivo za nogometaše i nogometašice!


“Mentalni Trening koristim kako bi brže napredovao i ostao fokusiran u najzahtjevnijim situacijama. Uvijek želim davati sve od sebe, a Mentalni Trening mi upravo to pomaže ostvariti.”

Lovro Majer


“Mentalni Trening nije za svakog. On je tu za one koji žele više od sebe, koji se ne boje rada i spremni su dodatno i kontinuirano ulagati u sebe.”

Ivan Nevistić


“Mentalni Trening je dio mog putovanja i pripreme godinama. On mi pomaže realizirati i onih zadnjih nekoliko posto mojih potencijala.”

Kristijan Bistrović


“Mentalni Trening mi pomaže u trenucima kad je izazovno i za mene znači kontinuiran rad na emotivnoj kontroli i fokusu.”

Lovro Zvonarek


“Mentalni Trening preporučam svima koji žele unaprijediti svoj fokus, emotivnu kontrolu u ključnim situacijama i motivaciju onda kad je najteže.”

Daniel Štefulj

“Velika je hrabrost sanjati velike snove i raditi male korake svaki dan.”

Ovaj priručnik sastavljen je nakon više od 15 godina učenja i svakodnevnog praktičnog rada s našim vrhunskim nogometašima. Sadrži najkonkretnije tehnike i alate koje i sami primjenjujemo u radu, s uputama o primjeni, a ne samo teoretskoj pozadini. Priručnik vas vodi kroz proces mentalne pripreme i daje vam konkretne upute, ŠTO, ZAŠTO I KAKO koristiti Mentalni Trening i uklopiti ga u svoje treninge.

Kako koristiti ovaj priručnik?

U nogometu nailazimo na čestu usmjerenost na krajnji rezultat ili konkretan plasman. Međutim, sama usmjerenost na rezultat je ona koja može stvoriti nepotreban dodatan pritisak jer ne možemo predvidjeti što će se dogoditi! U radu s našim nogometašima, nastojimo definirati prostor za napredak kroz čimbenike koji mogu povećati vjerojatnost samog uspjeha. Upravo zato prvo poglavlje započinje s analizom izvedbe. Nakon toga, sva naredna poglavlja su usmjerena na specifične aspekte mentalnog treninga u nogometu. Primjerice neki nogometaši svoj najveći prostor za napredak vide u upravljanju stresom pa će krenuti s tim poglavljem, neki drugi žele prvo poraditi na samopouzdanju a neki samo žele unaprijediti fokus. Bez obzira kojim putem krenete svako poglavlje nudi priliku za vježbu i napredak kroz najkonkretnije moguće primjere i vođenje. Podsjećam, sve pripremljene materijale koriste neki od naših najboljih nogometaša!

Kome je priručnik namijenjen?

Onima koji vjeruju da mogu mentalno napredovati u nogometu ali žele konkretne smjernice i vježbe da to i ostvare.

Što dobivate ovim priručniku?

Na desetke konkretnih alata, primjera, vježbi i uputa raspoređenih na 120 stranica i 12 poglavlja koji će vam pomoći u razvoju mentalnih sposobnosti. Dobit ćete jasne upute koje su provjerene i testirane od strane stotine nogometaša i potvrđene od strane nekoliko desetaka profesionalaca u nogometu!

Zašto kupiti ovaj MT priručnik?

Ovaj jedinstveni priručnik izbjegava teoretiziranje i usmjerava se na praktičnu primjenu. Plod je dugogodišnjeg iskustva i sadrži provjerene metode Mentalnog Treninga koje koriste oni najbolji!.

Otkrijte što Vas očekuje u priručniku

Sadržaj priručnika

PROSTOR ZA NAPREDAK

analizirajte i odredite svoj prostor za napredak kako bi se bolje usmjerili

UPRAVLJANJE STRESOM

naučite od kuda Vaš stres dolazi i kako na Vas utječe

KRUGOVI KONTROLE

što je u Vašem krugu kontrole, što je van kontrole a što je pod Vašim utjecajem?

INTENZITET I FOKUS

kakva je povezanost intenziteta i fokusa i kako upravljati s njima?

TEHNIKE RELAKSACIJE

koje sve tehnike postoje, kako se provode i koja je “prava” za Vas?

FOKUS TOČKE

kako i na što konkretno usmjeravati fokus i kako to mijenja izvedbu?

MENTALNA SIMULACIJA

kako nam MS direktno pomaže u izvedbi?

MOTIVACIJA

što je angažman doista i kako definirati ciljeve koji vode k uspjehu?

SAMOPOUZDANJE

s obzirom da se ne gradi, kako ga osnažiti?

RITUALI U SPORTU

što su praznovjerja a što su rutine koje nam pomažu?

TRENING PERCEPTIVNIH SPOSOBNOSTI

kako direktno utjecati na percepciju u nogometu?

Zavirite u priručnik

O autoru

Igor Čerenšek

mag. psych.

Ovaj je priručnik napisao Igor Čerenšek mag. psych. osnivač i vlasnik zaštićenog branda Mentalni Trening. Igor je bio sudionik Olimpijskih Igara u Ateni 2004, osvajač medalje na Mediteranskim igrama 2001. godine te član plivačke reprezentacije dugi niz godina. Za vrijeme studija u SAD-u započeo je sastavljanje koncepta Mentalnog Treninga te ga je od 2008. godine započeo primjenjivati u svom radu sa sportašima i svima ostalima koji žele ostvariti vlastitu izvrsnost. Igor je za vrijeme karijere 13 puta uvršten u All American i dvije godine za redom u akademski All Ame- rican tim od strane ESPN organizacije. Godine 2004. američki senat pohvaljuje ga za izuzetni doprinos za sudjelovanje na Olimpijskim igrama u Ateni. Bio je finalist svjetskog prvenstva u plivanju 2002. i 2006. godine. Igor od 2008. godine radi i kao trener u leadershipu za vrhunske poslovne managere i timove, a posjeduje i certifikat trenera u poslovnom okruženju (certified business coach); provodi programe stress managementa u općoj populaciji od 2008. godine, a zadnjih je 8 godina predavač za Stress Management kolegij u sklopu edukacije Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA EduCare. Predavač je i nositelj kolegija komunikologija na Fitnes učilištu u Zagrebu od njezina osnutka. Treninge uz njega provode psiholozi i psihologinje, članovi njegova tima, koji zajedno svakodnevno rade na razvoju izvrsnosti u sportskoj i općoj populaciji. Autor je brojnih članaka, radova te knjiga: Mentalni trening Priručnik za trenere, Roditelji novog doba, Mala knjiga velikih promjena, Kako graditi otpornost na stres.


Možda će vam se također svidjeti…