fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Sport

Mentalni trening u sportu čini razliku između prosječnih, dobrih i onih koji ruše barijere i ostavljaju trag. Saznaj kako unaprijediti izvedbu i učiniti ju konstantnom. Mi smo psiholozi koji će Vam pomoći pronaći onaj 1%.

Individualni rad

Seminar za trenere

MT edukacija za trenere

MT edukacija za psihologe

Mentalni trening za sportske klubove

Biofeedback i neurofeedback trening

MT edukacija za trenere ONLINE

MT za sportaše ONLINE

"Mentalni trening - priručnik za sportaše"

Knjiga Mentalni trening u nogometu

"Mentalni trening - priručnik za trenere"

"Priručnik za sportaše" - e-book

"Roditelji u sportu" - e-book

Što je Mentalni Trening?

Mentalni Trening je jedinstvena tehnologija treninga, pristupa i alata s ciljem razvoja mentalnih sposobnosti kod onih koji žele ostvariti svoj puni potencijal.

Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti koja svojim jednostavnim i znanstveno utemeljenim tehnikama djeluje na razvoj osobne izvrsnosti neovisno o kontekstu.

Cilj nam je iskoristiti potencijal pojedinca u potpunosti i pomoći mu da bude najbolji što može biti, ostavlja trag, svakodnevno napreduje i ruši barijere.

E-book

Teško je zamisliti vrhunskog trenera ili sportaša koji smatra da psihička spremnost ne utječe na rezultat njegova rada. Zapravo, pratimo li sport, često se događa da primijetimo ili konstatiramo da bi rezultat utakmice ili meča bio drugačiji da druga momčad nije „psihički pala“, da je protivnik bio više motiviran ili da je ostao „hladne glave“. To su obično ključni trenuci u vrhunskom sportu, trenuci u kojima se odlučuje o pobjedniku Svjetskog prvenstva, kvalifikacijama za Olimpijske igre itd. Međutim, za mlade sportaše koji su tek u usponu, poluprofesionalce i amatere, takvi se trenutci mogu dogoditi na regionalnom prvenstvu, državnom prvenstvu ili turniru koji im je važan. U posljednjih 35-40 godina, područje sportske psihologije je iz tog razloga doživjelo znatan rast i napredak, posebno u vidu primijenjene sportske psihologije, odnosno sportskog savjetovanja.