fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Individualni rad

Želiš napraviti promjenu, riješiti neki problem, raditi na sebi ili ti je jednostavno potrebna podrška? Stručnjaci Mentalnog Treninga su upravo to – stručnjaci! Pomoći ćemo ti kako da upoznaš najbolju verziju sebe, pratit ćemo tvoj rast i razvoj uz redovnu podršku, slušanje i savjetovanje. Cilj našeg rada je povećanje osjećaja osobnog zadovoljstva, a da bi to ostvarili svakom pojedincu pružamo individualni pristup.

Zašto se naši klijenti odlučuju za Mentalni Trening?

 • želja za napretkom u poslovnom i privatnom aspektu (“Ne mogu definirati problem, ali osjećam se kao da stagniram. Želim iskoristiti svoj puni potencijal i nadam se da mi u tome možete pomoći”.)
 • nezadovoljstvo vlastitim samopouzdanjem (“Ne vjerujem da mogu uspjeti, a svaki pokušaj u meni izaziva velika preispitivanja i razmišljanja o sljedećem koraku.”)
 • pomoć pri učinkovitoj organizaciji vremena (“Redovno pravim dnevne rasporede i pokušavam ispuniti sve zadatke, ali u tome rijetko kad uspijevam. Ne znam kako sve stići.”)
 • zadržavanje fokusa na važnim stvarima (“Kada rješavam stvari za posao fokus mi konstantno bježi na druge aktivnosti te trošim previše vremena vraćajući se na ono bitno.”)
 • promjena životnog stila i rješavanje loših navika (“Svakog ponedjeljka počinjem s novim odlukama kao što su zdrav način života i njega odnosa s drugima i tako u krug. Možda mi je potrebna dodatna podrška u ovom procesu.”)
 • regulacija stresa i prilagodba (“Teško mi je ne reagirati burno čak i na stvari koje nemam pod kontrolom, poput crvenog svjetla na semaforu. Osjećam višak energije koji moram ispuhati istog trena.”)

Što je Mentalni Trening?

Mentalni Trening je jedinstvena tehnologija treninga, pristupa i alata s ciljem razvoja mentalnih sposobnosti kod onih koji žele ostvariti svoj puni potencijal.

Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti koja svojim jednostavnim i znanstveno utemeljenim tehnikama djeluje na razvoj osobne izvrsnosti neovisno o kontekstu.

Cilj nam je iskoristiti potencijal pojedinca u potpunosti i pomoći mu da bude najbolji što može biti, ostavlja trag, svakodnevno napreduje i ruši barijere.

 

Kako izgleda proces rada s mentalnim trenerom

Kontakt i dogovor

kontakt i dogovor besplatnog info sastanka kako bi vidjeli kako vam mentalni trening može pomoći

Uvodni intervju

uvodni intervju i ispunjavanje psihološke baterije upitnika kako bi se definirao prostor za napredak i postavili ciljevi rada

Individualni sastanci

individualni sastanci 1 tjedno u trajanju 60 min (uživo ili putem videopoziva) u kojem vas učimo Mentalnom Treningu po individualiziranom programu

Uvježbavanje tehnika

uvježbavanje tehnika Mentalnog Treninga kod kuće, na treninzima, a nakon što su usavršene, primjena na natjecanju

Praćenje napretka

svakim sastankom testiramo trenutno stanje i pratimo napredak novim zadacima

(Re)definiranje prostora za napredak

(re)definiranje prostora za napredak jer Mentalni Trening traje koliko god ljudi žele napredovati i ulagati

Želite se priključiti?

Što možeš očekivati u radu s nama?

 • individualan i stručan pristup
 • podršku u svim životnim situacijama
 • aktivno slušanje
 • savjetovanje
 • rješavanje problema
 • povećanje osobnog zadovoljstva
 • povećanje samopouzdanja
 • sigurnost pri donošenju odluka

…i još mnogo toga.

*cjenik može dobiti na upit info@mentalnitrening.hr

Imate pitanja?
Kontaktirajte nas

Trnjanska cesta 63
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 91 616 7255

info@mentalnitrening.hr

S ciljem odlučivanja o daljnjem radu, našim klijentima nudimo besplatni info sastanak. Na ovaj način osiguravamo individualan pristup svakom pojedincu.

Imate dodatnih pitanja?

  Želim primati promotivne ponude na email

  Zajedno s našim klijentima dio smo njihove priče

  • “Oduvijek sam se divila sportašima i njihovoj mentalnoj snazi. Činilo mi se da dijele tajnu koju ostatak svijeta ne zna.Tajnu kako izvući najbolje iz sebe, kako pobijediti sebe, kako živjeti sebe. Kako zagospodariti sobom, svojim emocijama, kako biti slobodan i odgovoran, ranjiv i autentičan. Kako pobijediti i izgubiti, kako pasti i kako se dići. Kako biti ovdje i sada i nikada baš nikada ne odustati. Tajna one sekunde kada stvore svoje polje izvrsnosti. To nije lak put i zahtijeva disciplinu, predanost, strast, želju i davanje sebe do kraja. Moj trener se zove Igor. Moja disciplina se zove Mentalni Trening. Moj put se zove najbolja verzija mene. Treniram od 0 do 24, 365 dana u godini.”

   Mila Elegović
   Glumica
  • “Ako postoji edukacija ili neka vrsta rada na sebi koju bih preporučio apsolutno svakoj osobi onda je to Mentalni Trening. Moje dugogodišnje iskustvo kao trener, poduzetnik, sportaš ili običan čovjek govori mi koliko je takav rad na sebi bitan te je to jedan od ključnih razloga mog uspjeha na različitim životnim područjima. Najveći benefit MT edukacija je njihova primjenjivost još za vrijeme održavanja, a naročito kada ste otišli s nje i susreli se s prvim problemima koje je život stavio pred vas. Zato krenite već danas s radom na sebi i ostvarite sve svoje životne potencijale na najjednostavniji način – primjenom znanja koje ćete dobiti MT edukacijom.”

   Igor Blažinčić
   Vlasnik Body & Mind franšize
  • “Kad sam se prijavila za program MT pokreni promjenu nisam bila sigurna što me točno čeka i zato je moje oduševljenje bilo veliko. Naoko jednostavan program u moj je pretrpani raspored u kratkom vremenu unio red. Majka sam petero djece, pišem romane i na početku MT-a sam bila u procesu pokretanja vlastitog obrta tako da mi je rad s trenericom omogućio da posložim sve obaveze i uspješno organiziram ciljeve do kojih sam htjela doći što sam pomoću treninga i uspjela ostvariti. Shvatila sam kako se fokusirati, odrediti prioritete, balansirati između kreativnosti i odrađivanja poslova. Svaka mi je lekcija pomogla da se bolje upoznam i nastavim se boriti i kada mi se ne da. Programom sam prezadovoljna i preporučujem ga svima, posebno onima koji žele otvoriti novo životno poglavlje, a nisu sigurni odakle početi.”

   Tina Primorac
   Književnica i voditeljica komunikacijskih radionica