fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
Prilike stvaram sam, umjesto da čekam da se dogode

MT HUB - Škola za talente

Proaktivnost, inovativnost i kreativnost smjernice su za rušenje barijera. Ako ih i vi želite rušiti, MT HUB – škola za talente je upravo za vas. Studenti često završe fakultet i pitaju se kako će sada dalje. Uz stečeno znanje nedostaje im ono praktično i iskustveno. Škola za talente je prilika za sve studente da unaprijede vlastiti potencijal, savladaju nove vještine, iskuse rad u timu i proces kreiranja novih projekata, a sve to uz stručno vodstvo i podršku. Neka vaša proaktivnost, inovativnost i kreativnost izađu na vidjelo i pokažu vam da su granice samo iluzija.

Što je Mentalni Trening?

Mentalni Trening je jedinstvena tehnologija treninga, pristupa i alata s ciljem razvoja mentalnih sposobnosti kod onih koji žele ostvariti svoj puni potencijal.

Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti koja svojim jednostavnim i znanstveno utemeljenim tehnikama djeluje na razvoj osobne izvrsnosti neovisno o kontekstu.

Cilj nam je iskoristiti potencijal pojedinca u potpunosti i pomoći mu da bude najbolji što može biti, ostavlja trag, svakodnevno napreduje i ruši barijere.

 

Tko, što i zašto

Tko može sudjelovati?

U školi za talente mogu sudjelovati svi studenti koji žele skupiti vrijedno iskustvo i znanje u korist svog profesionalnog razvoja, posebice studenti diplomskog studija psihologije.

Što dobivate?

Uz stručno vodstvo i profesionalnu podršku naših trenera u MT HUB – školi za talente kroz rad na projektu razvit ćete svoje poduzetničke i prezentacijske vještine te dobiti iskustvo rada u timu. Proaktivno razmišljanje i stvaranje ideja, uz kreativnost i inovativnost približit će vas vašem punom potencijalu. Upoznat ćete se s temeljnim alatima Mentalnog Treninga pomoću kojih ćete moći raditi na vlastitoj motivaciji, fokusu, upravljanju emocijama, komunikaciji i odnosu s drugima.

Zašto MT HUB – škola za talente?

Mladi najčešće nisu dovoljno pripremljeni za ono što ih čeka u budućem radnom okruženju. Nedostaju im znanja i vještine koje nisu sastavni dio njihovog temeljnog fakultetskog obrazovanja kao i iskustvo rada u timovima na ostvarenju zajedničkih ciljeva. Naša je vizija omogućiti mladim ljudima okolinu podobnu za razvoj osobnih i profesionalnih potencijala za učenje, te slobodno izražavanje ideja i kreaciju.

Škola za talente je ograničenog broja polaznika koji će biti raspoređeni u svoj tim. Svaki će  tim imati jednog voditelja i bit će usmjeren na razvoj zajedničkih i posebnih projekata društveno korisnog i humanitarnog karaktera.

Odabir će se vršiti putem pregleda životopisa kandidata i kandidatkinja, kratkog upitnika, te intervjua, a u njima ćemo tragati za komunikacijom naših vrijednosti, misije i vizije. Odabrani talenti sudjelovat će u organiziranim timskim sastancima gdje će imati priliku iskustveno učiti o timskom radu i komunikaciji te edukacijskim radionicama na kojima će se kreirati nove ideje i raditi na razvoju društveno korisnih projekata i humanitarnih akcija.

Svi sastanci bit će dogovoreni na vrijeme u skladu s obvezama polaznika. Škola za talente trajat će jedan akademski semestar s mogućnošću nastavka u drugi semestar. Mjesečna naknada iznosi 100 HRK.

Kako provodimo program

 • raspodjela u timove
 • edukativne radionice za sve polaznike
 • sastanci uživo sa svojim timom
 • zajednički online sastanci svih timova
 • rad na projektnom prijedlogu uz redovite smjernice i zadatke

Što dobiva svaki polaznik

 • radionice usmjerene na osobni i profesionalni razvoj talenata
 • mogućnost sudjelovanja u kreiranju novih sadržaja
 • iskustvo sudjelovanja u vođenju društveno korisnih projekata i humanitarnih akcija
 • učinkovitije komunikacijske vještine
 • znanje i iskustvo rada u timu
 • osnovne alate Mentalnog Treninga
 • rušenje barijera
 • podrška MT tima kroz cijeli proces s dodijeljenim voditeljima
 • po završetku programa biti će proglašeni “Najtalenti” kojima će se uručiti prigodna nagrada

Teme radionica prvog semestra

Timske uloge i kako ih koristiti u radu

Timske uloge i kako ih koristiti u radu Definiranje timskih uloga; opisivanje karakteristika uloga; utjecaji timskih uloga na rad u grupi; karakteristike dobrih timova; prostori za napredak u okviru timskog rada; kvadrat kompetencija.

Kako napisati project proposal (prijedlog projekta)

Definiranje faza izrade projekta; određivanje sastavnica prijedloga projekta; ispravno postavljanje ciljeva; kritički osvrt na prijedlog projekta; izrada vlastitog projekta; oglašavanje i završna evaluacija.

Korištenje različitih strategija rješavanja problema

Rješavanje problema i donošenje odluka; pristup problemu s različitih stajališta; rješavanje osobnih dilema; donošenje odluka u poslovnom okruženju; praktična primjena.

Korištenje alata MT-a u pripremi za prezentaciju (tehnike relaksacije, rad na samopouzdanju i sl.)

Krugovi kontrole; povezanost misli, osjećaja, ponašanja i fiziologije; tehnike mindfulness meditacije; pozitivni samogovor; intenzitet i fokus; tehnike disanja; priprema za javni nastup.

Rad u timu i prevencija sukoba

Osnove komunikacije; izgradnja odnosa; aktivno slušanje; odgovornost i sukob; uzroci i rješavanje sukoba; iznošenje vlastitog mišljenja; praktični alati za rješavanje sukoba u svakodnevici.

Voditelji edukacije

Igor Čerenšek

mag. psych.

Ana Čerenšek

prof.psih.

Želite se prijaviti?

Početak:
listopad 2021.

Trajanje:
jedan akademski semestar

Cijena škole:

55 € (13.75 €  mjesečno)
414.40 kn (103.60 kn mjesečno)

Mjesečna naknada sudjelovanja koristit će se za troškove provedbe projekta.

Imate pitanja?
Kontaktirajte nas

Trnjanska cesta 63
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 91 616 7255

info@mentalnitrening.hr