fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Biofeedback trening

Koristeći najmoderniju dostupnu tehnologiju naš Centar je posvećen unaprijeđenju percepcije, razvoju fokusa i upravljanju emocijama.

Mi treniramo ljude kako bi bili najbolji što mogu biti i zato smo okupili tim najboljih stručnjaka i najbolju tehnologiju za Vaše potrebe.

Kako biti miran, fokusiran, samopouzdan? Mi ne nudimo samo odgovore već vas treniramo da budete takvi kakvi želite biti!

Za vrhunske rezultate potreban je visoki stupanj kontrole svojih misli i emocija. Vrhunski sportaši često ulaze u zonu optimalnog fuknkcioniranja gdje je upravo ta kontrola vrhunska. Na žalost to se događa povremeno i po slučaju jer ne znaju kako zonu postizati svakodnevno i s namjerom.

Tehnologija koju koristimo u svom radu s profesionalcima u sportu i poslovnom okruženju omogućava svakom pojedincu opažati sve ono što se odvija u njegovom tijelu i mozgu. Jednom kad emocija i misao postanu vidljivi s njma možemo upravljati. Naši treneri vas podučavaju kako upravljati sobom i kako se pripremiti za važne situacije, izazovne trenutke i općenito kako bolje funkcionirati u svakodnevici.

Naši treneri godinama provode biofeedback i neurofeedback treninge s brojnim vrhunskim sportašima i olimpijcima. U tu svrhu razvili smo sustavan i sistematičan program treninga koji se prilagođava svakom pojedincu.

Što dobivate?

Najbolji Mentalni treneri psiholozi s vama će provoditi dvije vrste treninga koje će vam omogućiti ostvariti puni potencijal. Dobivate dvije vrste treninga usmjerena na razvoj sposobnosti samokontrole i upravljanja emocijama te mislima s ciljem ulaska u zonu optimalnog funkcioniranja potrebnu za vrhunsku izvedbu!

Biofeedback training

Naš intenzitet (pobuđenost živčanog sustava) utječe na naš fokus. U nekim situacijama fokus nam slabi upravo zbog neadekvatnog upravljanja emocijama. Ovaj trening bazira se na povratnim informacijama vašeg tijela, koje dobivate za vrijeme treninga, putem uređaja koji prate vaš srčani ritam, varijabilitet srčanog ritma, galvanski otpor kože, mišićnu napetost i temperaturu. Temeljem povratnih informacija naučit ćete kako kontrolirati sve te tjelesne funkcije i kako upravljati svojim emotivnim i tjelesnim stanjem.

Neurofeedback training

Ulazak u zonu o kojoj pričaju sportaši, umjetnici, govornici, velikim dijelom zavisi o našem fokusu i miru. Naša tehnologija omogućava vam da vidite svoje moždane valove mira i fokusa i prepoznate trenutke ulaska u zonu. Kroz sustavan trening s našim trenerima naučiti ćete kako postizati zonu svakodnevno, a posebno onda kad se od vas očekuje vrhunska izvedba.

Zašto provoditi program?

Profesionalci godišnje provode tisuće sati usmjereni na svoj profesionalan razvoj, međutim rijetki ulažu dodatno vrijeme u unaprjeđenje svojih mentalnih sposobnosti. Provođenje naših treninga ističe vas svakodnevno u odnosu na vlastitu konkurenciju i usmjerava vas na razvoj punog potencijala kako bi se ostvarili u svom profesionalnom rastu. Ako imate prave alate vaša izvrsnost je neupitna. Sve što trebate je pravi trening.

Trening se provodi individualno minimalno jednom tjedno u dogovoru s trenerom. Cilj nam je nakon svakog treninga dati brze i efikasne primjene u svakodnevnici. Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti. Iz tog razloga u treningu naglasak stavljamo na primjere i praktično iskustvo. Rezervirajte svoj prvi besplatni trening u trajanju od pola sata kako biste se upoznali s našim trenerima i tehnologijom.

*cjenik može dobiti na upit info@mentalnitrening.hr

Imate pitanja?
Kontaktirajte nas

Trnjanska cesta 63
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 91 616 7255

info@mentalnitrening.hr

Rezervirajte sada

    Želim primati promotivne ponude na email