fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Knjiga Mentalni trening – priručnik za trenere

20.00  uključ. PDV

Ostvarite dodatnih 5% popusta na sve transakcijske i kartične uplate

Priručnik namijenjen:

  • sportašima
  • trenerima
  • psiholozima
  • svima koji žele napredovati

Opis

Trener koji uči je trener koji napreduje.

Ovaj priručnik sastavljen je nakon 10 godina učenja i svakodnevnog praktičnog rada sa sportašima. Sadrži najkonkretnije tehnike i alate koje i sami primjenjujemo u radu, s uputama o primjeni, a ne samo teoretskoj pozadini. Priručnik vas vodi kroz proces mentalne pripreme i daje vam konkretne upute, ŠTO, ZAŠTO I KAKO koristiti Mentalni Trening i uklopiti ga u svoj rad, bez obzira radite li s profesionalnim ili amaterskim sportašima, djecom ili rekreativcima.
Ako ste trener koji želi svakodnevno učiti i rasti te postizati izvrsnost kod svojih sportaša, alati koje ćete pronaći u ovom priručniku zasigurno će vam u tome pomoći. Kroz priručnik ćete naučiti kako motivirati svoje sportaše, razviti fokus te upravljati emocijama u trenucima kada je to najvažnije.

Kome je priručnik namijenjen?

Iako je je prije svega namijenjen sportskim i kondicijskim trenerima, koristan je svima koji svakodnevno rade sa sportašima i rekreativcima – fitnes trenerima, osobnim trenerima i psiholozima. Naravno, ovaj će priručnik poslužiti i sportašima koji žele dodatno poraditi na svojoj mentalnoj pripremljenosti.

Što dobivate u ovom priručniku?

50 konkretnih alata koji će pomoći vama i vašim sportašima u razvoju izvrsnosti. Sinergija motivacije, fokusa, odnosa i upravljanja emocijama potaknut će razvoj mentalnog fitnesa kod svakog sportaša, a ovaj priručnik otkrit će vam tajnu postizanja takve sinergije.

Zašto kupiti ovaj MT priručnik?

Ovaj jedinstveni priručnik izbjegava teoretiziranje i usmjerava se na praktičnu primjenu. Plod je dugogodišnjeg iskustva i sadrži provjerene metode Mentalnog Treninga koje koriste uspješni sportaši i osvajači olimpijskih medalja.  Alati u ovom priručniku omogućit će vam samostalan rad na mentalnoj pripremi svojih sportaša. 

Otkrijte što Vas očekuje u priručniku

Sadržaj priručnika

Uvod

Što je Mentalni Trening (MT)? – Jedinstvena tehnologija treninga, pristupa i alata s ciljem razvoja mentalnih sposobnosti kod onih koji žele ostvariti svoj puni potencijal.

Motivacija u sportu

Ovo poglavlje pokriva područje koji smatramo najvažnijim aspektom mentalne pripremljenosti, a vrlo vjerojatno i najkompleksnijim. Ova je tema važna za sve sportaše, rekreativce i trenere.

Razvoj fokusa

Ova je tema vrlo osjetljiva, s obzirom da se fokus najbolje definira unutar zahtjeva pojedinog sporta, stoga smo pokušali navesti tehnike primjenjive u različitim sportovima.

Upravljanje emocijama

U ovom poglavlju pronaći ćete brojne tehnike, oblike, čak i skripte izvođenja različitih vježbi koje imaju svrhu upravljanja emocijama. S obzirom da je emocija neizostavna u svakoj sportskoj aktivnosti, a i rekreativci vrlo često pribjegavaju sportskoj aktivnosti zbog nagomilanog stresa, poznavanje ovih vještina može biti od profesionalne, kao i osobne koristi.

Pristup i odnos u radu sa sportašima

Ovo se poglavlje bavi uspostavom odnosa te njegovom rastu i održavanju, kao i nekim važnim komunikacijskim načelima. Ta je tematika uistinu bazična za svakog tko radi s ljudima, u sportu i van sporta.

Mentalni Trening djece u sportu

Ovo poglavlje vam daje jasne upute kako uobičajeni MT prilagoditi potrebama dječje populacije koja je često zanemarivana, a predstavlja okosnicu sportskog razvoja na nacionalnom i svjetskom nivou.

Važnost sinergije

Ovo poglavlje služi spajanju svega ranije navedenog u smislenu cjelinu i još jednom sumira sve alate ovog priručnika. Daje vam mogućnost dizajna individualnog plana Mentalnog Treninga za sportaše.

O autoru

Igor Čerenšek

mag. psych.

Ovaj je priručnik napisao Igor Čerenšek mag. psych. osnivač i vlasnik zaštićenog branda Mentalni Trening. Igor je bio sudionik Olimpijskih Igara u Ateni 2004, te član plivačke reprezentacije dugi niz godina. Za vrijeme studija u SAD-u započeo je sastavljanje koncepta Mentalnog Treninga te ga je od 2008. godine započeo primjenjivati u svom radu sa sportašima i svima ostalima koji žele ostvariti vlastitu izvrsnost.

“Pomažući drugima da žive vlastitu izvrsnost vjerujemo da svijet činimo boljim mjestom.”

Igor je za vrijeme svoje karijere radio s nekoliko stotina sportaša, radio je i kao plivački trener te je svoje iskustvo u radu odlučio zapisati i učiniti dostupnim onima koje smatra svojim najbližim suradnicima i ključnim ljudima u procesu razvoja izvrsnosti u sportu – trenerima! Iz tog razloga ovaj je priručnik sastavni dio Mentalni Trening edukacije za trenere, koja je jedina takva certificirana edukacija na ovim područjima!

Igor je vodeći stručnjak za Mentalni Trening na ovim prostorima te u slobodno vrijeme piše članke i kolumne na svojoj web stranici igorcerensek.com te na mnogim drugim.

“Pružamo najbolju dostupnu podršku onima koji odaberu izvrsnost jer ona je pravo čovjeka i stvar vlastitog izbora.”


Možda će vam se također svidjeti…