0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 kn (0.00 €)
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 kn (0.00 €)
Pogledaj košaricuNaplata
12 %
OFF

Knjiga Mentalni trening – priručnik za trenere

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 112.00 kn (14.86 €) uključ. PDV
Snižena cijena: 99.00 kn (13.14 €) uključ. PDV

KRATKO, JASNO, PRIMJENJIVO I DOKAZANO! Otkrijte kako razvijati izvrsnost kod sportaša.

Opis

Trener koji uči je trener koji napreduje.

Ovaj priručnik sastavljen je nakon 10 godina učenja i svakodnevnog praktičnog rada sa sportašima. Sadrži najkonkretnije tehnike i alate koje i sami primjenjujemo u radu, s uputama o primjeni, a ne samo teoretskoj pozadini. Priručnik vas vodi kroz proces mentalne pripreme i daje vam konkretne upute, ŠTO, ZAŠTO I KAKO koristiti Mentalni Trening i uklopiti ga u svoj rad, bez obzira radite li s profesionalnim ili amaterskim sportašima, djecom ili rekreativcima.

Ako ste trener koji želi svakodnevno učiti i rasti, te postizati izvrsnost kod svojih sportaša, alati koje ćete pronaći u ovom priručniku zasigurno će vam u tome pomoći. Kroz priručnik ćete naučiti kako motivirati svoje sportaše, razviti fokus, te upravljati emocijama u trenucima kada je to najvažnije.

Kome je priručnik namijenjen?

Iako je je prije svega namijenjen sportskim i kondicijskim trenerima, koristan je svima koji svakodnevno rade sa sportašima i rekreativcima – fitnes trenerima, osobnim trenerima, psiholozima. Naravno, ovaj će priručnik poslužiti i sportašima koji žele dodatno poraditi na svojoj mentalnoj pripremljenosti.

Što dobivate u ovom priručniku?

50 konkretnih alata koji će pomoći vama i vašim sportašima u razvoju izvrsnosti. Sinergija motivacije, fokusa, odnosa i upravljanja emocijama potaknut će razvoj mentalnog fitnesa kod svakog sportaša, a ovaj priručnik otkrit će vam tajnu postizanja takve sinergije.

Zašto kupiti priručnik?

Ovaj jedinstveni priručnik izbjegava teoretiziranje i usmjerava se na praktičnu primjenu. Plod je dugogodišnjeg iskustva i sadrži  provjerene metode Mentalnog Treninga koje koriste uspješni sportaši i osvajači olimpijskih medalja.  Alati u ovom priručniku omogućit će vam samostalan rad na mentalnoj pripremi svojih sportaša.

Možda će vam se također svidjeti…