fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
prof.psih.

Ana Čerenšek

Ana Čerenšek

prof.psih.

Što o Ani kažu ostali članovi tima:

  • „Da u životinjskom svijetu postoji mentalni trener, Ana bi bila kameleon, prilagodljiv svakom klijentu.“
  • “Samo oni najhrabriji su spremni čuti ono što ona ima za reći. Dr. za direktnu komunikaciju.” 
  • “Ana uživa u radu s klijentima i svakodnevno ih potiče da budu bolji, a mogu i zaslužiti kartu za koncert nekog od vrhunskih bendova.
  • “Ana voli svoje klijente i voli biti direktna više nego popiti dobro vino ili otići na  dobar koncert.

Ana je kao rođena Osječanka jako teško donijela odluku o preseljenju u Zagreb. No, da nije bilo te odluke, Ana bi danas bila pravnica, umjesto psihologinja. Nakon završenog Filozofskog fakulteta (2002. godine) i rođenja prekrasne kćeri, zaključila je da je vrijeme pronalaska posla. Iako nije sanjala o poslu u školi nego prije u Nasa-i ili barem Uredu predsjednika, prihvatila se nove karijere kao da je to bio njen prvi izbor. Posao u Športskoj gimnaziji donio joj je nešto neočekivano, mogućnost pružanja podrške stotinama sportaša i sportašica u periodu kad im je to najpotrebnije – periodu žicanja ispričavanja izostanaka jer su zakasnili vraćajući se iz pekare pod velikim odmorom.

Izgleda da se sve to isplatilo jer su sportaši uskoro prepoznali u Ani osobu koja im može pomoći puno više od toga. Igor je pozvao Anu u Mentalni Trening i pružio joj mogućnost nastavka rada sa sportašima. Ana se i dalje trudi, a njen rad obuhvaća rad s djecom kao i sa vrhunskim sportašima pa tako, zajedno s Igorom, čini prvi tim psihologa koji je bio dio tima sportaša na Olimpijskim igrama u Riu, 2016.

Za Anu ovo ne predstavlja vrhunac karijere nego tek početak – početak ulaganja, učenja, rasta i ostavljanja traga.

Osim Mentalnog Treninga, Ana voli i svoje projekte jer je radoholičarka i teško ju je vezati. Tako je ona i LastAna u Modroj Lasti, sportska psihologinja u Rekreativcu na HRT-u nedjeljom, ali i povremena kolumnistica na portalu My Little Zagreb.

Ono što je Ani važno poslušajte i sami – Ne prati tragove drugih, ostavi svoj!