fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
Dvomjesečni program (8 treninga)

MT osobni start-up

Promjena je proces koji započinje prvim korakom. Mi ćemo Vam pomoći da zakoračite u pravom smjeru i na pravi način.

Ako u svega 2 mjeseca želite unaprijediti svoju radnu učinkovitost i pokrenuti dugo željenu promjenu, program Mentalni Trening za sve će Vam pomoći. Naučit ćemo Vas kako ispravno postaviti ciljeve, upravljati emocijama i fokusom te kako ostvariti promjenu koju dugo priželjkujete.

Ovo nije još jedna edukacija ili seminar, već jedini dostupni program treninga ove vrste u našoj zemlji. Alati i znanja koja ovdje steknete možete primijenjivati kroz cijeli život u svakom životnom aspektu.

Što je Mentalni Trening?

Mentalni Trening je jedinstvena tehnologija treninga, pristupa i alata s ciljem razvoja mentalnih sposobnosti kod onih koji žele ostvariti svoj puni potencijal.

Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti koja svojim jednostavnim i znanstveno utemeljenim tehnikama djeluje na razvoj osobne izvrsnosti neovisno o kontekstu.

Cilj nam je iskoristiti potencijal pojedinca u potpunosti i pomoći mu da bude najbolji što može biti, ostavlja trag, svakodnevno napreduje i ruši barijere.

 

Tko, što i zašto

Tko može sudjelovati?

Trening je namjenjen svima onima koji žele svladati osnove Mentalnog Treninga s ciljem pokretanja osobne pozitivne promjene ili se žele bolje nositi sa svakodnevnim izazovima.

Što dobivate?

U našim radionicama dobivate praktične i brzo primjenjive alate kojima ćete moći raditi na vlastitoj motivaciji, fokusu, upravljanju emocijama te pozitivnoj promjeni koju želite ostvariti.

Zašto MT edukacija?

Motivacija, fokus i emocionalna stabilnost su ključne karakteristike pojedinca o kojima ovisi ostvarenje cilja. Mnogi žele ostvariti ciljeve, ali ne znaju kako. Ovim treningom dobivate odgovor na to pitanje.

Trening se može održavati u grupnom, poluindividualnom ili individualnom obliku. Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti. Iz tog razloga u treningu naglasak stavljamo na primjere i praktično iskustvo.

Trening se provodi prema dogovoru kroz 8 uzastopnih radionica. Kako bi osigurali Vaš napredak, pratimo trend kroz zadavanje zadataka i domaćih zadaća Mentalnog Treninga. Na taj način provodit ćete Mentalni Trening i između radionica.

Želite se priključiti?

*cjenik može dobiti na upit info@mentalnitrening.hr

Imate pitanja?
Kontaktirajte nas

Trnjanska cesta 63
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 91 616 7255

info@mentalnitrening.hr

Imate dodatnih pitanja?

  Želim primati promotivne ponude na email

  Zajedno s našim klijentima dio smo njihove priče

  • “Oduvijek sam se divila sportašima i njihovoj mentalnoj snazi. Činilo mi se da dijele tajnu koju ostatak svijeta ne zna.Tajnu kako izvući najbolje iz sebe, kako pobijediti sebe, kako živjeti sebe. Kako zagospodariti sobom, svojim emocijama, kako biti slobodan i odgovoran, ranjiv i autentičan. Kako pobijediti i izgubiti, kako pasti i kako se dići. Kako biti ovdje i sada i nikada baš nikada ne odustati. Tajna one sekunde kada stvore svoje polje izvrsnosti. To nije lak put i zahtijeva disciplinu, predanost, strast, želju i davanje sebe do kraja. Moj trener se zove Igor. Moja disciplina se zove Mentalni Trening. Moj put se zove najbolja verzija mene. Treniram od 0 do 24, 365 dana u godini.”

   Mila Elegović
   Glumica
  • “Ako postoji edukacija ili neka vrsta rada na sebi koju bih preporučio apsolutno svakoj osobi onda je to Mentalni Trening. Moje dugogodišnje iskustvo kao trener, poduzetnik, sportaš ili običan čovjek govori mi koliko je takav rad na sebi bitan te je to jedan od ključnih razloga mog uspjeha na različitim životnim područjima. Najveći benefit MT edukacija je njihova primjenjivost još za vrijeme održavanja, a naročito kada ste otišli s nje i susreli se s prvim problemima koje je život stavio pred vas. Zato krenite već danas s radom na sebi i ostvarite sve svoje životne potencijale na najjednostavniji način – primjenom znanja koje ćete dobiti MT edukacijom.”

   Igor Blažinčić
   Vlasnik Body & Mind franšize
  • “Kad sam se prijavila za program MT pokreni promjenu nisam bila sigurna što me točno čeka i zato je moje oduševljenje bilo veliko. Naoko jednostavan program u moj je pretrpani raspored u kratkom vremenu unio red. Majka sam petero djece, pišem romane i na početku MT-a sam bila u procesu pokretanja vlastitog obrta tako da mi je rad s trenericom omogućio da posložim sve obaveze i uspješno organiziram ciljeve do kojih sam htjela doći što sam pomoću treninga i uspjela ostvariti. Shvatila sam kako se fokusirati, odrediti prioritete, balansirati između kreativnosti i odrađivanja poslova. Svaka mi je lekcija pomogla da se bolje upoznam i nastavim se boriti i kada mi se ne da. Programom sam prezadovoljna i preporučujem ga svima, posebno onima koji žele otvoriti novo životno poglavlje, a nisu sigurni odakle početi.”

   Tina Primorac
   Književnica i voditeljica komunikacijskih radionica

  Sadržaj i program rada

  Kako biti u zoni?

  Koji su elementi zone; kakva je povezanost misli, osjećaja, ponašanja i fiziologije; ABC sistem

  Angažman pa motivacija

  Kako postavljati osobno važne ostvarive ciljeve; izrada akcijskog plana; definiranje vrijednosti

  Fokus i intenzitet

  Kolika je važnost upravljanja emocijama za vaš fokus; vježbe disanja; body scan

  Kako upravljati mislima

  Postizanje prisutnosti u trenutku; korištenje samogovora

  Tjelesna aktivnost i Mentalni Trening

  Kako tjelesna aktivnost utječe na vaše mentalne sposobnosti; kako ispravno koristiti tjelesnu aktivnost i prehranu

  Upravljanje sobom u procesu promjene

  Kako ostvariti dugo željenu promjenu, kako povećati samopouzdanje kad je to potrebno; izrada petogodišnjeg plana vlastitog razvoja

  Fiziologija i ponašanje u službi izvrsnosti

  Kako promjenom tjelesne posture mijenjati emocije i misli; kako mijenjati fiziologiju; biofeedback trening

  Osobni MT program

  Izrada osobnog MT plana; ponavljanje; analiza; pogled unatrag – gdje smo bili, gdje smo sada i kako dalje

  Voditelj edukacije

  Kako provodimo program

  • radionice provodimo grupno (do 12 sudionika), jednom tjedno u trajanju od dva sata
  • na svakom susretu učimo Vas novim alatima Mentalnog Treninga
  • pratimo Vaš napredak putem online aplikacije MT App
  • između treninga dobit ćete jasne zadatke pomoću kojih ćete uvježbavati naučene tehnike i vještine Mentalnog treninga

  Što dobiva svaki polaznik

  • povećanu produktivnost u svakodnevici
  • postizanje željene osobne promjene
  • fokus u ključnim trenucima
  • stabilnost motivacije
  • mir u izazovnim prilikama
  • jasno definirane ciljeve
  • rušenje barijera