fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
mag. psych.

Sandra Đurijanček

Sandra Đurijanček

mag. psych.

Što o Sandri kažu ostali članovi tima:

  • “Srca velikog k’o kuća, Sandra jednostavno ne zna kad treba stati.” 
  • “Uz Sandru perfekcionizam poprima skroz novu dimenziju. New wave perfekcionizam by Sandra.
  • “Sandra uvijek tezi savršenstvu, pa tako i u radu s klijentima.

Sandra je do sada promijenila tri grada u dvije države. Prvi grad, njezin voljeni Salzburg, joj je do 10. godine pružio priliku da se zaljubi u različite aktivnosti, pa je tako trenirala jahanje i plivanje te pohađala satove baleta i klavira.

Nakon toga, došlo je vrijeme da se vrati svojim korijenima u naizgled malen i prazan gradić zvan Županja. Željni promjene, Sandrini roditelji otvaraju jedan od većih fitnes centara Vukovarsko-srijemske županije. Kako je Sandra doslovno spavala iznad teretane, bilo je logično da će to ubrzo okrenuti u svoju korist pa je tako roditelje povlačila za rukav da osnuju prvi Cheerleading klub na području Županje i okolice. Kao natjecateljica i koreografkinja osvajala je razna odličja na državnim i međunarodnim prvenstvima te pohađala velik broj kampova koje su vodili priznati američki treneri.

Brzo je bila sigurna da je rad s ljudima ono čime se želi baviti cijeli život pa tako upisuje studij psihologije u Zagrebu. Nastavlja se natjecati i nastupati u raznim plesnim stilovima pri PS Escape, koreografirati za CK Zagreb i volontirati u Dječjoj kući Borovje. Oduvijek je htjela nadograditi znanje iz područja kineziologije pa tako upisuje i stručni studij za izobrazbu trenera na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Gotovo sigurna da ne postoji psihologija sporta, na trećoj godini slučajno upoznaje Igora. Pohađanjem edukacije za trenere i volontiranjem u Mentalnom Treningu, znala je da je to mjesto koje je gotovo pa stvoreno za nju. Mjesto koje spaja Sandrine dvije najveće ljubavi – psihologiju i sport, gdje može biti autentična, kreativna, učiti, rasti, pružiti podršku drugima i ulagati u postizanje vlastite izvrsnosti.