0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 kn (0.00 €)
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 kn (0.00 €)
Pogledaj košaricuNaplata
univ. bacc. psych.

Lea Dogan

Lea Dogan

univ. bacc. psych.

Lea je cijeli svoj život provela u malom gradu na istoku Hrvatske – Županji. Unatoč maloj sredini, uspjela je steći mnogo različitih iskustava pa tako uz maminu inicijativu sa svega pet godina kreće na folklor. Nekoliko godina kasnije okušala se i u Cheerleading klubu te rukometu. Nakon raznih sportova koje je Županja pružila, već krajem osnovne škole zavirila je u svijet fitnessa, a ljubav prema tome ne krije ni danas. Kroz svoju srednju školu stjecala je razna iskustva i u radu s ljudima, poput volontiranja u Crvenom križu i vođenja ljetnog kampa.

Na pitanje zašto je odabrala psihologiju Lea nema jednostavan odgovor. Oduvijek ju je zanimala kompleksnost ljudskog ponašanja te utjecaj mentalnog stanja na isto. Stoga, smjer u kojem nastavlja svoju karijeru nikada nije bio upitan.

Upisom na fakultet nastavlja stjecati praktična iskustva u radu s ljudima. Posebno ističe sudjelovanje u projektu Europske federacije udruga studenata psihologije koji je za cilj imao smanjiti stigmu o psihičkim poremećajima kod učenika osnovnih i srednjih škola diljem Hrvatske.

Željna novih znanja i vještina, Lea je na preddiplomskom studiju otkrila Mentalni Trening te se samoinicijativno javlja za volontiranje. Oduševio ju je rad s ljudima koji su spremni aktivno sudjelovati u procesu svoje promjene te neprestano teže višem i boljem. Motivacija mladih sportaša u želji za otkrivanjem novih granica, ali i svih ostalih koji vjeruju u bolju verziju sebe, dodatno su joj potaknule želju za usavršavanjem, kako u profesionalnom, tako i u privatnom smislu.

Kao prvostupnica psihologije, trenutno vodi edukativne programe s našim najmlađim članovima, a njezin entuzijazam i golemi trud samo su znakovi da se nalazi na pravom mjestu gdje pomicanje granica tek počinje.