fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
mag. psych.

Lea Dogan

Lea Dogan

mag. psych.

Lea je cijeli svoj život provela u malom gradu na istoku Hrvatske – Županji. Unatoč maloj sredini, uspjela je steći mnogo različitih iskustava. Pokušavajući vrednovati slavonske običaje, već sa svega pet godina krenula je na foklor, a kasnije se okušala u Cheerleading klubu, rukometu i fitness-u. Kroz svoju srednju školu stjecala je razna iskustva i u radu s ljudima, poput volontiranja u Crvenom križu i vođenja ljetnog kampa.

Na pitanje zašto je odabrala psihologiju nema jednostavan odgovor. Oduvijek ju je zanimala kompleksnost ljudskog ponašanja te utjecaj mentalnog stanja na isto. Stoga, smjer u kojem nastavlja svoju karijeru nikada nije bio upitan. Upisom na fakultet nastavlja stjecati praktična iskustva u radu s ljudima. Priključuje se Klubu studenata psihologije, preuzima vodstvo Sportske sekcije te sudjeluje u raznim projektima kroz volontiranje.

Željna novih znanja i vještina, Lea je već na preddiplomskom studiju otkrila Mentalni Trening te se samoinicijativno javlja za volontiranje i doprinos. Oduševio ju je rad s ljudima koji su spremni aktivno sudjelovati u procesu svoje promjene te neprestano teže unaprijeđenju svojih vještina. Motivacija mladih sportaša u želji za otkrivanjem novih granica, ali i svih ostalih koji vjeruju u bolju verziju sebe dodatno su joj potaknule želju za usavršavanjem, kako u profesionalnom, tako i u privatnom smjeru.

Još za vrijeme studija preuzela je vodstvo edukativnih programa s našim najmlađim članovima te držanje brojnih predavanja. Pri završetku diplomskog studija Lea je itekako bila spremna za rad, a svoje znanje i vještine i dalje neprestano usavršava. Njezin entuzijazam i golemi trud samo su znakovi da se nalazi na pravom mjestu gdje pomicanje granica tek počinje.