fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
mag. psych.

Dajana Čopec

Dajana Čopec

mag. psych.

Dajana je već od prvog susreta sa psihologijom u srednjoj školi znala da je to područje u kojem se vidi u budućnosti. Iako joj je početna želja bila jednog dana postati klinička psihologinja koja će imati vlastiti ured i udoban kauč za klijente, već na prvoj godini studija se upoznaje s radom Mentalnog Treninga i psihologijom sporta koji mijenjaju njezine planove. Budući da je oduvijek voljela sport te se bavila plesom dugi niz godina, znala je da je upravo to područje u kojem se želi razvijati.

Nakon završetka preddiplomskog studija psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, Dajana odlučuje upisati diplomski studij psihologije sporta na Sveučilištu Portsmouth u Engleskoj. Nakon godinu dana života i studiranja u inozemstvu, vraća se u rodni Zagreb gdje je željela započeti profesionalnu karijeru, što nije bilo moguće bez završavanja diplomskog studija psihologije u Hrvatskoj. No, za Dajanu prepreke ne postoje, te se vraća u klupe Filozofskog fakulteta i u samo godinu dana završava još jedan diplomski studij.

Tijekom cijelog tog razdoblja, Dajana je uvijek pronalazila vrijeme za sudjelovanje na međunarodnim kongresima studenata psihologije te je ostvarila i dugogodišnji san odlaskom i volontiranjem u Gani.

Pohađanjem edukacije za trenere ponovno dolazi u kontakt s Mentalnim Treningom, kada i započinje njezina priča sa psihologijom sporta. Ondje prepoznaje okruženje u kojem može dalje razvijati sebe, ali i raditi ono što voli najviše – pomagati drugima kako bi postali najbolja verzija sebe.