fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
Postanite vlasnik jedinog i zaštićenog certifikata Mentalnog Treninga na ovim prostorima

MT edukacija za trenere

Priključite se krugu rijetkih profesionalaca u sportu koji posjeduju alate Mentalnog Treninga. Naučite tehnike Mentalnog Treninga od onih koji su ga započeli, provodili i razvijali godinama.

Trener koji uči je trener koji napreduje.

Ova edukacija nudi Vam mogućnost dobivanja odgovora na sva pitanja vezana uz mentalnu pripremu u sportu. Po završetku edukacije nudi Vam se mogućnost dodatnog rada, supervizije i savjetovanja, kao i mogućnost polaganja ispita u svrhu dobivanja jedinog i zaštićenog certifikata Mentalnog Treninga na ovim prostorima.

 • Ovo nije još jedna edukacija u nizu koja daje certifikat svima koji sudjeluju.
 • Ovo nije motivacijski seminar. 
 • Ovo nije popularna psihologija. 
 • Ovo nije edukacija koja teoretizira bez konkretnih alata. 

Ovo je edukacija koja je znanstveno utemeljena, podržana od strane stotine trenera, praktičnog karaktera i namijenjena onima koji su spremni učiti ono što ne mogu nigdje drugdje. 

Što je Mentalni Trening?

Mentalni Trening je jedinstvena tehnologija treninga, pristupa i alata s ciljem razvoja mentalnih sposobnosti kod onih koji žele ostvariti svoj puni potencijal.

Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti koja svojim jednostavnim i znanstveno utemeljenim tehnikama djeluje na razvoj osobne izvrsnosti neovisno o kontekstu.

Cilj nam je iskoristiti potencijal pojedinca u potpunosti i pomoći mu da bude najbolji što može biti, ostavlja trag, svakodnevno napreduje i ruši barijere.

 

Tko, što i zašto

Tko može sudjelovati?

U edukaciji sudjeluju oni koji svakodnevno rade sa sportašima. Sportski treneri, kondicijski treneri, fitnes treneri i psiholozi će alate moći koristiti već po završetku edukacije.

Što dobivate?

U 2 dana edukacije dobivate praktične i brzo primjenjive alate kojima ćete moći raditi na motivaciji, fokusu i upravljanju emocijama sa svojim sportašima.

Zašto MT edukacija?

Motivacija, fokus i emocionalna stabilnost su ključne karakteristike pojedinca. One se mogu razvijati ako znate kako. Ova edukacija nudi precizan odgovor na to pitanje!

Edukacija je ograničenog broja sudionika kako bi osigurali kvalitetu rada i mogućnost dijeljenja iskustava i postavljanja pitanja. Cilj nam je da svaki sudionik nakon edukacije razumije osnove Mentalnog Treninga te ima mogućnost brze i efikasne primjene u svakodnevici. Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti. Iz tog razloga u edukaciji naglasak stavljamo na primjere i praktično iskustvo u radu s brojnim vrhunskim sportašima.

Ova edukacija nudi Vam mogućnost dobivanja odgovora na sva pitanja vezana uz mentalnu pripremu u sportu. Po završetku edukacije nudi Vam se mogućnost dodatnog rada, supervizije i savjetovanja, kao i mogućnost polaganja ispita u svrhu dobivanja certifikata koji je jedina garancija kvalitete znanja iz područja mentalne pripreme na ovim prostorima.

Mentalni Trening edukaciju pohađalo je preko 300 trenera i psihologa unutar granica i van granica RH. Radili smo za brojne hrvatske reprezentacije, saveze, klubove i inozemne sportske saveze. Treneri iz 32 različita sporta bili su sudionici naših dosadašnjih edukacija, a naši su sportaši najbolji dokaz kvalitete našeg rada.

Do sada smo radili ili radimo sa sportašima kao što su: Damir Martin, Ivan Horvat, Lolo Jones, Anđela Mužinić, Adrian Šemper, Petra Matijašević, Vlatka Kiuk, Borna Ćorić, Jana Fett, Damir Džumhur, Nikola Mektić, Dino Marcan, Natko Zrnčić Dim, Filip Ivić, Vedrana Malec, Lovro Majer, Kristijan Vincetić…

Jedini zaštićeni program Mentalnog Treninga u našoj zemlji.

0+
Polaznika
0
Različita sporta
0+
Godina iskustva
0
Olimpijska odličja

Sve Vam je jasno i želite postati MT trener?

Datum sljedeće edukacije:

28. i 29.3.2020.

*cjenik može dobiti na upit info@mentalnitrening.hr

Imate pitanja?
Kontaktirajte nas

Trnjanska cesta 63
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 91 616 7255

info@mentalnitrening.hr

Rezerviraj svoje mjesto

...ili nas kontaktiraj za sva dodatna pitanja

  Želim primati promotivne ponude na email

  Mogućnosti koje ostvaruju polaznici

  • direktno učenje od trenera koji to rade svakodnevno
  • dijeljenje znanja sa sustručnjacima
  • 20 korisnih tehnika i alata koje možeš koristiti odmah
  • certifikat koji je jamstvo praktičnog znanja

  Što dobiva svaki polaznik

  • unošenje u našu bazu trenera i pristup dodatnim znanjima i alatima
  • popuste na naše daljnje edukacije i seminare
  • mogućnost dodatne supervizije i podrške
  • popust na web aplikaciju Mentalni Trening za trenere

  Sadržaj i program rada

  Motivacija

  Kako prepoznati unutrašnju i vanjsku motivaciju i kako ih koristiti; kako unaprijediti angažman sportaša; kako prepoznati i koristiti osobne vrijednosti kao motivaciju; kako održati motivacijski govor; kako postavljati ciljeve…

  Fokus

  Što sve utječe na fokus i kako smanjiti distrakcije; kako koristiti mentalnu simulaciju; kako definirati i koristiti rutine i rituale; kako pomoći sportašu u procesu treninga, a kako u pripremi za natjecanje; kako razviti vlastite vježbe fokusa…

  Upravljanje emocijama

  Kako prepoznati i umanjiti natjecateljsku anksioznost; kako se boriti protiv negativnog perfekcionizma; kako koristiti tehnike relaksacije; kako upravljati intenzitetom; kako koristiti pozitivni unutrašnji samogovor; kako razvijati mentalni fitnes (izdržljivost, čvrstoća, fleksibilnost)…

  Certifikacija

  12 sati edukacije; materijali za samostalno učenje; individualni sastanak s našim trenerima; usmeni ispit provjere praktičnog znanja; izdavanje certifikata od strane jedinog zaštićenog programa Mentalnog Treninga u našoj zemlji

  Voditelj edukacije

  Igor Čerenšek

  mag. psych.

  Zajedno s našim klijentima dio smo njihove priče

  • „Kroz svaku radionicu stekao sam primjenjivo znanje koje danas koristim sa svim svojim sportašima. Rezultati pojedinaca su sada znatno bolji. Preporučam svim trenerima koji imaju problema s mentalnom pripremom svojih sportaša!“

   Dario Bašić
   Izbornik u-17 Hrvatske nogometne reprezentacije
  • “Ako postoji edukacija ili neka vrsta rada na sebi koju bih preporučio apsolutno svakoj osobi onda je to Mentalni Trening. Moje dugogodišnje iskustvo kao trener, poduzetnik, sportaš ili običan čovjek govori mi koliko je takav rad na sebi bitan te je to jedan od ključnih razloga mog uspjeha na različitim životnim područjima. Najveći benefit MT edukacija je njihova primjenjivost još za vrijeme održavanja, a naročito kada ste otišli s nje i susreli se s prvim problemima koje je život stavio pred vas. Zato krenite već danas s radom na sebi i ostvarite sve svoje životne potencijale na najjednostavniji način – primjenom znanja koje ćete dobiti MT edukacijom.”

   Igor Blažinčić
   Vlasnik Body & Mind franšize

  Online MT edukacija

  Niste iz Zagreba? Često vikendom imate natjecanja? Imate puno obaveza i ne možete izdvojiti dva puna dana za edukaciju? Online MT edukacija namijenjena je svim trenerima koji žele naučiti konkretne tehnike i alate Mentalnog Treninga iz udobnosti svog doma i u tempu koji Vama odgovara! Online edukacija Vam omogućuje pristup sadržaju kad god Vi želite, gdje god Vi to želite. Ovo je edukacija koja je znanstveno utemeljena, podržana od strane stotine trenera, praktičnog karaktera i namijenjena onima koji su spremni učiti ono što ne mogu nigdje drugdje.