fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Mini Mental - ljetni program za djecu

Škola je završila, ljeto je pred vratima i ne znate kako ispuniti dane svojoj djeci? Našim najmlađim polaznicima nudimo niz novih aktivnosti uz novi ljetni program! 

Ljetni program za djecu otkriva u potpunosti nove teme i aktivnosti kroz koje zajedno širimo kreativnost, unaprjeđujemo fokus i djelovanje u timu, povećavamo vjeru u sebe i još mnogo toga. Uz igru otkrit ćemo kako na jedan dan postati glumac, sportaš, vođa, umjetnik pa čak i mentalni trener! Pružite svojoj djeci novo iskustvo jer rad na sebi nikada nije bio zabavniji!

Mini mental 1

Zašto ovaj program?

Program uključuje različite aktivnosti i vježbe demonstrirane od strane stručnog vodstva, a prilagođene dobi djeteta. Kroz igru i zajedništvo upoznat će teme koje će pomoći u savladavanju svakodnevice.

Učimo kako:

 • uspješnije se nositi s neugodnim emocijama
 • nastaviti ulagati trud unatoč preprekama
 • osloniti se na kvalitetan timski rad
 • povećati samopouzdanje u važnim situacijama

i još puno toga…

Kako provodimo program?

Svaka radionica sastoji se od velikog broja aktivnosti, iskustvenih vježbi, vlastitog zaključivanja i edukativnog dijela. Susreti se održavaju kroz pet radnih dana u trajanju od 90 min po radionici.

Kombinacijom tehnika mentalnog treninga sa svakodnevnim malim i velikim izazovima ulazimo u nove uloge i učimo kako na jedan dan biti glumac, sportaš, vođa, umjetnik i mentalni trener!

Mini mental 2

Za koga je ovaj program?

Ovaj program je osmišljen za sve dosadašnje polaznike naših programa za djecu, ali i za sve koji se žele uključiti prvi put!

U programu mogu sudjelovati sva djeca od 3. do 8. razreda osnovne škole. Broj polaznika je ograničen, a polaznici će biti raspodijeljeni u grupe ovisno o dobi.

Mini mental 3

Želite se priključiti?

Predbilježite se za nove termine!
 • MLAĐA skupina (9 – 12 god.) – od 28.8.2023. do 1.9.2023., svaki radni dan od 9:00 do 10:30h

Program se održava uživo u našem uredu. Prijave za program traju do 19.lipnja. 

Program se sastoji od ukupno 5 grupnih radionica pod vodstvom naših trenera u trajanju od 90 minuta po radionici.

Cijena: 100 € (20 €/radionica) 

Imate pitanja?
Kontaktirajte nas

Trnjanska cesta 63
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 91 616 7255

info@mentalnitrening.hr

KONTROLA INTENZITETA

Kroz ulogu sportaša i sportašica, učimo što je intenzitet i kako je povezan s našim fokusom. Dajemo praktične savjete što učiniti kada za nešto nismo motivirani, a što kada imamo preveliku tremu i brigu.

NAČIN RAZMIŠLJANJA O POGREŠKAMA

Naša reakcija na prepreke i pogreške određuje daljnji put uspjeha. Na ovom susretu, kroz ulogu glumaca i glumica, upoznajemo se s dva osnovna načina razmišljanja koja možemo zauzeti kada se suočimo s novim izazovima te njegujemo pozitivniji.

UVOD U MINDFULNESS I KREATIVNOST

U trećoj radionici, kroz ulogu umjetnika, radimo uvod u mindfulness trening, bazirajući se na našim mislima i osjećajima. Otvaramo i temu kreativnost te učimo te uviđamo njezinu širinu!

MOTIVACIJA I AKTIVNO SLUŠANJE

Motivacija je kao gorivo koje nas pokreće pri ostvarenju nekog cilja. U ovoj radionici zauzimamo ulogu učitelja te se upoznajemo s različitim pristupima motivaciji. U drugom dijelu otvaramo temu komunikacije i aktivnog slušanja, jer upravo je to jedna od karakteristika dobrog učitelja!

SUOČAVANJE S LJUTNJOM

U posljednjoj radionici ovog programa zauzimamo ulogu mentalnog trenera kroz načine suočavanja s ljutnjom! U drugom dijelu radimo sažetak svih radionica te plan mentalnog treninga.

Rezervirajte mjesto za svoje dijete

...ili nas kontaktiraj za sva dodatna pitanja

  Način prijave:*

  Želim primati promotivne ponude na email

  Često postavljena pitanja

  Tko može sudjelovati?

  Program MiniMental – ljetni program za djecu namijenjen je osnovnoškolskoj djeci od 3. do 8. razreda. Svi polaznici će biti podijeljeni u grupe ovisno o dobi.

  Što dijete dobiva?

  Program uključuje različite aktivnosti i vježbe demonstrirane od strane stručnog vodstva, a prilagođene dobi djeteta. Svaka radionica sastoji se od velikog broja aktivnosti, iskustvenih vježbi, vlastitog zaključivanja i edukativnog dijela. Učimo o važnosti timskog rada, truda, komunikacije i brojne druge teme, a sve kroz zauzimanje različitih uloga – od učitelja pa sve do mentalnog trenera.

  Koliko program traje?

  Program MiniMental – ljetni program za djecu sadrži ukupno 5 grupnih radionica u trajanju od 90 minuta po radionici. Susreti se održavaju svaki radni dan, od ponedjeljka do petka.