fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
4 iskustvene radionice

Mindfulness trening za djecu

Program Mindfulness trening za djecu omogućava vašem djetetu stjecanje znanja i alata iz područja mindfulnessa na svim razinama njegova funkcioniranja: misli, emocije, ponašanje, svjesnosti o sebi, tijelu i okolini.

Tehnike koje omogućavaju uspješno nošenje s negativnim mislima, emocijama i stresom svakako će vašem djetetu biti od koristi i u odrasloj dobi.

Što je mindfulness za djecu?

Mindfulness uči djecu usmjeravati pažnju na ono što se događa u njihovom umu, tijelu ili  okolini u sadašnjem trenutku. Važan aspekt mindfulnessa je prihvaćanje tih iskustava kakva god ona u tom trenutku bila.

Program Mindfulness za djecu čini niz znanstveno utemeljenih metoda i tehnika kojima je cilj potaknuti razvoj vještina kojima će djeca: unaprijediti svjesnost o onom što se događa u njima i oko njih, naučiti kako učinkovito odgovoriti na svoje misli, razumjeti kako se emocije manifestiraju u tijelu, razviti alate za kontrolu impulsa i prepoznati kako pažnja luta.

Za koga je ovaj program?

Ovaj program je osmišljen za sve dosadašnje polaznike naših programa za djecu, ali i za sve koji se žele uključiti prvi put!

U programu mogu sudjelovati sva djeca od 3. do 8. razreda osnovne škole. Broj polaznika je ograničen, a polaznici će biti raspodijeljeni u grupe ovisno o dobi.

Kako provodimo program?

Program sadrži ukupno 4 grupne radionice koje se održavaju jednom tjedno, u trajanju od 90 minuta po radionici.

Kroz niz iskustvenih vježbi upoznajemo se s učinkovitim načinima kako se umiriti i upravljati svojom pažnjom, mislima i emocijama.

Učimo kako:

 • ostati usmjeren na sadašnji trenutak
 • unaprijediti fokus u svakodnevnim obavezama
 • učinkovito se nositi s negativnim mislima i emocijama

Želite se priključiti?

Predbilježite se za nove grupe!
 • Mlađa grupa (3. – 5. razred) – od 20.3.2024. (srijeda), od 18:00 do 19:30h  
 • Starija grupa (5. – 8. razred) – od 20.3.2024. (srijeda), od 19:45 do 21:15h

Program se sastoji od ukupno 4 grupne radionice pod vodstvom naših trenera u trajanju od 90 minuta po radionici.

Snižena cijena: 72 € (18 €/radionica) 
Redovna cijena: 80 € (20 €/radionica)

Imate pitanja?
Kontaktirajte nas

Trnjanska cesta 63
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 91 616 7255

info@mentalnitrening.hr

Teme radionica prvog semestra

OSNOVE MINDFULNESS TRENINGA

Nakon upoznavanja s polaznicima i predstavljanja Mentalnog Treninga, krećemo s uvodom u mindfulness! Učimo što je mindfulness trening te u kakvom su odnosu naše misli i osjećaji. Na kraju se upoznajemo sa svojom prvom mindfulness vježbom!

USMJERAVANJE PREMA SEBI

Mindfulness dijelimo u nekoliko kategorija. U ovoj radionici naglasak stavljamo na usmjeravanje prema našim unutarnjim stanjima. Govorimo o fokusu, širimo vokabular emocija i upoznajemo se s njima detaljno!

USMJERAVANJE PREMA OKOLINI

Obraćate li pažnju na stvari iz okoline putem vaših osjetila? Upravo je to tema treće radionice! Fokusiramo se na naših pet glavnih osjetila i učimo kako se pomoću njih možemo umiriti!

MINDFULNESS U SVAKODNEVICI

Mindfulness trening možemo raditi svakodnevno – na putu do škole, za vrijeme obroka, u šetnji s kućnim ljubimcem i dr.! U posljednjoj radionici učimo kako mindfulness prakticirati svakodnevno te zajedno s polaznicima stvaramo plan za stvaranje svoje nove rutine!

Rezervirajte mjesto za svoje dijete

...ili nas kontaktiraj za sva dodatna pitanja

  Način prijave:*

  Radionicu želim polaziti:*

  Želim primati promotivne ponude na email

  Često postavljena pitanja

  Tko može sudjelovati?

  Program Mindfulness za djecu namijenjen je osnovnoškolskoj djeci od 3. do 8. razreda. Svi polaznici će biti podijeljeni u grupe ovisno o dobi.

  Što dijete dobiva?

  Program omogućava djeci stjecanje znanja i alata iz područja mindfulnessa na nekoliko razina: misli, emocije, ponašanje, fokus. Učimo kako ostati usmjeren na sadašnji trenutak, unaprijediti fokus i učinkovito se nositi s negativnim mislima i emocijama.

  Koliko program traje?

  Program Mindfulness za djecu sadrži ukupno 4 grupne radionice u trajanju od 90 minuta po radionici. Susreti se održavaju jednom tjedno.

  Došlo je vrijeme kada posebno naglašavamo usmjerenost na sadašnji trenutak kako bismo svaki dan mogli iskoristiti optimalno. Kako pravila vrijede za nas, odrasle, isto se odnosi i na najmlađe. U nizu promjena, stres može ostaviti negativne posljedice i na djecu.

  Kako biste im olakšali cijeli proces, pripremili smo za vas 15 mindfulness aktivnosti. Kroz crtež, igre i zanimljive likove iz omiljenih crtića moći će usvojiti jednu od trenutno najpopularnijih stres menadžment tehnika – Mindfulness meditacija. U e-booku se nalazi niz znanstveno utemeljenih metoda i tehnika kojima je cilj potaknuti razvoj vještina kojima će djeca unaprijediti svjesnost o onom što se događa u njima i oko njih, naučiti kako učinkovito odgovoriti na svoje misli, razumjeti kako se emocije manifestiraju u tijelu, razviti alate za kontrolu impulsa i prepoznati kako pažnja luta.

  Preuzmite besplatan e-book

  Nakon ispunjavanja forme, link na e-book ćemo poslati na Vaš email

   Želim primati promotivne ponude na email