0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 kn (0.00 €)
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 kn (0.00 €)
Pogledaj košaricuNaplata
4 iskustvene radionice

Mindfulness trening za djecu

Ako želite kod djeteta unaprijediti vještine kontrole pažnje, regulacije emocija, umirivanja i samoprihvaćanja tada je program mindfulnessa za djecu odličan izbor.

Sudjelujući u našem programu djeca uče usmjeravati pozornost, unaprijediti fokus i koncentraciju, uvježbavaju načine postizanja osjećaja smirenosti i relaksiranosti te uče zastati na trenutak kako ne bi impulzivno reagirala.

Program Mindfulness trening za djecu omogućava vašem djetetu stjecanje znanja i alata iz područja mindfulnessa na svim razinama njegova funkcioniranja: misli, emocije, ponašanje, svjesnosti o sebi, tijelu i okolini.

Tehnike koje omogućavaju uspješno nošenje s negativnim mislima, emocijama i stresom svakako će vašem djetetu biti od koristi i u odrasloj dobi.

 

Što je mindfulness za djecu?

Mindfulness uči djecu usmjeravati pažnju na ono što se događa u njihovom umu, tijelu ili  okolini u sadašnjem trenutku. Važan aspekt mindfulnessa je prihvaćanje tih iskustava kakva god ona u tom trenutku bila.

Program Mindfulness za djecu čini niz znanstveno utemeljenih metoda i tehnika kojima je cilj potaknuti razvoj vještina kojima će djeca: unaprijediti svjesnost o onom što se događa u njima i oko njih, naučiti kako učinkovito odgovoriti na svoje misli, razumjeti kako se emocije manifestiraju u tijelu, razviti alate za kontrolu impulsa i prepoznati kako pažnja luta.

Tko, što i zašto

Tko može sudjelovati?

U programu mogu sudjelovati djeca od 2. do 4. razreda i od 5. do 8. razreda.

Što dijete dobiva?

Kroz niz iskustvenih vježbi dijete će naučiti učinkovite načine kako se umiriti i upravljati svojom pažnjom, mislima, emocijama i ponašanjima.

Zašto uključiti dijete u program?

Kako provodimo program

 • ograničen broj polaznika kako bi se svakom djetetu osiguralo vrijeme za upoznavanjem sa svrhom vježbi, razumijevanje, provođenje i komentiranje
 • radionice se održavaju jednom tjedno tijekom 4 susreta u trajanju od 90 minuta
 • svaka radionica sastoji se od teorijskog dijela, iskustvenih vježbi, diskusije i osvrta na radne zadatke
 • tjedni zadaci nakon svake radionice kao poticaj za korištenje naučenog
 • program je moguće provoditi u istom obliku i trajanju putem videopoziva individualno, poluindividualno i grupno za djecu izvan područja Zagreba

Što dobiva svaki polaznik

 • unaprjeđenje fokusa i koncentracije u izvršavanju svakodnevnih obaveza
 • učinkovito nošenje s negativnim mislima i emocijama
 • veću usmjerenost na sadašnji trenutak
 • povećanje svjesnosti i prihvaćanje i pozitivnih i negativnih vlastitih iskustava
 • smanjenje napetosti u svakodnevnom životu, a posebice u stresnim situacijama
 • učinkovitije nošenje sa stresnim situacijama

Želite se priključiti?

Termini održavanja:

 • SRIJEDOM od 19:30 do 21h, s početkom 1. lipnja 2022.

Polaznici su raspoređeni u dvije grupe: mlađi (2. – 4. razred) i stariji (5. – 8. razred).
Program će se održavati UŽIVO u našem uredu.
Broj sudionika je ograničen.

Cijena: 500 kn (125 kn/radionica)

Program se sastoji od ukupno 4 grupne radionice pod vodstvom naših trenera u trajanju od 90 minuta po radionici.

Imate pitanja?
Kontaktirajte nas

Trnjanska cesta 63
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 91 602 7822

info@mentalnitrening.hr

Rezervirajte mjesto za svoje dijete

...ili nas kontaktiraj za sva dodatna pitanja

  Način prijave:*

  Radionicu želim polaziti:*

  Želim primati promotivne ponude na email

  Što o našem programu kažu roditelji?

  • “Jako dobro pripremljeno i odrađeno. Individualni pristup svakom djetetu. Definitivno bih program preporučila i ostalima.”

  • “Program ću svakako preporučiti prijateljima. Jako mi se sviđa, na vrlo jednostavan i prihvatljiv način djeci objasnite tehnike koje im mogu puno pomoći.”

  • “Program je dobro osmišljen i proveden od strane izvrsne voditeljice koja se odlično snalazi u dječjim pitanjima i upadicama. Svakako je pohvalno da je svaka radionica dobro predstavljena djeci kako bi ju shvatila i razumjela te na kraju i provela u vježbu. Preporučila bih radionicu svim roditeljima koji se bore s dječjim strahom, samokontrolom, smirenjem ili pak hiperaktivnosti za stvaranje fokusa.”

  • “Vrlo zanimljivo. Od sina sam dobila samo pozitivne komentare i veselio se svakoj sljedećoj radionici!”

  Došlo je vrijeme kada posebno naglašavamo usmjerenost na sadašnji trenutak kako bismo svaki dan mogli iskoristiti optimalno. Kako pravila vrijede za nas, odrasle, isto se odnosi i na najmlađe. U nizu promjena, stres može ostaviti negativne posljedice i na djecu.

  Kako biste im olakšali cijeli proces, pripremili smo za vas 15 mindfulness aktivnosti. Kroz crtež, igre i zanimljive likove iz omiljenih crtića moći će usvojiti jednu od trenutno najpopularnijih stres menadžment tehnika – Mindfulness meditacija. U e-booku se nalazi niz znanstveno utemeljenih metoda i tehnika kojima je cilj potaknuti razvoj vještina kojima će djeca unaprijediti svjesnost o onom što se događa u njima i oko njih, naučiti kako učinkovito odgovoriti na svoje misli, razumjeti kako se emocije manifestiraju u tijelu, razviti alate za kontrolu impulsa i prepoznati kako pažnja luta.

  Preuzmite besplatan e-book

  Nakon ispunjavanja forme, link na e-book ćemo poslati na Vaš email

   Želim primati promotivne ponude na email