fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
8 iskustvenih radionica

Mentalni Trening za djecu

Svakodnevno usklađivanje školskih obaveza s ostalim izvannastavnim aktivnostima djeci može predstavljati problem, bilo da je riječ o sportu, umjetnosti ili nekom drugom obliku aktivnosti. Put samoostvarenja nije lako uskladiti s jednostavnom činjenicom da djeca trebaju i biti baš to – djeca. Po prvi put se suočavaju s tremom, strahom, neuspjehom ili nesigurnosti i treba im podrška.

Učenje tehnika mentalnog treninga u grupi pomaže našim najmlađim polaznicima u suočavanju sa svakodnevnim izazovima. Sigurnost u sebe sada im postaje velika prednost, kao i postizanje osobne izvrsnosti!

Što je mentalni trening za djecu?

Mentalni trening za djecu je dinamičan program sastavljen od 8 grupnih radionica koje istražuju ključne aspekte mentalnog treninga, uključujući kontrolu emocija, fokus i motivaciju. Svako područje se detaljno razrađuje i kroz specifične teme poput izgradnje samopouzdanja i poticanja angažmana. Naš pristup je individualiziran, s radionicama u malim grupama koje omogućuju pristup svakom djetetu. Svaka radionica nudi praktične aktivnosti i znanstveno utemeljene tehnike iz psihologije izvedbe, prilagođene najmlađima, kako bismo im pružili korisne alate za uspjeh.

Zašto ovaj program?

Program uključuje raznovrsne tehnike, vježbe i alate Mentalnog Treninga prilagođene dobi djeteta. Upoznajemo se s fokusom i motivacijom, jačamo samopouzdanje te učimo zašto je važan angažman.

Polaznici se upoznavaju s temeljnim tehnikama mentalnog treninga podijeljenih u tri područja:

 • kontrola emocija
 • fokus
 • motivacija

Kako provodimo program?

Svaka radionica sastoji se od edukativnog dijela te brojnih aktivnosti i iskustvenih vježbi. Program sadrži ukupno 8 grupnih radionica koje se održavaju jednom tjedno u trajanju od 90 min po radionici.

Upoznajemo se s pojmovima poput angažmana, motivacije, koncentracije i samopouzdanja, a kroz praktične primjere i alate učimo kako unaprijediti i svoju mentalnu pripremu!

Za koga je ovaj program?

Ovaj program je osmišljen za sve dosadašnje polaznike naših programa za djecu, ali i za sve koji se žele uključiti prvi put!

U programu mogu sudjelovati sva djeca od 3. do 8. razreda osnovne škole. Broj polaznika je ograničen, a polaznici će biti raspodijeljeni u grupe ovisno o dobi.

Želite se priključiti?

Predbilježite se za nove grupe!
 • Mlađa grupa (3. – 5. razred), od 18.4. (četvrtak), od 18:00 do 19:30h
 • Starija grupa (5. – 8. razred), od 18.4. (četvrtak), od 19:45 do 21:15h

Program je moguće polaziti uživo ili online, a broj sudionika je ograničen.

Program se sastoji od ukupno 8 grupnih radionica pod vodstvom naših trenera u trajanju od 90 minuta po radionici.

 

Trenutna cijena: 160 € (20 €/radionica) 
Redovna cijena: 200 € (25 €/radionica)

Imate pitanja?
Kontaktirajte nas

Trnjanska cesta 63
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 91 616 7255

info@mentalnitrening.hr

Sadržaj i program rada

UVOD U MENTALNI TRENING

Na našem prvom susretu upoznajemo polaznike s Mentalnim Treningom! Program započinjemo predstavljanjem i upoznavanjem, a zatim krećemo na uvod u povezanost naših misli, osjećaja, ponašanja i fiziologije.

INTENZITET I FOKUS

U drugoj radionici polaznike upoznajemo s povezanosti našeg živčanog sustava i fokusa. U izazovnim i napetim situacijama, zbog prevelike brige, straha, ljutnje ili drugih emocija, može doći do pada fokusa. Teoriju popunjavamo s primjerima i iskustvom polaznike te učimo tehnike relaksacije.

ZONE INTENZITETA

Naš intenzitet (razina aktivacije živčanog sustava) se može podijeliti u nekoliko različitih zona. Svaka zona ima svoje specifičnosti i različito utječe na nas same. Upoznajemo se sa svakom zonom i povezujemo s ranije naučenim stvarima.

MINDFULNESS

Na četvrtom susretu radimo osnove mindfulness treninga s ciljem uspješnijeg nošenja s negativnim mislima, emocijama i stresom.

SAMOPOUZDANJE

Razgovoramo o samopouzdanju i razlozimo zašto je važno vjerovati u sebe. Upoznajemo se s pozitivnim samogovorom i stavom tijela te primijenjujemo u svakodnevici.

MOTIVACIJA I ANGAŽMAN

Širimo svoje znanje o motivaciji i učimo kako je trud taj koji je važniji! Upoznajemo se s tehnikom mjerenja angažmana, ocjenjujemo svoj angažman i pratimo ga do kraja programa.

RUTINE I FOKUS TOČKE

Kroz ovu radionicu radimo na pripremi za važne situacije, bilo da je riječ o ispitu, natjecanju, utakmici i sl. Kroz pripremu nam pomažu rutine, ali i stvari na koje se možemo fokusirati da bi izvedba bila uspješnija.

PLAN MENTALNOG TRENINGA

Na posljednjem susretu svim polaznicima nudimo jasan plan mentalnog treninga kako bi sve naučene tehnike ušli u novu svakodnevicu!

Rezervirajte mjesto za svoje dijete

...ili nas kontaktiraj za sva dodatna pitanja

  Način prijave:*

  Radionicu želim polaziti:*

  Želim primati promotivne ponude na email

  Često postavljena pitanja

  Tko može sudjelovati?

  Program Mentalni Trening za djecu namijenjen je osnovnoškolskoj djeci od 3. do 8. razreda. Svi polaznici će biti podijeljeni u grupe ovisno o dobi.

  Što dijete dobiva?

  Program Mentalni Trening za djecu uključuje raznovrsne vježbe, tehnike i alate raspodijeljene u tri glavna područja: kontrola emocija, fokus, motivacija. Upoznajemo se s pojmovima poput angažmana, motivacije, koncentracije i samopouzdanja, a kroz praktične primjere i alate učimo kako unaprijediti i svoju mentalnu pripremu.

  Koliko program traje?

  Program Mentalni Trening za djecu sadrži ukupno 8 grupnih radionica u trajanju od 90 minuta po radionici. Susreti se održavaju jednom tjedno.