0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 kn (0.00 €)
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 kn (0.00 €)
Pogledaj košaricuNaplata

Mentalni Trening za djecu

Svakodnevno usklađivanje školskih obaveza s ostalim izvannastavnim aktivnostima djeci može predstavljati problem, bilo da je riječ o sportu, umjetnosti ili nekom drugom obliku aktivnosti. Put samoostvarenja nije lako uskladiti s jednostavnom činjenicom da djeca trebaju i biti baš to – djeca. Po prvi put se suočavaju s tremom, strahom, neuspjehom ili nesigurnosti i treba im podrška.

Učenje tehnika mentalnog treninga u grupi pomaže našim najmlađim polaznicima u suočavanju sa svakodnevnim izazovima. Sigurnost u sebe sada im postaje velika prednost, kao i postizanje osobne izvrsnosti!

“Uključite svoje dijete u jednu od naših MT grupa za djecu i pomozite mu da lakše prebrodi sve male i velike brige.”

Kako provodimo program

 • MT za djecu organiziramo za djecu između 8 i 11 te 12 i 14 godina starosti u malim grupama
 • program provodimo u prostorijama Mentalnog Treninga jednom tjedno u trajanju od 90 min, ukupno 8 susreta
 • program omogućava djeci upoznavanje s temeljnim tehnikama mentalnog treninga podijeljenih u tri područja: kontrola emocija, fokus i motivacija
 • između sastanaka djeca dobivaju jasne zadatke pomoću kojih uvježbavaju naučene tehnike i vještine mentalnog treninga
 • program je moguće provoditi u istom obliku i trajanju putem videopoziva individualno, poluindividualno i grupno za djecu

Što dobiva svaki polaznik

 • edukaciju o korištenju osnovnih tehnika mentalnog treninga
 • svakodnevne alate mentalnog treninga prilagođene djeci
 • dijeljenje iskustava s ostalim polaznicima
 • plan mentalnog treninga za svakog polaznika

Zajedno s našim klijentima dio smo njihove priče

 • “Iako sam uvijek puno ulagao u svoj sport i bio uspješan u njemu, Mentalni Trening me naučio kako da se iskontroliram u svim situacijama i kako da uđem u zonu te u njoj i ostanem. U radu s mentalnim trenerima dobio sam pravo samopouzdanje temeljeno na svakodnevnom ulaganju, a anksioznost se smanjila do granice da je gotovo ni nema.”

  Damir Martin (2014.-2018.)
  Veslač
 • “Svi vi koji ste imali prilike vidjeti kako izgleda skakanje s motkom možete zaključiti da to nije samo fizički sport, nego velikim dijelom i psihički naporna aktivnost. Prije nego sam počeo raditi s predivnim ljudima u Mentalnom Treningu bio sam na sve strane u glavi, ništa nije imalo smisla. Naš zajednički rad izvukao me iz nemogućih situacija jer sam pronašao vlastiti put prema vrhu. Rad s Mentalnim treningom pomogao mi je da ostvarim svoje snove i da idem dalje prema boljim i većim ciljevima.”

  Ivan Horvat (2014.-2018.)
  Atletičar
 • “Mentalni Trening mi u tenisu znači jako puno. Smireniji sam, bolje sam fokusiran, više koncentriran, znam što trebam raditi u bilo kojim trenutcima. To je ono nešto što mi je falilo u teniskoj igri, onih par posto kojih nisam mogao naći. Također, Mentalni Trening od mene je izgradio i bolju osobu, zbog njega sam uvijek motiviran i uvijek želim više. Jednostavno mi pomaže u svim trenucima života i više ne mogu zamisliti svoj život bez toga, pogotovo u teniskoj igri.”

  Jan Kos
  Tenisač
 • “Mentalni trening mi pruža potporu u trenucima kada je najkritičnije, a treba izaći još jači.”

  Luka Paliska
  Triatlonac

Želite se priključiti?

Predbilježite se  za nove grupe!

Polaznici su raspoređeni u dvije grupe: mlađi (2. – 4. razred) i stariji (5. – 8. razred).
Program je moguće polaziti UŽIVO ili ONLINE.
Broj sudionika je ograničen.

Program se sastoji od ukupno 8 grupnih radionica pod vodstvom naših trenera u trajanju od 90 minuta po radionici.

Cijena: 1000kn 800 kn (100 kn/radionica)

Imate pitanja?
Kontaktirajte nas

Trnjanska cesta 63
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 91 602 7822

info@mentalnitrening.hr

Rezervirajte mjesto za svoje dijete

...ili nas kontaktiraj za sva dodatna pitanja

  Način prijave:*

  Radionicu želim polaziti:*

  Želim primati promotivne ponude na email

  Što o našem programu kažu roditelji?

  • “Program je savršeno osmišljen, ali posebno mi se svidio odnos između polaznika i voditelja. Smatram da je zbog voditelja program savršen. Izvrsno prenošenje znanja na polaznike, uz neprestano održavanje pažnje djece. Svima bih preporučila ovakav vid treninga.”

  • “Izuzetno korisno za djecu! Svaki oblik rada na sebi, počevši od najranijih uzrasta, dugoročno rezultira brojnim pozitivnim pomacima u podizanju vlastite otpornosti i sretnog življenja.”

  • “Oduševljena! Preporučila bih program svakome, odnosno smatram da bi svako dijete trebalo barem jednom ovo proći, čime god se bavio. Ono što je naučio od vas može promijeniti i u sportu, ali i u svakodnevnim situacijama u životu.”

  • “Jako dobro pripremljeno i odrađeno. Individualni pristup svakom djetetu. Definitivno bih preporučila polaženje programa.”

  Naše reference