fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Mentalni Trening za djecu 2. dio

Dijete vam je završilo program Mentalni Trening za djecu? Zadovoljni ste? Dobra vijest je da rad na sebi nikad ne završava, stoga svim polaznicima nudimo mogućnost nastavka sudjelovanja.

Za vrijeme odrastanja samopouzdanje djece je posebno osjetljivo, a svakodnevno suočavanje s novim izazovima predstavlja mu dodatnu prijetnju. Kroz novi val radionica najveći naglasak stavljamo upravo na vjeru u sebe učeći polaznike kako reagirati samo na stvari koje su unutar njihove kontrole, prihvatiti poraze i neuspjehe te učiti iz njih, pravilno postavljati ciljeve i organizirati svoje vrijeme.

Za koga je ovaj program?

Ovaj program je osmišljen za sve polaznike koji su odlušali program Mentalni trening za djecu 1.dio!

U programu mogu sudjelovati sva djeca od 3. do 8. razreda osnovne škole. Broj polaznika je ograničen, a polaznici će biti raspodijeljeni u grupe ovisno o dobi.

Zašto ovaj program?

Program sadrži ukupno 4 grupne radionice koje se održavaju jednom tjedno, u trajanju od 90 minuta po radionici.

Svaka radionica sastoji se od edukativnog dijela i praktičnih aktivnosti. Kako bi pratili napredak, polaznici će dobiti radne materijale i zadatke te tim putem primijeniti nove vještine.

Želite se priključiti?

Predbilježite se  za nove grupe!

 • Mlađa grupa (3. – 5. razred), od 18.1.2024. (četvrtak), od 18:00 do 19:30h
 • Starija grupa (5. – 8. razred), od 18.1.2024. (četvrtak), od 19:30 do 21:00h

Snižena cijena: 80 € (20 €/radionica) 
Redovna cijena: 100 € (25 €/radionica)

Program se sastoji od ukupno 4 radionice pod vodstvom naših trenera.

 

Imate pitanja?
Kontaktirajte nas

Trnjanska cesta 63
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 91 616 7255

info@mentalnitrening.hr

Sadržaj i program rada

Što je pod mojom kontrolom?

Ponavljanje osnovnih tehnika mentalnog treninga; definiranje krugova kontrole; povezanost misli,osjećaja,ponašanja i fiziologije; vježbe relaksacije

Mogu li uspjeti?

Fiksni i fleksibilni način razmišljanja; uloga truda i talenta pri uspjehu; suočavanje s neuspjehom; važnost ulaganja u osobni razvoj

Ciljevi i organizacija

Postavljanje ciljeva (dnevnih, tjednih i mjesečnih); osnovni alati organizacije; kreiranje tjednog rasporeda; važnost pravilnog odmora; uloga angažmana u svakodnevici

Vjera u sebe i prostor za napredak

Samopouzdanje; otkrivanje i definiranje vlastitih snaga; razvoj vještine vjerovanja u sebe; pozitivne i negativne emocije; definiranje prostora za napredak

Rezervirajte mjesto za svoje dijete

...ili nas kontaktiraj za sva dodatna pitanja

  Način prijave:*

  Odgovara mi termin:*

  Radionicu želim polaziti:*

  Želim primati promotivne ponude na email

  Često postavljena pitanja

  Tko može sudjelovati?

  Program Mentalni Trening za djecu 2.dio namijenjen je svim polaznicima koji su završili prvi dio programa pod nazivom Mentalni Trening za djecu.

  Što dijete dobiva?

  Program Mentalni Trening za djecu 2.dio stavlja naglasak na samopouzdanje i vjeru u sebe kroz razne edukativne i praktične aktivnosti. Definiramo stvari koje se nalaze unutar naše kontrole, razgovaramo o ulozi truda i talenta pri uspjehu te odgovaramo na pitanje što je važnije. Zajedno postavljamo ciljeve i raspisujemo korake koji će nam pomoći ostvariti navedeni cilj!

  Koliko program traje?

  Program Mentalni Trening za djecu 2.dio sadrži ukupno 4 grupne radionice u trajanju od 90 minuta po radionici. Susreti se održavaju jednom tjedno.