fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Pregled travnja

Travanj je već iza nas pa je došlo vrijeme za još jedan mjesečni pregled događanja. Kao i obično, čekalo nas je puno predavanja, radionica, sastanaka i malo putovanja.

Za početak mjeseca održali smo predavanje u Sinju na Interdisciplinarnom stručnom skupu za nastavnike društveno-humanističke grupe predmeta na temu kreativnosti kod učenika gdje smo podučili nastavnike kako mogu poticati kreativnost kod učenika koristeći neke od tehnika Mentalnog Treninga.

U RK Bjelovar smo nastavili s ciklusom radionica i održali još dvije. Na jednoj radionici smo pričali o trudu i uveli timsko mjerenje angažmana nakon svakog treninga, a na drugoj radionici smo razvijali međusobnu komunikaciju i timsku koheziju.

Obilježili smo i Svjetski dan zdravlja 07.04. u Biotrening centru te predstavili svoje usluge svima zainteresiranima koji su mogli isprobati različite treninge, obaviti besplatnu dijagnostiku kod naših fizioterapeuta i nutricionista te isprobati biofeedback, neurofeedback i Senaptec uređaje.

Ovaj mjesec s radom su započele i dvije naše nove grupe – MT za sve i MT8. Uvijek se veselimo radu s “običnim” ljudima koji žele biti bolji u različitim područjima svog života, a posebno nas veseli rad s najmlađima i prilika da im pružamo podršku u njihovom (sportskom) odrastanju.

Prošli smo i više od polovice druženja s našim studentima na programu MT student, a prva grupa programa MT masterclass se polako bliži kraju.

Održali smo i novu MT edukaciju za trenere i to osamnaestu po redu! Educirali smo novu grupu trenera željnu znanja, podijelili iskustva iz prakse i stekli nove suradnike te vjerujemo da ćemo imati još prilike družiti se i učiti jedni od drugih.

Također, već tradicionalno smo držali predavanje na kolegiju Komunikologija u fitnesu na Fitnes učilištu. Za trenere Biotrening centra održali smo predavanje i radionicu o komunikologiji, a održali smo i peti po redu MT seminar na kojem su treneri naučili kako trenirati fokus, odnosno na što ga usmjeriti te kako koristiti mentalnu simulaciju za poboljšanje izvedbe.

Još jednom smo gostovali u emisiji Daj pet(ak) gdje su naši treneri Maja i Matej pričali o tome kako započeti promjenu i pokrenuti se s dolaskom proljeća. Naša trenerica Ana je još jednom gostovala u emisiji Rekreativac te u Školskom satu gdje je učenike podučila pozitivnom unutarnjem samogovoru, a gostovali smo i u emisiji Kod nas doma.

S dolaskom ljepšeg vremena, došlo je i vrijeme za naš dvodnevni retreat na Žumberak, gdje smo spojili ugodno s korisnim pa smo radili uz ugodno druženje i finu hranu. Napunili smo baterije, nadoknadili ono što nismo stigli napraviti u uredima i idemo dalje još jači!

U Tuheljskim toplicama smo održali prvu u nizu radionica u sklopu priprema naših predstavnika za Worldskills natjecanje koje ce se održati u Budimpešti ove godine. Natjecatelje smo podučili kako upravljati sobom i ostati smiren u natjecateljskoj situaciji te željno iščekujemo drugi ciklus priprema i novu radionicu.

U sklopu Tjedna zdravlja Bjelovarsko – bilogorske županije održali smo predavanje za sve zainteresirane sportaše, studente, srednjoškolce i rekreativce o povezanosti pobuđenosti tijela s izvedbom te smo sudjelovali na 4. humanitarnom Fitness day-u u Novigradu i pričali o promjeni životnog stila i navika.

Također, u organizaciji Debatnog kluba EFZG-a održan je Awareness week gdje je naš trener Igor s kolegama iz različitih struka sudjelovao na panelu o zdravom životu iz različitih perspektiva, a sudjelovali smo i na press konferenciji Sportfesta, sajma sporta koji će se ove godine održati u Poreču, a na kojem smo sudjelovali i prošle godine.

Kraj mjeseca obilježio nam je Davor Rostuhar koji je predstavio svoju novu knjigu Polarni san u kojoj je opisao svoja iskustva osvajanja Južnog pola, ali i naporne pripreme u kojima je veliku ulogu imala mentalna priprema.

Još jedan mjesec pun događanja je iza nas i s nestrpljenjem iščekujemo sve što nam svibanj nosi.

Povezane objave