Dvomjesečni program (8 treninga od 2 sata)

MT pokreni promjenu

Promjena je proces koji započinje prvim korakom. Mi ćemo Vam pomoći da zakoračite u pravom smjeru i na pravi način.

Ako u svega 2 mjeseca želite unaprijediti svoju radnu učinkovitost i pokrenuti dugo željenu promjenu, program Mentalni Trening za sve će Vam pomoći. Naučit ćemo Vas kako ispravno postaviti ciljeve, upravljati emocijama i fokusom te kako ostvariti promjenu koju dugo priželjkujete.

Ovo nije još jedna edukacija ili seminar, već jedini dostupni program treninga ove vrste u našoj zemlji. Alati i znanja koja ovdje steknete možete primijenjivati kroz cijeli život u svakom životnom aspektu.

Što je Mentalni Trening?

Mentalni Trening je jedinstvena tehnologija treninga, pristupa i alata s ciljem razvoja mentalnih sposobnosti kod onih koji žele ostvariti svoj puni potencijal.

Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti koja svojim jednostavnim i znanstveno utemeljenim tehnikama djeluje na razvoj osobne izvrsnosti neovisno o kontekstu.

Cilj nam je iskoristiti potencijal pojedinca u potpunosti i pomoći mu da bude najbolji što može biti, ostavlja trag, svakodnevno napreduje i ruši barijere.

 

Tko, što i zašto

Tko može sudjelovati?

Trening je namjenjen svima onima koji žele svladati osnove Mentalnog Treninga s ciljem pokretanja osobne pozitivne promjene ili se žele bolje nositi sa svakodnevnim izazovima.

Što dobivate?

U našim radionicama dobivate praktične i brzo primjenjive alate kojima ćete moći raditi na vlastitoj motivaciji, fokusu, upravljanju emocijama te pozitivnoj promjeni koju želite ostvariti.

Zašto MT edukacija?

Motivacija, fokus i emocionalna stabilnost su ključne karakteristike pojedinca o kojima ovisi ostvarenje cilja. Mnogi žele ostvariti ciljeve, ali ne znaju kako. Ovim treningom dobivate odgovor na to pitanje.

Trening je ograničenog broja sudionika kako bi osigurali kvalitetu rada i mogućnost dijeljenja iskustava. Cilj nam je da svaki sudionik nakon treninga ima mogućnost brze i efikasne primjene alata u svakodnevici te da mu trening bude poticaj i snaga za početnu fazu promjene. Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti. Iz tog razloga u treningu naglasak stavljamo na primjere i praktično iskustvo.

Trening se provodi ponedjeljkom od 18:00 do 20:00, kroz 8 uzastopnih radionica. Kako bi osigurali Vaš napredak, u cijenu treninga je uključena i naša MT aplikacija za praćenje trenda napretka, kao i zadavanje zadataka i domaćih zadaća Mentalnog Treninga. Na taj način provodit ćete Mentalni Trening i između radionica.

Želite se priključiti?

Cijena programa:

2,000.00 kn

U cijenu je uključeno:

 • 8 radionica u trajanju 2 sata
 • Materijali za rad
 • Mobilna aplikacija za praćenje napretka

 

Imate pitanja?
Kontaktirajte nas

Trnjanska cesta 63
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 98 9175 210

info@mentalnitrening

Imate dodatnih pitanja?

Želim primati promotivne ponude na email

Zajedno s našim klijentima dio smo njihove priče

 • “Oduvijek sam se divila sportašima i njihovoj mentalnoj snazi. Činilo mi se da dijele tajnu koju ostatak svijeta ne zna.Tajnu kako izvući najbolje iz sebe, kako pobijediti sebe, kako živjeti sebe. Kako zagospodariti sobom, svojim emocijama, kako biti slobodan i odgovoran, ranjiv i autentičan. Kako pobijediti i izgubiti, kako pasti i kako se dići. Kako biti ovdje i sada i nikada baš nikada ne odustati. Tajna one sekunde kada stvore svoje polje izvrsnosti. To nije lak put i zahtijeva disciplinu, predanost, strast, želju i davanje sebe do kraja. Moj trener se zove Igor. Moja disciplina se zove Mentalni Trening. Moj put se zove najbolja verzija mene. Treniram od 0 do 24, 365 dana u godini.”

  Mila Elegović
  Glumica
 • “Ako postoji edukacija ili neka vrsta rada na sebi koju bih preporučio apsolutno svakoj osobi onda je to Mentalni Trening. Moje dugogodišnje iskustvo kao trener, poduzetnik, sportaš ili običan čovjek govori mi koliko je takav rad na sebi bitan te je to jedan od ključnih razloga mog uspjeha na različitim životnim područjima. Najveći benefit MT edukacija je njihova primjenjivost još za vrijeme održavanja, a naročito kada ste otišli s nje i susreli se s prvim problemima koje je život stavio pred vas. Zato krenite već danas s radom na sebi i ostvarite sve svoje životne potencijale na najjednostavniji način – primjenom znanja koje ćete dobiti MT edukacijom.”

  Igor Blažinčić
  Vlasnik Body & Mind franšize

Sadržaj i program rada

Kako biti u zoni?

Koji su elementi zone; kakva je povezanost misli, osjećaja, ponašanja i fiziologije; ABC sistem

Angažman pa motivacija

Kako postavljati osobno važne ostvarive ciljeve; izrada akcijskog plana; definiranje vrijednosti

Fokus i intenzitet

Kolika je važnost upravljanja emocijama za vaš fokus; vježbe disanja; body scan

Kako upravljati mislima

Postizanje prisutnosti u trenutku; korištenje samogovora

Tjelesna aktivnost i Mentalni Trening

Kako tjelesna aktivnost utječe na vaše mentalne sposobnosti; kako ispravno koristiti tjelesnu aktivnost i prehranu

Upravljanje sobom u procesu promjene

Kako ostvariti dugo željenu promjenu, kako povećati samopouzdanje kad je to potrebno; izrada petogodišnjeg plana vlastitog razvoja

Fiziologija i ponašanje u službi izvrsnosti

Kako promjenom tjelesne posture mijenjati emocije i misli; kako mijenjati fiziologiju; biofeedback trening

Osobni MT program

Izrada osobnog MT plana; ponavljanje; analiza; pogled unatrag – gdje smo bili, gdje smo sada i kako dalje

Voditelj edukacije

Sandra Župarić

mag. psych.

Kako provodimo program

 • radionice provodimo grupno (do 12 sudionika), jednom tjedno u trajanju od dva sata
 • na svakom susretu učimo Vas novim alatima Mentalnog Treninga
 • pratimo Vaš napredak putem online aplikacije MT App
 • između treninga dobit ćete jasne zadatke pomoću kojih ćete uvježbavati naučene tehnike i vještine Mentalnog treninga

Što dobiva svaki polaznik

 • povećanu produktivnost u svakodnevici
 • postizanje željene osobne promjene
 • fokus u ključnim trenucima
 • stabilnost motivacije
 • mir u izazovnim prilikama
 • jasno definirane ciljeve
 • rušenje barijera