Datum: 18.2.

Predavanja Mentalnog Treninga povodom Tjedna psihologije

Lokacija: Maksimirska cesta 8, Biotrening centar 1. kat

Pozivamo sve trenere i sportaše da se prijave na besplatno predavanje "Motivacija u sportu", a sve roditelje djece u sportu da se prijave na predavanje "Roditelji novog doba". Za vrijeme predavanja djeca će imati priliku sudjelovati na "MT igraonici".

17:00 - 18:30
"Motivacija u sportu"
Predavači: Maja Vidaković, Monika Vandero Humljan
Populacija: treneri i sportaši
Predavanje je namjenjeno trenerima i sportašima koji žele bolje razumijeti proces motivacije i naučiti specifične motivacijske tehnike.

18:30 - 20:00
"Roditelji novog doba"
Predavači: Igor Čerenšek i Ana Kotzmuth
Populacija: roditelji djece u sportu
Predavanje je namjenjeno roditeljima djece u sportu koji sustavno žele ulagati u razvoj svoje roditeljske uloge i pružati podršku svojoj djeci.

18:30 - 20:00
"Mentalni Trening igraonica za djecu"
Voditelji: Matej Tomazin i Monika Vandero Humljan
Populacija: djeca u sportu od 8 do 14 godina
Igraonica je namjenjena djeci čiji su roditelji na predavanju "Roditelj modernog doba". Tijekom igraonice djeca će naučiti više o svom fokusu te kako mogu upravljati svojom pobuđenosti pomoću biofeedback uređaja.


Prijavi seŽelim primati promotivne ponude na email

Mentalni Trening priručnik za trenereMentalni Trening priručnik za trenere

Mentalni Trening priručnik za trenere

Trener koji uči je trener koji napreduje.

Ovaj priručnik sastavljen je nakon 10 godina učenja i svakodnevnog praktičnog rada sa sportašima. Sadrži najkonkretnije tehnike i alate koje i sami primjenjujemo u radu, s uputama o primjeni, a ne samo teoretskoj pozadini. Priručnik vas vodi kroz proces mentalne pripreme i daje vam konkretne upute, ŠTO, ZAŠTO I KAKO koristiti Mentalni Trening i uklopiti ga u svoj rad, bez obzira radite li s profesionalnim ili amaterskim sportašima, djecom ili rekreativcima.

Ako ste trener koji želi svakodnevno učiti i rasti te postizati izvrsnost kod svojih sportaša, alati koje ćete pronaći u ovom priručniku zasigurno će vam u tome pomoći. Kroz priručnik ćete naučiti kako motivirati svoje sportaše, razviti fokus te upravljati emocijama u trenucima kada je to najvažnije.

Kome je priručnik namijenjen?

Iako je je prije svega namijenjen sportskim i kondicijskim trenerima, koristan je svima koji svakodnevno rade sa sportašima i rekreativcima – fitnes trenerima, osobnim trenerima i psiholozima. Naravno, ovaj će priručnik poslužiti i sportašima koji žele dodatno poraditi na svojoj mentalnoj pripremljenosti.
Što dobivate u ovom priručniku?

50 konkretnih alata koji će pomoći vama i vašim sportašima u razvoju izvrsnosti. Sinergija motivacije, fokusa, odnosa i upravljanja emocijama potaknut će razvoj mentalnog fitnesa kod svakog sportaša, a ovaj priručnik otkrit će vam tajnu postizanja takve sinergije.
Zašto kupiti ovaj MT priručnik?

Mentalni Trening priručnik za trenere

Mentalni Trening priručnik za trenere

Ovaj jedinstveni priručnik izbjegava teoretiziranje i usmjerava se na praktičnu primjenu. Plod je dugogodišnjeg iskustva i sadrži provjerene metode Mentalnog Treninga koje koriste uspješni sportaši i osvajači olimpijskih medalja. Alati u ovom priručniku omogućit će vam samostalan rad na mentalnoj pripremi svojih sportaša.

Sadržaj priručnika
Otkrijte što vas očekuje u priručniku

Sadržaj priručnika

Uvod
Što je Mentalni Trening (MT)? – Jedinstvena tehnologija treninga, pristupa i alata s ciljem razvoja mentalnih sposobnosti kod onih koji žele ostvariti svoj puni potencijal.
Motivacija u sportu
Ovo poglavlje pokriva područje koji smatramo najvažnijim aspektom mentalne pripremljenosti, a vrlo vjerojatno i najkompleksnijim. Ova je tema važna za sve sportaše, rekreativce i trenere.
Razvoj fokusa
Ova je tema vrlo osjetljiva, s obzirom da se fokus najbolje definira unutar zahtjeva pojedinog sporta, stoga smo pokušali navesti tehnike primjenjive u različitim sportovima.
Upravljanje emocijama
U ovom poglavlju pronaći ćete brojne tehnike, oblike, čak i skripte izvođenja različitih vježbi koje imaju svrhu upravljanja emocijama. S obzirom da je emocija neizostavna u svakoj sportskoj aktivnosti, a i rekreativci vrlo često pribjegavaju sportskoj aktivnosti zbog nagomilanog stresa, poznavanje ovih vještina može biti od profesionalne, kao i osobne koristi.
Pristup i odnos u radu sa sportašima
Ovo se poglavlje bavi uspostavom odnosa te njegovom rastu i održavanju, kao i nekim važnim komunikacijskim načelima. Ta je tematika uistinu bazična za svakog tko radi s ljudima, u sportu i van sporta.
Mentalni Trening djece u sportu
Ovo poglavlje vam daje jasne upute kako uobičajeni MT prilagoditi potrebama dječje populacije koja je često zanemarivana, a predstavlja okosnicu sportskog razvoja na nacionalnom i svjetskom nivou.
Važnost sinergije
Ovo poglavlje služi spajanju svega ranije navedenog u smislenu cjelinu i još jednom sumira sve alate ovog priručnika. Daje vam mogućnost dizajna individualnog plana Mentalnog Treninga za sportaše.