Suradnici na EU projektima

Mentalni Trening je od strane voditelja EU projekata, ali i ostalih državnih i međunarodnih projekata prepoznat kako pouzdan vanjski suradnik za područja mentalnog zdravlja, sportske psihologije te osobnog rasta i razvoja.

U okviru dosadašnjih suradnji na projektima, educirali smo krajnje korisnike (ciljanu skupinu) ali i same trenere/izvršitelje koji su zaduženi za provedbu ostalih dijelova projekta. Korisnici s kojima smo do sada surađivali u okviru projekata su: djeca i adolescenti, djeca s invaliditetom, roditelji djece s invaliditetom, nastavnici Tjelesne i zdravstvene kulture, liječnici obiteljske medicine, osobe pod visokim stresom, sportaši i (sportski) treneri.


Usluge koje smo pružali kroz radionice, predavanja i supervizije vezane su uz:

- razvoj komunikacijskih vještina
- grupnu koheziju
- rad na samopouzdanju
- motivaciju
- upravljanje fokusom
- kontrolu emocija
- nošenje sa stresom
- rad na kvaliteti odnosa
- važnost ulaganja u sebe
Ako Vas zanima kako Mentalni Trening može doprinijeti kvaliteti Vašeg projekta slobodno nam se javite na info@mentalnitrening.hr ili na 098 9175 210 (Igor).

Neki od projekata na kojima smo bili vanjski suradnici:

Inclusion and Gender Equality through Softball (IGETS)

Erasmus+ program Europske unije

Motivation and self-confidence workshop

Radionica održana za članice softball klubova iz Hrvatske, Nizozemske i Malte o lako primjenjivim tehnikama motivacije te načinima za dizanje i održavanje samopouzdanja.
„Change Your Mindset - Sport4Everyone“

Erasmus+ program Europske unije

"Sportom od stigme do uspjeha“

Serija predavanja za liječnike obiteljske medicine, nastavnike Tjelesne i zdravstvene kulture te roditelje i djecu s invaliditetom o prednostima bavljenja sportom na mentalno zdravlje osoba s invaliditetom s ciljem većeg uključivanja u sportske aktivnosti.
Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO)

„Promocija učeničkih kompetencija i strukovnog obrazovanja kroz strukovna natjecanja i smotre“

Veći broj radionica koji je bio usmjeren na mentalnu pripremu (fokus, motivacija, kontrola emocija i samopouzdanje) učenika koji su se pripremali za nastup na World skills games i European skills games natjecanjima.
„Moje pravo na igru i sport“

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce

Okrugli stol - “Sport i rekreacija djece s teškoćama u razvoju”

Okrugli stol koji je okupio brojne stručnjake iz područja sporta djece s teškoćama u razvoju na kojem se raspravljalo o mogućnostima djece s teškoćama u razvoju da aktivno sudjeluju u sportskim sadržajima te prednostima uključivanja djece s teškoćama u razvoju u sport i kako ih na to motivirati.
EUSA (European University Sports Association)

Europske sveučilišne igre, Zagreb - Rijeka 2016

EVS (European voluntary service)

Trening vještina vođenja i komunikacije za voditelje volontera na Europskim sveučilišnim igrama.

Imate dodatnih pitanja? 


Želim primati promotivne ponude na email

Mentalni Trening za sveMentalni Trening za sve

Mentalni Trening za sve

MT za sve dvomjesečni program (8 treninga od 2 sata)
Mentalni Trening za sve
Promjena je proces koji započinje prvim korakom. Mi ćemo Vam pomoći da zakoračite u pravom smjeru i na pravi način.

Ako u svega 2 mjeseca želite unaprijediti svoju radnu učinkovitost i pokrenuti dugo željenu promjenu, program Mentalni Trening za sve će Vam pomoći. Naučit ćemo Vas kako ispravno postaviti ciljeve, upravljati emocijama i fokusom te kako ostvariti promjenu koju dugo priželjkujete.

Ovo nije još jedna edukacija ili seminar, već jedini dostupni program treninga ove vrste u našoj zemlji. Alati i znanja koja ovdje steknete možete primijenjivati kroz cijeli život u svakom životnom aspektu.

Što je Mentalni Trening?

Mentalni Trening je jedinstvena tehnologija treninga, pristupa i alata s ciljem razvoja mentalnih sposobnosti kod onih koji žele ostvariti svoj puni potencijal.

Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti koja svojim jednostavnim i znanstveno utemeljenim tehnikama djeluje na razvoj osobne izvrsnosti neovisno o kontekstu.

Cilj nam je iskoristiti potencijal pojedinca u potpunosti i pomoći mu da bude najbolji što može biti, ostavlja trag, svakodnevno napreduje i ruši barijere.

Tko može sudjelovati?

Trening je namjenjen svima onima koji žele svladati osnove Mentalnog Treninga s ciljem pokretanja osobne pozitivne promjene ili se žele bolje nositi sa svakodnevnim izazovima.

Što dobivate?

U našim radionicama dobivate praktične i brzo primjenjive alate kojima ćete moći raditi na vlastitoj motivaciji, fokusu, upravljanju emocijama te pozitivnoj promjeni koju želite ostvariti.

Mentalni Trening za sve

Mentalni Trening za sve

Zašto ovaj trening?

Motivacija, fokus i emocionalna stabilnost su ključne karakteristike pojedinca o kojima ovisi ostvarenje cilja. Mnogi žele ostvariti ciljeve, ali ne znaju kako. Ovim treningom dobivate odgovor na to pitanje.

Trening je ograničenog broja sudionika kako bi osigurali kvalitetu rada i mogućnost dijeljenja iskustava. Cilj nam je da svaki sudionik nakon treninga ima mogućnost brze i efikasne primjene alata u svakodnevici te da mu trening bude poticaj i snaga za početnu fazu promjene. Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti. Iz tog razloga u treningu naglasak stavljamo na primjere i praktično iskustvo.

Trening se provodi utorkom od 18:00 do 20:00, kroz 8 uzastopnih radionica. Kako bi osigurali Vaš napredak, u cijenu treninga je uključena i naša MT aplikacija za praćenje trenda napretka, kao i zadavanje zadataka i domaćih zadaća Mentalnog Treninga. Na taj način provodit ćete Mentalni Trening i između radionica.

Mentalni Trening za sve

Mentalni Trening za sve

Sadržaj i program rada:

Kako biti u zoni?
Koji su elementi zone; kakva je povezanost misli, osjećaja, ponašanja i fiziologije; ABC sistem
Angažman pa motivacija
Kako postavljati osobno važne ostvarive ciljeve; izrada akcijskog plana; definiranje vrijednosti
Fokus i intenzitet
Kolika je važnost upravljanja emocijama za vaš fokus; vježbe disanja; body scan
Kako upravljati mislima
Postizanje prisutnosti u trenutku; korištenje samogovora
Tjelesna aktivnost i Mentalni Trening
Kako tjelesna aktivnost utječe na vaše mentalne sposobnosti; kako ispravno koristiti tjelesnu aktivnost i prehranu
Upravljanje sobom u procesu promjene
Kako ostvariti dugo željenu promjenu, kako povećati samopouzdanje kad je to potrebno; izrada petogodišnjeg plana vlastitog razvoja
Fiziologija i ponašanje u službi izvrsnosti
Kako promjenom tjelesne posture mijenjati emocije i misli; kako mijenjati fiziologiju; biofeedback trening
Osobni MT program
Izrada osobnog MT plana; ponavljanje; analiza; pogled unatrag – gdje smo bili, gdje smo sada i kako dalje