fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
Za roditelje djece u sportu i umjetnosti

Seminar za roditelje

Pružite poticaj svome djetetu u balansiranju svojih svakodnevnih malih i velikih obaveza. Budite njihova podrška u nošenju s novim izazovima, njihovom rastu i prihvaćanju promjena. Priključite se našim seminarima kako bismo zajedno radili na njihovom rastu i razvoju. Vaša podrška, njihova budućnost!

 • Novi pristupSažet i praktičan
 • Vodstvo stručnjakaDugogodišnje iskustvo
 • Način održavanjaGrupni rad uživo

Seminar 1:

Kako podići samopouzdanje kod djece? Savjeti za roditelje!

Sadržaj: Pridružite nam se na seminaru posvećenom izgradnji samopouzdanja kod vaše djece. Naučit ćemo vas kako podržati vjeru u sebe, prevladati tremu, promicati pozitivan samogovor i nositi se s izazovima poput ispitne anksioznosti i perfekcionizma. Postanite ključni faktor u razvoju samopouzdanja vaše djece i omogućite im da ostvare svoj puni potencijal.

Trajanje: 120 minuta
Termin: predbilježbe u tijeku
Cijena:

Prijavljujem se

  Želim primati promotivne ponude na email

  Seminar 2:

  Uloga roditelja u djetetovoj motivaciji

  Sadržaj: U ovom seminaru istražujemo ulogu roditelja u poticanju motivacije kod djece. Kroz teme poput unutarnje i vanjske motivacije, povezanosti motivacije i fiziologije, postavljanja ciljeva, organizacije te pravilnog korištenja pohvala i kritika, naučit ćete kako postati podrška koju vaša djeca trebaju na svom putu prema ostvarenju ciljeva i održavanju motivacije.

  Trajanje: 120 minuta
  Termin: predbilježbe u tijeku
  Cijena:

  Prijavljujem se

   Želim primati promotivne ponude na email

   Dobrodošli u naše nove seminare!

   Kao stručnjaci u području psihologije, razumijemo i svakodnevno svjedočimo izazovima roditeljima te važnosti podrške koju je važno pružiti svojoj djeci kako bi rasla sretna i uspješna.

   Vaša podrška, njihova budućnost.

   Naš cilj je osnažiti vas kao roditelje, pružiti vam alate i strategije za podršku vašoj djeci u svim aspektima njihovog života, posebno u područjima sporta i umjetnosti.

   Za koga?

   Seminari su namijenjeni svim roditeljima djece osnovnih i srednjih škola. Održavaju se na lokaciji Trnjanska cesta 63, 10000 Zagreb.

   Kontaktirajte nas za sva dodatna pitanja...

    Želim primati promotivne ponude na email