fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Mentalni trening u sportu dostupan svima

U klubovima se razvijaju sporaši i sportašice u svim aspektima važnim za sport. Treneri su ti koji organiziraju i provode treninge kako bi iskoristili potencijale svakog pojedinca. Psihološki aspekt igre je onaj koji čini nadopunu tom razvoju. Trener koji je educiran u aspektu mentalne pripreme u sportu može iskoristiti puni potencijal sportaša koji više neće biti prepušten slučaju ili sreći.

Pomoću naših online programa svaki sportaš i sportašica imaju priliku napredovati u psihološkom aspektu igre također. Vlastitim ritmom, svaki sudionik procesa postaje stručan i educiran.

Nudimo vam priliku kupovine oba programa po individualno kreiranim i povoljnim cijenama kako bi i vaš klub držao korak s modernim dosezima znanosti u sportu.

Molimo vas da ispunite formu kako bi vam se povratno javili i napravili program edukacije iz mentalne pripreme u sportu za vaš klub.

Što je Mentalni Trening?

Mentalni Trening je jedinstvena tehnologija treninga, pristupa i alata s ciljem razvoja mentalnih sposobnosti kod onih koji žele ostvariti svoj puni potencijal.

Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti koja svojim jednostavnim i znanstveno utemeljenim tehnikama djeluje na razvoj osobne izvrsnosti neovisno o kontekstu.

Cilj nam je iskoristiti potencijal pojedinca u potpunosti i pomoći mu da bude najbolji što može biti, ostavlja trag, svakodnevno napreduje i ruši barijere.

Mentalni trening za sportaše online

Mentalni trening online namijenjen je svim sportašima i sportašicama koji žele naučiti konkretne tehnike i alate Mentalnog Treninga iz udobnosti svog doma, na putovanjima, bilo gdje i u ritmu i vremenu koje Vama odgovara! Online trening omogućuje Vam pristup sadržaju kad god Vi želite, gdje god Vi to želite i uvijek nastavljate tamo gdje ste stali. Ukoliko želite ponoviti neki dio sadržaja, za to imate vremena idućih 365 dana jer toliko Vam je sav sadržaj dostupan.

Ovo je trening koji je znanstveno utemeljen, podržan od strane stotine sportaša i sportašica, praktičnog karaktera i namijenjena onima koji su spremni učiti ono što ne mogu nigdje drugdje.

Mentalni trening online edukacija za trenere

Online MT edukacija namijenjena je svim trenerima koji žele naučiti konkretne tehnike i alate Mentalnog Treninga iz udobnosti svog doma i u tempu koji Vama odgovara! Online edukacija Vam omogućuje pristup sadržaju kad god Vi želite, gdje god Vi to želite.

Ovo je edukacija koja je znanstveno utemeljena, podržana od strane stotine trenera, praktičnog karaktera i namijenjena onima koji su spremni učiti ono što ne mogu nigdje drugdje. 

Na kraju edukacije omogućeno vam je polaganje ispita i stjecanje certifikata od strane Mentalnog treninga.

Imate pitanja?
Kontaktirajte nas

Trnjanska cesta 63
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 91 616 7255

info@mentalnitrening.hr

 • cijena za klub i savez na upit
 • cijene se formiraju prema ispunjenoj kontaktnoj formi i broju polaznika a mogu varirati s 50% do 80% popusta na redovnu cijenu po polazniku
 • uplate se vrše putem transakcijskog računa prema izdanoj ponudi/fakturi

Imate dodatnih pitanja?

  Želim službenu ponudu

  DaNe

  Želim primati promotivne ponude na email

  Zajedno s našim klijentima dio smo njihove priče

  • “Mentalni trening koristim kako bi brže napredovao i ostao fokusiran u najzahtjevnijim situacijama. Uvijek želim davati sve od sebe, a mentalni trening mi upravo to pomaže ostvariti.”

   LOVRO MAJER
   Nogometaš
  • “Iako sam uvijek puno ulagao u svoj sport i bio uspješan u njemu, Mentalni Trening me naučio kako da se iskontroliram u svim situacijama i kako da uđem u zonu te u njoj i ostanem. U radu s mentalnim trenerima dobio sam pravo samopouzdanje temeljeno na svakodnevnom ulaganju, a anksioznost se smanjila do granice da je gotovo ni nema.”

   DAMIR MARTIN (2014.-2018.)
   Veslač
  • „Kroz svaku radionicu stekao sam primjenjivo znanje koje danas koristim sa svim svojim sportašima. Rezultati pojedinaca su sada znatno bolji. Preporučam svim trenerima koji imaju problema s mentalnom pripremom svojih sportaša!“

   DARIO BAŠIĆ
   Nogometni trener
  • “Svi vi koji ste imali prilike vidjeti kako izgleda skakanje s motkom možete zaključiti da to nije samo fizički sport, nego velikim dijelom i psihički naporna aktivnost. Prije nego sam počeo raditi s predivnim ljudima u Mentalnom Treningu bio sam na sve strane u glavi, ništa nije imalo smisla. Naš zajednički rad izvukao me iz nemogućih situacija jer sam pronašao vlastiti put prema vrhu.
   Rad s Mentalnim treningom pomogao mi je da ostvarim svoje snove i da idem dalje prema boljim i većim ciljevima.”

   IVAN HORVAT (2014.-2018.)
   Atletičar