fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Je**s vagu
U potrazi za izgubljenom ravnotežom

25.00  uključ. PDV

Ostvarite dodatnih 5% popusta na sve transakcijske i kartične uplate

Kuharica koja je knjiga & knjiga koja je kuharica nastala je kao proizvod cjeloživotne potrage za ravnotežom. Godine rada s ljudima, neutaživa želja za znanjem kao i iskrena ljubav prema hrani natjerale su me na istraživanje uzroka neravnoteže koja nas okružuje. Odgovori koje sam pronašla nalaze se u ovoj knjizi, a prožeti su i kroz 110 recepata testiranih na najzahtjevnijim nepcima.

Traganje me odvelo ne samo u hranu koja je ogroman dio današnjeg općeg disbalansa kao i uzrok brojnih problema koje vjerojatno nikad ne biste povezali s njom,  nego u sva područja našeg postojanja, od fizičkog do duhovnog. Na ovim stranicama pokušala sam bez prodika, obraćanja s visoka i velikih riječi prenijeti neke od najvažnijih savjeta, informacija i činjenica o kretanju, motivaciji te mentalnom i emocionalnom razvoju skupljenih kroz posljednjih 25 godina, a koje su prije svega promijenile moj život, pa zato ne sumnjam da mogu i vaš.

Na zalihi

Opis

KOME JE OVA KNJIGA NAMIJENJENA?

Knjiga je namijenja svima koji osjećaju da su izvan ravnoteže i žele joj se vratiti kao i svima koji žele ljubavni odnos s hranom, a ne život ispunjen ograničenjima.

ŠTO DOBIVATE KNJIGOM?

Knjigom dobivate vješto probrane i provjerene informacije koje ne biste sami pronašli kao i cijelu vojsku malih savjeta za velike rezultate. Ne zaboravimo 110 recepata koji će vas inspirirati godinama.

KAKO KORISTITI KNJIGU?

Pročitajte knjigu prije nego krenete na kuharicu – promijenit će vam način na koji gledate na hranu i kuhanje. Usvojite barem jedan savjet za početak, kad osjetite razliku, poželjet ćete još. Igrajte se s receptima, isprobavajte, dodajte svoj touch… nije važno, jedino je bitno da to radite s ljubavlju.

Dijelovi knjige

Knjiga je podjeljena u 2 temeljne cjeline: prvi dio govori o potrazi za izgubljenom ravnotežom i prožet je praktičnim jednostavnim savjetima uz koje ćemo je lakše postići, dok je drugi dio  kuharica Brzo & Kratko, Slano & Slatko kroz koju prolazimo cijeli proces od izbora i  pripreme do samog kuhanja, a kroz koju sam podmuklo provukla još neke informacije koje bi vam mogle prodrmati dosadašnja uvjerenja i otkriti nove uvide u svijet oko vas.

Zavirite u knjigu

O autoru

Sanja Žuljević

Sanja Žuljević

mag. cin.

Sanja Žuljević magistra je kineziologije s velikim iskustvom u znanosti tjelesnog pokreta i ogromnim interesom i strasti za hranom, prirodom i životinjama. Bila je trenerica i voditeljica ‘Života na vagi’, TV formata u kojem pomaže ljudima u cjelovitoj promjeni njihovih života i navika. Sanja je stručnjak za prehranu. Pravi stručnjak, ne google stručnjak.

Sanja je ekolog i ljubitelj životinja i života, hrane i pokreta. Ona je tvorac platforme SweatThat.com nastale kao plod dugogodišnjeg rada s klijentima i kontinuirane edukacije na području fizičke aktivnosti, nutricionizma, psihologije i općenito rada na sebi. SweatThat je više od treninga, baš kao što je Sanja puno više od trenera.

Ovo joj je prva knjiga, ali zasigurno ne i zadnja, jer ima toliko toga za reći da bi mogla pisati od danas do zauvijek.

Možda će vam se također svidjeti…