Petar Nikolić

Odrastajući u obitelji profesionalnog sportaša, Petar je bio okružen sportom od malih nogu. Svuda i uvijek je išao s loptom, a pratio sve sportove koji su bili dostupni. Tijekom studija psihologije počinje više pažnje posvećivati mentalnom aspektu izvedbe sportaša i kada je dobio priliku raditi kao trener s malim nogometašima, počeo je primjenjivati stečena znanja.

I dalje se aktivno bavi sportom i suočava s osobnim izazovima stalnog napredovanja. Dodatno se usavršavao kao nogometni trener na nogometnoj akademiji i kao psiholog u području psihoterapije te je shvatio znanje kao ključan resurs koji mu nitko ne može uzeti. Vjeruje da su neostvareni sportaši „najopasniji“ treneri i siguran je u sebe i svoju profesionalnu budućnost u sportu. 2014. godine upoznao je Igora i prihvatio Mentalni Trening kao novu priliku za rast,uz kolege koji dijele iste vrijednosti. 

I danas doživljava slobodno vrijeme kao priliku za rad na sebi i pokušava prenijeti istu posvećenost na svoje sportaše i ljude oko sebe.