MT8 program za djecu

Imaš dijete koje se bavi sportom? Sportski put nije lako uskladiti sa školskim obavezama i sa jednostavnom činjenicom da djeca trebaju biti i baš to – djeca. Djeca se po prvi put suočavaju s porazom, tremom, strahom i neuspjehom i treba im podrška. Učenje tehnika Mentalnog Treninga u grupi pomaže u suočavanju sa svakodnevnim poteškoćama u sportu, kao i u odrastanju.

"Uključi svoje dijete u jednu od naših MT8 grupa i pomozi mu da lakše prebrodi sva male i velike brige."

Kako provodimo program:

 • MT8 organiziramo za djecu u sportu između 8 i 11 te 12 i 14 godina starosti u malim grupama
 • Program provodimo u prostorijama Mentalnog Treninga jednom tjedno u trajanju od 90 min, ukupno 8 susreta
 • MT8 program omogućava djeci u sportu upoznavanje s temeljnim tehnikama Mentalnog Treninga podijeljenih u tri područja: kontrola emocija, fokus i motivacija
 • Između sastanaka djeca dobiju jasne zadatke pomoću kojih uvježbavaju naučene tehnike i vještine Mentalnog Treninga

Što dobivaš ovim programom:

 • Edukaciju o korištenju osnovnih tehnika Mentalnog Treninga
 • Tehnike Mentalnog Treninga prilagođene djeci u sportu
 • Dijeljenje iskustava bavljenja sportom u grupi
 • Individualni plan Mentalnog Treninga za svakog polaznika

Oni su odlučili biti bolji uz Mentalni Trening...

 • jan kos

  Jan Kos

  "Mentalni Trening mi u tenisu znači jako puno. Smireniji sam, bolje sam fokusiran, više koncentriran, znam što trebam raditi u bilo kojim trenutcima. To je ono nešto što mi je falilo u teniskoj igri, onih par posto kojih nisam mogao naći. Također, Mentalni Trening od mene je izgradio i bolju osobu, zbog njega sam uvijek motiviran i uvijek želim više. Jednostavno mi pomaže u svim trenucima života i više ne mogu zamisliti svoj život bez toga, pogotovo u teniskoj igri."
 • tea sojat

  Tea Šojat

  "Dizanje utega je brutalna igra uma. Tvoji neuspjesi, ali i uspjesi s kojima se teško nositi svakodnevno se bacaju ispred tebe, s Mentalnim Treningom naučila sam kontrolirati stvari, svoje emocije u ključnim trenucima, jasno postaviti ciljeve i prioritete, da se uvijek sjetim malih stvari, da male dnevne, tjedne pobjede ne uzmem zdravo za gotovo. Uz Mentalni Trening naucila sam biti u trenutku i iz njega izvući najbolje što se može. Osim što sam postala bolja i sretnija sportašica, najdraže mi je što sam postala bolja osoba, osoba koja će uvijek željeti bolje i više za sebe, a i druge."
 • borna coric

  Borna Ćorić (2013.-2015.)

  „Pomoć mentalnog trenera može imati veliki utjecaj kod igrača, a pogotovo kod mene, jer moj tenis dosta ovisi o mojoj glavi, a ne samo o udarcima. Radimo različite vježbe koje mi pomažu pri opuštanju prije meča jer sam dosta nervozna osoba. Vizualizacija prije meča mi pomaže da znam što mogu očekivati u meču te isprobati taktiku koju želim igrati. Naravno tu su i privatni problemi koji me ponekad muče i koje zajedno rješavamo, jer mi otežavaju ulazak u meč „mirne glave“. Na sve to dodamo još neke vježbe eksplozivnosti i razbuđivanja za koje nisam niti znao da postoje, a koje mi pomažu da uđem razbuđeniji u meč. Mentalni trener mi je od velike pomoći.“
 • ivan horvat

  Ivan Horvat

  "Svi vi koji ste imali prilike vidjeti kako izgleda skakanje s motkom možete zaključiti da to nije samo fizički sport, nego velikim dijelom i psihički naporna aktivnost. Prije nego sam počeo raditi s predivnim ljudima u Mentalnom Treningu bio sam na sve strane u glavi, ništa nije imalo smisla. Naš zajednički rad izvukao me iz nemogućih situacija jer sam pronašao vlastiti put prema vrhu. Rad s Mentalnim treningom pomogao mi je da ostvarim svoje snove i da idem dalje prema boljim i većim ciljevima."
 • damir martin

  Damir Martin

  "Iako sam uvijek puno ulagao u svoj sport i bio uspješan u njemu, Mentalni Trening me naučio kako da se iskontroliram u svim situacijama i kako da uđem u zonu te u njoj i ostanem. U radu s mentalnim trenerima dobio sam pravo samopouzdanje temeljeno na svakodnevnom ulaganju, a anksioznost se smanjila do granice da je gotovo ni nema."

Program se sastoji od ukupno 8 grupnih radionica pod vodstvom naših trenera.

Cijena: 800,00 HRK (100,00 HRK / radionica)

 


Sljedeći program počinje u srijedu 07.02., a održavat će se srijedom od 19:30 do 21 sat

Rezerviraj mjesto u sljedećoj grupi za svoje dijete...

... ili nas kontaktiraj za sva dodatna pitanja