8 susreta u trajanju od 1 sat

MT student - individualni program

Svatko ima priliku naučiti upravljati svojim fokusom, motivacijom i emocijama kako bi bio najbolji što može biti. Mi ćemo Vam pomoći da naučite kako se uspješnije suočavati sa svakodnevnim akademskim stresom.

MT student je novi program Mentalnog Treninga namijenjen studentima koji se susreću s brojnim izazovima studentskog života i akademskim zahtjevima. Kroz program ćete u kratkom vremenu naučiti mnoštvo jednostavnih i lako primjenjivih tehnika, a njihovim korištenjem ćete moći zadržati mir i fokus u stresnim situacijama te visoku motivaciju tijekom cijele akademske godine.

Što je Mentalni Trening?

Mentalni Trening je jedinstvena tehnologija treninga, pristupa i alata s ciljem razvoja mentalnih sposobnosti kod onih koji žele ostvariti svoj puni potencijal.

Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti koja svojim jednostavnim i znanstveno utemeljenim tehnikama djeluje na razvoj osobne izvrsnosti neovisno o kontekstu.

Cilj nam je iskoristiti potencijal pojedinca u potpunosti i pomoći mu da bude najbolji što može biti, ostavlja trag, svakodnevno napreduje i ruši barijere.

 

Tko, što i zašto

Tko može sudjelovati?

Trening je namijenjen svim studentima koji žele svladati osnove Mentalnog Treninga i naučiti kako se bolje nositi sa svakodnevnim izazovima i akademskim stresom.

Što dobivate?

Na našim radionicama dobivate praktične i znanstveno utemeljene alate kojima ćete moći poboljšati vlastitu motivaciju, fokus i upravljanje emocijama.

Zašto MT edukacija?

Motivacija, fokus i emocionalna stabilnost su ključne karakteristike za dostizanje akademskog uspjeha. Upravo iz tog razloga želimo studentima pokazati jednostavne i konkretne načine kako.

Trening se provodi individualno, u obliku strukturiranih radionica kako bi osigurali kvalitetu rada. Cilj nam je da svaki sudionik nakon treninga ima mogućnost brze i efikasne primjene alata u svakodnevici te da mu trening bude poticaj i snaga za postizanje akademske uspješnosti. Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti. Iz tog razloga u treningu naglasak stavljamo na primjere i praktično iskustvo.

Trening se provodi u dogovoru s trenerom, u trajanju od 1 h, kroz 8 uzastopnih radionica. Kako bi osigurali Vaš napredak, u cijenu treninga je uključena i naša MT aplikacija za praćenje trenda napretka, kao i zadavanje zadataka i domaćih zadaća Mentalnog Treninga. Na taj način provodit ćete Mentalni Trening i između radionica.

Želite se priključiti?

Cijena radionice:

199.00 kn

U cijenu je uključeno:

 • 1 radionica u trajanju 1 sata
 • materijali za rad
 • mobilna aplikacija za praćenje napretka
Imate pitanja?
Kontaktirajte nas

Trnjanska cesta 63
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 98 9175 210

info@mentalnitrening

Rezervirajte sada

Želim primati promotivne ponude na email

Zajedno s našim klijentima dio smo njihove priče

 • “Program Mentalnog Treninga za mene je bio odlično iskustvo! Bila sam vrlo zainteresirana i motivirana upoznati se s konkretnim načinima postizanja izvrsnosti u svakodnevnom životu, no program je nadmašio visoka očekivanja koja sam u početku imala. Svaki tjedan smo na strukturiran način prolazili različite teme – od postavljanja ciljeva sve do njihova ostvarivanja. Najviše mi se svidjela praktična strana programa – upoznavanje s tehnikama poput mentalne simulacije, midfulnessa i tehnika disanja. Vježbanje ovih tehnika i rad na osobno važnim temama i primjerima je ono što je ovaj program učinilo ne samo programom, već i treningom. Mogu reći da sam iz ovog programa izašla bogatija za iskustva i znanja koja i danas koristim kako bih efiksnije djelovala u različitim područjima privatnog i profesionalnog života.”

  Dora Kovač
  Studentica
 • ”Jako mi je drago da sam prošao MT program jer sam naučio otključati veći potencijal kojeg sam cijelo vrijeme nosio u sebi. Imati na raspolaganju praktične tehnike disanja za stresne situacije, kao i one koje služe za aktivaciju mog tijela i raspoloženja zna biti jako korisni. Kroz radionicu sam također naučio bolje rasporediti svoje vrijeme koje mi je jako vrijedno te bolje spoznati koji ciljevi su mi bitni u životu. Uz cijeli taj proces, ekipa MT-a je bila jako podržavajuća i drago mi je da ih mogu danas zvati svojim prijateljima :)”

  Niko Goga
  Student

Sadržaj edukacije

Stres kao prilika za napredak

Što je stres, koje vrste stresa postoje, kako nastaje i kako se održava; vježba opuštanja

Povezanost misli, osjećaja, ponašanja i fiziologije

Važnost upravljanja intenzitetom za kontrolu fokusa. Mindfulness meditacija za postizanje mira i kontrole nad osjećajima.

Vježbe relaksacije

Kako utjecati na fiziologiju vježbama duboke i plitke relaksacije i biofeedback trening

Postizanje emocionalne kontrole

Kako promjenom stava tijela mijenjati emocije, misli i fiziologiju; korištenje samogovora; body scan

Motivacija i priprema za ispit

Kako postavljati pametne, osobno važne i ostvarive ciljeve te kako ustrajati u njihovom ostvarenju; priprema za ispit pomoću rutina i rituala

Bazične vrijednosti

Uloga vrijednosti u motivacijskom procesu; definiranje osobnih vrijednosti

Osobni MT program

Izrada osobnog MT plana; ponavljanje; sinteza naučenog

Voditelji edukacije

No personnel found, please create the personnel post to use the item.

Kako provodimo program

 • radionice provodimo individualno, jednom tjedno u trajanju od jednog sata
 • na svakom susretu učimo Vas novim alatima Mentalnog Treninga
 • pratimo Vaš napredak putem online aplikacije MT App
 • između treninga dobit ćete jasne zadatke pomoću kojih ćete uvježbavati naučene tehnike i vještine Mentalnog treninga

Što dobiva svaki polaznik

 • povećanu produktivnost u akademskoj svakodnevici
 • fokus u ključnim trenucima
 • stabilnost motivacije
 • mir u izazovnim prilikama
 • bezbrižnost u stresnim situacijama
 • jasno definirane ciljeve
 • načine suočavanja sa stresom