MT srednjoškolac

Kažu da je srednja škola period prijelaza iz djetinjstva u svijet odraslih. Obilježava ga period kada pojedinac nastoji pronaći ravnotežu između djetinjstva i zrelosti, postaje samostalniji u donošenju odluka, planiranju i organiziranju, nosi se s mnoštvom promjena počevši od tjelesnih, preko kognitivnih i socijalnih pa sve do emocionalnih. Sve su veći zahtjevi postavljeni pred njih. Vrijeme da napokon odgovore na pitanje „Što ćeš biti kad narasteš?“ je sve bliže.

Količina uloženog vremena i truda u školu i izvanškolske aktivnosti je sve veće, svaka ocjena je postala sve važnija, dilema oko odabira posla ili fakulteta ništa nije manja. Jasno nam je da je pritisak sada sve veći, pored toga trebaju zadržati fokus kako bi bili što učinkovitiji u svakoj aktivnosti, nećemo izostaviti ni problem motivacije kada treba učiti baš taj predmet „koji nam nikad neće trebati u životu“ i putem dobro upravljati emocijama. Vjerujemo kako svatko ima priliku naučiti upravljati svojim fokusom, motivacijom i emocijama kako bi bio najbolji što može biti. Mi ćemo Vam pomoći da naučite kako se uspješnije suočavati sa svakodnevnim stresom i bolje organizirati raspoloživo vrijeme.

Kako provodimo program

 • MT srednjoškolac je program za mlade između 14 i 19 godina
 • program provodimo u malim grupama
 • provodi se u prostorijama Mentalnog Treninga, jednom tjedno u trajanju od 90 minuta, ukupno 4 susreta
 • MT srednjoškolac omogućava mladima upoznavanje s temeljnim tehnikama Mentalnog Treninga podijeljenih u tri područja: motivacija, fokus i upravljanje emocijama
 • između sastanaka polaznici dobiju jasne zadatke pomoću kojih uvježbavaju naučene tehnike i vještine

Što dobiva svaki polaznik

 • edukaciju o korištenju osnovnih tehnika Mentalnog Treninga
 • tehnike Mentalnog Treninga prilagođene srednjoškolskoj populaciji
 • dijeljenje iskustava u malim grupama
 • bolji fokus u izazovnim situacijama (ispitne situacije)
 • lakše upravljanje emocijama
 • stabilniju motivaciju kroz vrijeme
 • individualni plan Mentalnog Treninga za svakog polaznika

Želite se priključiti?

Program je ograničenog broja sudionika!

Cijena:

550,00 HRK (137,50 HRK / radionica)

Imate pitanja?
Kontaktirajte nas

Trnjanska cesta 63
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 91 602 7822

info@mentalnitrening.hr

Rezervirajte mjesto za svoje dijete

...ili nas kontaktiraj za sva dodatna pitanja

  Želim primati promotivne ponude na email

  MT srednjoškolac – Vrhunska izvedba

  Dodatna radionica za srednjoškolce u sportu i umjetnosti

  Velik broj srednjoškolaca uključeno je u izvanškolske aktivnosti bilo to sportskog ili umjetničkog tipa. Većinom te aktivnosti biraju prema osobnim preferencijama jer jednostavno uživaju u njima. Neki se čak vide u profesionalnom svijetu, a upravo takve ambicije, ciljeve i želje prati veliki angažman. Bavljenje određenim aktivnostima uz školu iziskuje puno vremena i veliku količinu energije. Kako bismo im olakšali put do vrhunske izvedbe potrebno je uključiti konkretne alate koji bi im u kraćem roku omogućili napredak pravilnim usmjeravanjem pažnje na bitne čimbenike za razvoj unutar odabrane aktivnosti.

  MT srednjoškolac – Vrhunska izvedba je nastavak na program MT srednjoškolac namijenjen srednjoškolcima koji su uz školske obaveze uključeni u sport, umjetnost ili neki drugi oblik aktivnosti koji iziskuje vrhunsku izvedbu.

  Polaznici osnovnog programa MT srednjoškolac
  120.00 HRK

  Polaznici koji prethodno nisu prošli program MT srednjoškolac
  150.00 HRK