fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Pregled studenog

Kao što ste već nekoliko puta mogli čuti, vjerujemo u bogatstvo koje nam donosi znanje pa smo tako odlučili naš studeni obilježiti velikim brojem predavanja. 

Anu su s Branimirom Budetićem i našim sportašima Kristijanom Vincetićem i Anđelom Mužinić slušali roditelji djece s posebnim potrebama s ciljem većeg uključivanja takve djece u sport. Isto tako, Ana nam je pričala o debljini i motivaciji na međunarodnom Kongresu nutricionista, a Igor je držao predavanje za polaznike NLP programa o zoni i tome kako pravilno “duboko” disati. Uz to je i liječnicima kroz Lifestyle Medicine seminar u Biotrening Centru približio stres menadžment.

Sandra je mladim srednjoškolcima iz VII. gimnazije pokazala kako se uspješnije nositi s tremom, dok će im u prosincu približiti kako se motivirati i bolje organizirati.  Igor, Sandra i Maja su držali predavanja na temu komunikologije i promjene životnog stila polaznicima Fitnes Učilišta u Zagrebu, Splitu i Rijeci, a i dalje smo u suradnji s našim dragim partnerima i polaznicima naših programa kao što su LeeZona, Kaufland, Pine i HUM Croma gdje kroz radionice i predavanja mogu sudjelovati u različitim temama.

Isto tako, za vas željne znanja, uvijek imamo spremno nekoliko članaka na različitim portalima, kao što su RTL-ov Život i Stil, Instructus, Mamina maza i, naravno, naš blog.

U duhu dijeljenja znanja priključili smo se i novom segmentu “Znanje i učenje” tradicionalnog sajma „Interliber“. U Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma mogli ste upoznati naše mentalne trenere i kupiti priručnike po promotivnim cijenama, kao i kod naših partnera Hoću knjigu. Ako slučajno niste ugrabili naše popularne naslove po promotivnim cijenama, pozivamo vas da brzo skočite na naš webshop jer su u tijeku božićni popusti.

Moramo spomenuti kako su naša dva grupna programa MT srednjoškolac i Mindfulness za djecu uspješno završili. Kao i uvijek, svaka grupa donosi svoje posebnosti pa ćemo se zabavnih trenutaka iz istih rado sjetiti. S programom MT za djecu u sportu došli smo do polovice pa se tako veselimo preostalim radionicama. Održali smo i MT seminar na kojem smo upoznali trenere s terminom odnos, što sve iza njega stoji kada uzmemo u obzir odnos trenera i sportaša te kako ga razvijati, a trener Dorijan Mavrinac je uspješno završio program MT personal coach i time postao još jedan od naših certificiranih trenera iza kojih čvrsto stojimo.

Osim što dijelimo znanje, uvijek nastojimo ulagati u vlastito, pa smo se tako družili sa znanstvenicima iz područja medicine i tehnologije na međunarodnom projektu Brainhack.

A što rade naši sportaši? Kao i uvijek, uspješno primjenjuju stečena znanja na terenu. Naši nogometaši Kristijan Bistrović i Lovro Majer pokazuju besprijekorni angažman u nastupima za U21 reprezentaciju, ali i u vlastitim klubovima. Naime, Bistrović je proglašen za igrača s  najpreciznijim dodavanjem u ruskoj ligi, a još nam se jedan nogometaš posebno istaknuo svojim angažmanom u Slaven Belupu. Naša košarkašica Ružica Džankić u novom klubu također pokazuje sva svoja stečena znanja prikupljanjem po 20-tak poena po svakoj utakmici.

Nego… kako vi ulažete u svoje znanje ili kako ga primjenjujete? 🙂

Povezane objave