fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Pregled listopada

Listopad nam je bio prepun događanja i to po cijeloj Hrvatskoj, ali i izvan nje pa smo tako kraj mjeseca proveli u Novom Sadu gdje smo imali čast i priliku sudjelovati na prvom simpoziju psihologije sporta u Republici Srbiji na konferenciji „Savremeni trendovi u psihologiji“. Igor je izložio svoj rad o perfekcionizmu, Sandra i Ana su dale prikaz slučaja, a posjetitelji su mogli vidjeti i isprobati biofeedback i neurofeedback uređaje.

U Hrvatskoj smo ovaj mjesec održali nekoliko edukacija za trenere – naša MT edukacija po dvadeset i prvi put je održana u Zagrebu te je opet okupila velik broj mladih trenera željnih znanja, a posjetili smo i našu dragu Slavoniju te održali edukaciju za trenere MNK Aurelia Futsal iz Vinkovaca. Također, redovito sudjelujemo i u edukaciji budućih fitnes trenera pa je tako naša trenerica Maja održala predavanja iz komunikologije za polaznike INstructus ustanove u Zagrebu i Zadru.

Ovaj mjesec obilježili smo i nama važan datum – Svjetski dan mentalnog zdravlja. Povodom tog dana održali smo predavanje za članove adidas runners tima te pričali o važnosti rutina za mentalno zdravlje, a naš Igor je sudjelovao u podcastu našeg dragog prijatelja i suradnika Natka Becka te s njim razmijenio razmišljanja o mentalnom zdravlju i podijelio neke konkretne smjernice.

Igor nas je također predstavljao na Sportfestu u Poreču, najvećem festivalu sporta u Hrvatskoj gdje je okupljenima otkrio kako do rezultata u 8 koraka. Osim samog predavanja, posjetitelji su nas mogli posjetiti na štandu naših suradnika iz Body&Mind-a te kupiti priručnike, a odsad svoj priručnik možete nabaviti i u Hoću knjigu knjižarama. Trudimo se biti što dostupniji pa ćemo sudjelovati i na najvećem sajmu knjiga u Hrvatskoj – Interliberu, koji će se održati od 12. – 17.11.2019.

Sretni smo što i dalje sudjelujemo u projektu Lee zona gdje zajedno s polaznicima hvatamo val promjene i pružamo im podršku na tom putu. Osim toga, ovaj je mjesec započelo emitiranje projekta Mršavimo kod nas doma, gdje zajedno s našim dragim suradnicima podučavamo kandidate kako pokrenuti i ustrajati u promjeni.

Također, već tradicionalno se svaku subotu družimo i učimo s polaznicima HUM Croma udruge menadžera, a već se i nekoliko mjeseci družimo s vlasnicima Pine studija. Osim toga, u Plivi i Kauflandu smo proveli jedan od naših Olympic mindset leadership treninga, no nismo zaboravili ni naše mlade ovaj mjesec. Program Mindfulness za djecu je u punom jeku, a krajem mjeseca smo započeli s dvije nove grupa programa MT za djecu u sportu te MT srednjoškolac. Također, održali smo radionicu za mlade polaznike Teatra Tirena te ih podučili kako mogu lakše postići svoje optimalno stanje, tj. „zonu“.

Ovaj mjesec smo bili vrijedni i pišući članke za različite portale pa nas tako, osim na našoj web stranici, možete čitati na web stranici INstructus-a, portalu Mamina maza, Život i stil te na Telesportu.

Dakle, iza nas je jedan zanimljiv i ispunjen mjesec, a vjerujemo da ćemo se u istom ritmu nastaviti približavati kraju godine. Vidimo se na nekom od budućih događanja!

Povezane objave