fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Za naše je sportaše mjesec rujan obilježen velikim natjecanjima. Započnimo s vodenim sportovima među kojima se istaknuo naš srebrni jedriličar u finalu Svjetskog kupa – Josip Olujić.

Također smo mogli pratiti naše plivače na Svjetskom prvenstvu s kojeg su se vratili zlatni Dino Sinovčić i Kristijan Vincetić na 5. mjestu. Još jednom, dečki, svaka čast!

Stolnotenisačica Anđela Mužinić također je pokazala svoju izvrsnost na Europskom prvenstvu pa se tako vratila s individualnom broncom i ekipnim zlatom.

Lovro Majer i Kristijan Bistrović na utakmici U21 reprezentacije protiv Ujedinjenih Arapskih Emirata uvjerljivo pokazuju što znači biti u zlatnoj zoni i tako svaki zabija po jedan gol za pobjedu od 3:0. Izuzetno smo ponosni na naše drage sportaše!

Dok su oni na terenu ostavljali trag i mi smo se odlučili učiniti isto brojnim predavanjima. Tako  je naša Ana bila predavačica na Nutrition Bootcampu gdje je govorila o važnosti i načinu uvođenja zdravih navika kroz rutine i rituale, a Igor je podijelio svoje znanje i iskustvo u radu s klijentima kroz predavanje o promjeni životnog stila za Aktivnu Hrvatsku na Kaptolu. Zaposlenicima Kauflanda objasnili su što je sve važno kako bi bili fokusirani i lakše ulazili u zonu, a Maja i Sandra su se družile s odbojkaškim trenerima na regionalnim seminarima u Zadru, Vrbovcu, Grobničanu i Vukovaru. Pod organizacijom Hrvatskog odbojkaškog saveza uz brojne predavače, treneri su mogli čuti što čini dobar odnos između trenera i sportaša te kako mogu u njega ulagati.

Također, počela je nova generacija u HUM CROMA udruzi menadžera, dok se edukacija za Pine studio i dalje nastavlja. Ušli smo i u novi desetotjedni projekt HRT-a „Škola mršavljenja” čiji tim, osim Ane i Igora, čine i nutricionist Nenad Bratković, kuhar Dario Lide te trener Goran Sajko. Započeli smo i novu suradnju s Physique centrom u Zaprešiću koji je mjesec rujan završio svojim velikim otvorenjem.

U našim smo se uredima počeli družiti s najmlađima kroz grupni program Mindfulness za djecu. Svakodnevno učimo i radimo s našim brojnim klijentima kroz individualne sastanke, a naše vrijedne klijente upoznali smo s Light & Sound systemom kroz koji se mogu dodatno opustiti ili pak kvalitetnije odrađivati mentalnu simulaciju. Također, svakodnevno treniraju na našoj Senaptec tehnologiji za dijagnostiku i trening kako bi optimizirali svoju brzinu reakcije temeljenu na vizualnim podražajima, a kako bi uspješno upravljali emocijama i fokusom neprekidno obavljaju treninge na biofeedback i neurofeedback tehnologiji.

Idući mjesec očekuje nas početak još tri grupna programa stoga trenutno traju prijave za našu MT edukaciju za trenere, grupni program za srednjoškolcegrupni program za djecu u sportu. Veselimo se novim iskustvima i izazovima!

Povezane objave