fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Pregled kolovoza

Kako je ljeto vrijeme sportova na vodi, tako su mnogi naši sportaši ovaj mjesec imali razna natjecanja. Bruno Blašković u dvije je discipline nastupio je na Svjetskom prvenstvu u plivanju u južnokorejskom Gwangju, a brojni naši mlađi plivači su uspješno završili još jedno prvenstvo Hrvatske. Elisabetta Vitasović otputovala je u Istanbul gdje je nastupila na Balkanskom prvenstvu u triatlonu individualno i u štafeti, a Jakša Diklić nastupio je na Ironman utrci u mađarskom Nagyatadu. Josip Olujić se trenutno nalazi u japanskoj Enoshimi gdje uspješno privodi kraju finale Svjetskog kupa.

Ljeto je isto tako vrijeme transfera i odlaska u nove klubove i gradove, a često i nove države. Naši rukometaši Luka Stepančić, Lovro Jotić i Petar Medić započinju nove sezone u novim klubovima. Tako će Luka iduće sezone nastupati za mađarski MOL-Pick Szeged, Lovro za makedonski Eurofarm Rabotnik, a Petar za austrijski Sparkasse Schwaz.

Mladi tenisač Jan Kos i plivač Luka Prostran odlaze još i dalje od Hrvatske pa će tako novu sezonu započeti na studijima u SAD-u gdje je i naš Luka Šamanić koji je krenuo s pripremama za svoju prvu NBA sezonu. Želimo im svu sreću u novim izazovima!

Ljeto je bilo radno i za naše odbojkašice. Tako je naša Beta Dumančić s ostatkom ekipe osvojila treće mjesto na Gloria Cupu u Turskoj što je ujedno bila i zadnja provjera pred Europsko prvenstvo u Budimpešti na kojem se trenutno nalaze. Djevojke su u skupini upisale tri pobjede i plasirale se u osminu finala, a danas ih čeka dvoboj protiv Turske reprezentacije.

Nogometna sezona je također u punom jeku. Neki u novim, neki u starim klubovima, Lovro Majer, Kristijan Bistrović, Bruno Goda, Mateo Barać, Stefan Simić i Luka Capan svakodnevno ruše svoje barijere i ostavljaju tragove.

Dok su sportaši vrijedno radili i trenirali, mi smo početkom mjeseca punili baterije za iduću sezonu. Međutim, kraj mjeseca nam je bio obilježen poslovnim treninzima. U Plivi provodimo Olympic mindset leadership trening za zaposlenike, podučavamo ih kako raditi na samomotivaciji te kako ostvarivati zonu kroz primjere iz svakodnevice, primjere naših sportaša i gostovanje našeg kolege prof. dr. Luke Milanovića, glavnog kondicijskog trenera Hrvatske nogometne reprezentacije. Također, održali smo prvi dio edukacija za dečke iz Pine studios na kojima smo im pomogli definirati vlastite vrijednosti i vrijednosti tvrtke te im pružali podršku u njihovom radu na odnosima i komunikaciji.

Ljeto je gotovo, a mi se polako pripremamo za jesen i novu sezonu te s nestrpljenjem iščekujemo nove polaznike naših grupnih programa. Također, pripremamo vam i neke novosti, stoga nas redovito pratite!

Povezane objave