fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Pregled srpnja

Mjesec srpanj započeli smo u Karlovcu gdje smo imali priliku održati predavanje za U-12 baseball reprezentaciju. S mladim baseballašima i baseballašicama pričali smo o tome kako se bolje nositi s pogreškama i kako svakodnevno na terenu koristiti određene rituale i rutine.

Ovaj mjesec je obilježio i kraj još jedne suradnje s adidas runners timom. Nakon nekoliko projekata ove godine i sudjelovanja u prvom Run and shine projektu, posebno smo ponosni na to da danas nekoliko mladih žena kroz trčanje mijenja svoj život na bolje.

Također, nastavljamo uspješnu suradnju sa LeeZona timom. Zajedno samo pomagali brojnim ljudima odabrati zdravi način života. Kroz trening i mentalni trening mnogi su imali priliku promijeniti svoj životni stil.

Na samom kraju mjeseca još smo malo putovali po Hrvatskoj, ovaj put do Varaždina. Tamo smo imali prilike sudjelovati na razvojnom kampu Hrvatskog odbojkaškog saveza za mlađe kategorije, a tema naših predavanja bila je „Kako se nositi s pogreškom?“.

Osim nas, i naši su sportaši imali radno i burno ljeto. Početkom mjeseca naš nogometaš Stefan Simić potpisao je za HNK Hajduk, a naš rukometaš Luka Stepančić iduće će sezone nastupati za Mol-Pic Szeged. Obojici im još jednom želimo puno sreće i uspjeha u novim klubovima! Također, naš Lovro Majer je uspješno debitirao u Europi, odnosno u utakmici 2. kola kvalifikacija Lige prvaka gdje je Dinamo upisao uvjerljivu pobjedu.

Još je jedan naš sportaš ovaj mjesec napravio veliki uspjeh. Naš Stjepan Hunjak postao je juniorski prvak Hrvatske u disciplini XCO te je zasluženo nastupio na Europskom prvenstvu u Brnu. Čestitamo Stjepanu još jednom i želimo mu da nastavi svojim trudom i radom nizati tako velike rezultate.

 

Još jedan mjesec je iza nas, no s nešto manje aktivnosti nego inače. Sada krećemo na zasluženi kratki odmor, a nakon toga krećemo u nove izazove i pripreme za novu sezonu.

Povezane objave