fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Pregled lipnja

S laganim ulaskom u ljeto, lipanj je obilježen nastupima i uspješno završenim sezonama naših sportaša, značajnim brojem predavanja i završetkom naših grupa.

Mjesec smo započeli predavanjem na Simpoziju nogometne medicine. Naš je Igor bio dio vrhunskih predavača, stručnjaka s ogromnim iskustvom u nogometu, gdje je prezentirao moguće izvore kao i posljedice anksioznosti u profesionalnom nogometu. Uz dr. Mihića, voditelja medicinske službe Real Madrid C.F. i ostale stručnjake, znanstvenike u području nogometa, predstavljen je i rad Mentalnog Treninga.

Osim nogometa, drugu godinu za redom imali smo prilike podijeliti svoje znanje odbojkaškim trenerima. Na godišnjem trenerskom seminaru približili smo im ulogu i primjenu mentalne simulacije u odbojci, a veselimo se jeseni i regionalnim seminarima.

Također, ponosni smo što smo imali prilike sudjelovati na prvom SRCA kupu – nogometnom turniru za mlade uzraste čiji je cilj druženje i povezivanje ekipa iz različitih gradova i država. U predivnom sportsko-rekreacijskom centru Ajdinovići imali smo čast družiti se i prenijeti znanje trenerima, roditeljima i mladim sportašima na temu odnosa trenera i sportaša.

Kao i do sada nastavili smo s predavanjima za naše drage partnere LeeZone. Tako smo ovog puta govorili o povezanosti očekivanja i samopouzdanja, a kao bivši i budući sudionici bili smo na predstavljanju nadolazećeg Sportfesta koji će se ove godine održati u Poreču.

Nadalje, sredinu projekta Aktivne Hrvatske obilježili smo divnim prilogom u Jutarnjem Listu u kojem ste mogli pročitati savjete kako raditi na sebi u ljetnim mjesecima.

Također smo se priključili zabavnoj, a ujedno i edukativnoj akciji Međunarodnog policijskog udruženja koja za cilj ima poboljšanje sigurnosti djece predškolske dobi u prometu te tako sudjelovali u izradi besplatne edukativne bojanke.

Iza nas su i uspješno završene naše grupe programa MT za sve kao i naš program za djecu. Završena je i prva grupa MT srednjoškolac koja je obilježena velikim angažmanom i zadovoljstvom svakog pojedinog člana, a ono na što smo posebno ponosni su, kao i uvijek, uspjesi naših dragih sportaša. Tako je naša odbojkašica Beta Dumančić nastupala za reprezentaciju i ušla u finale Europske zlatne lige što je uslijedilo plasmanom na FIVB Challenger kupu. Ponosni smo i na visoki angažman našeg Luke Stepančića koji je s ostalim našim reprezentativcima pobijedio u važnoj utakmicu koja im je omogućila kvalifikacije za EURO 2020. Naši vrijedni nogometaši Lovro Majer i Kristijan Bistrović nastupali su za U21 nogometnu reprezentaciju na Europskom prvenstvu u San Marinu, a Luka Capan, Mateo Barać, Stefan Simić i Bruno Goda počinju s pripremama u svojim klubovima diljem Europe i Hrvatske. Za kraj, posebno smo ponosni na našeg Luku Šamanića čiji su nevjerojatan trud i ulaganja doveli do NBA Drafta u San Antonio Spurse.

Na krilima uspješnoj lipnja, punom parom ulazimo u srpanj i veselimo se onome što će nam donijeti!

Povezane objave