fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Pregled svibnja

Svibanj nam je definitivno obilježio grupni rad. Naime, ovaj mjesec je u tijeku bilo čak 6 grupa! Iako započela u travnju, nova grupa MT za sve i dalje uspješno radi na sebi i pokreće dugo željenu promjenu.

Ovaj mjesec je s radom započela i nova MT8 grupa za djecu što ju čini zadnjom u ovoj školskoj godini. Veselimo se jeseni i novim grupama s našim najmlađima!

Također, ovaj mjesec je završio petomjesečni grupni rad s dječacima rođenima 2006. godine rukometnog klupa PPD Zagreb. Zahvaljujemo se treneru na podršci i želimo im sreću na završnici Prvenstva Hrvatske!

Osim toga, posebno smo ponosni na OŠ Vukovina koja je prva škola u Hrvatskoj koja je uvela Mentalni Trening i omogućila svojim učenicima stjecanje znanja i vještina koje nisu toliko zastupljene u redovnom kurikulumu. Naime, s radom su završile dvije velike grupe učenika koji su kroz 8 radionica naučili osnovne alate i tehnike Mentalnog Treninga. Nadamo se da će nastaviti primjenjivati naučeno i da će se brojne druge škole uključiti u ovaj projekt.

Također, pokrenuli smo jedan potpuno novi program – MT srednjoškolac namijenjen srednjoškolcima koji žele lakše „plivati“ u svakodnevnim obavezama i uspješnije se nositi sa stresovima koje ovo razdoblje života nosi sa sobom. Program se održava kroz četiri radionice, a većina polaznika će pohađati i fakultativnu, petu radionicu namijenjenu srednjoškolcima koji se bave sportom ili nekom vrstom umjetnosti kako bi naučili još neke dodatne vještine.

Uz brojne sastanke i grupne radionice, ovaj smo mjesec sudjelovali i na stručnom skupu „Know-how“ u organizaciji Hrvatskog akademskog centra primijenjenog nutricionizma i razmijenili iskustva s brojnim drugim stručnjacima u sportu.

Osim nas, i naši su sportaši ovaj mjesec bili uobičajeno vrijedni i uspješni. Tako je naš Luka Capan sa svojom Rijekom osvojio Kup Hrvatske, a Ivan Raič je sa svojim klubom C. S. Arcada Galati osvojio prvenstvo Rumunjske. Anđela Mužinić je osvojila Otvoreno prvenstvo Slovenije u stolnom tenisu, a donedavno ozlijeđena Elisabetta Vitasović je osvojila srebro na Olimpijskom triatlonu u Poreču, kao i na Prvenstvu Hrvatske u supersprint triatlonu.

Za kraj, istaknuli bismo uspješno završen projekt Wings for life u kojem smo kroz nekoliko mjeseci s ekipom iz Adidas Runnersa pripremali grupu djevojaka, početnica u trčanju, za utrku Wings for life. Cure su bile odlične, a sad se spremaju i za Ljubljanski maraton!

Dok nekima sezona polako završava, drugima tek sad slijede završnice i najvažnija natjecanja pa s nestrpljenjem čekamo vidjeti što će nam sve lipanj donijeti.

Povezane objave