fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Pregled travnja

Mjesec travanj obilježili su novi uspjesi naših sportaša, gostovanja na različitim predavanjima, završetak nekih naših programa, proslava rođendana i veća dostupnost naših priručnika.

Naši sportaši su i u ovom mjesecu pokazali svoj veliki angažman. Za početak želimo istaknuti naše predstavnike na Europskom prvenstvu u karateu – Ani Lenard, Vlatki Kiuk i Boranu Beraku te Ivanu Kvesiću koji je pokazao besprijekornu disciplinu kako u pojedinačnom tako i u ekipnom nastupu. Viktor Szabo i Vanja Vujić su i ovog puta pokazali svoju izvrsnost na Državnom prvenstvu u latino američkim plesovima, jednako kao i mladi Patrik Seretin i Ema Pilić. Također, želimo čestitati našem mladom tenisaču, Marku Baničeviću, koji je osvojio Regionalno prvenstvo Dalmacije do 14 godina.

Ove godine smo imali priliku biti ponosni sponzori Psihofesta. Održali smo predavanje u kojem smo upoznali zaljubljenike u psihologiju s našim KTJ stavom te im kroz radionicu pobliže pokazali kako mogu vježbati bezbrižnost na biofeedback i neurofeedback tehnologiji. Zainteresiranim prolaznicima pružili smo priliku da na našem izložbenom mjestu isprobaju dio treninga na tehnologiji (biofeedback, neurofeedback, buzzer i Senaptec strobe naočale) koju koristimo u svakodnevnom radu kako bismo unaprijedili upravljanje emocijama i poboljšali fokus naših klijenata. Međutim, ovdje nije kraj našem druženju sa studentima u travnju. Naime, proslavili smo 15. rođendan naših dragih članova udruge eSTUDENT. Zahvalni smo im na uspješnoj suradnji i želimo im još puno izvrsnih godina!

Nastavili smo suradnju i s drugim dragim partnerima i tako održali još nekoliko predavanja. Na predavanju za Aktivnu Hrvatsku polaznicima smo približili ono što uistinu imamo pod svojom kontrolom, a što ne. Govorili smo o promjeni životnog stila polaznicima programa uživo u organizaciji Lee Zone. Adidas runnerse smo nastavili pripremati za sudjelovanje na humanitarnoj utrci “Wings for life”, a polaznici Fitnes učilišta imali su prilike naučiti nešto novo o komunikacijskim vještinama i promjeni životnog stila. Kako su menadžeri i poduzetnici koji su članovi udruge HUM Croma do sada imali prilike slušati o načinima nošenja sa stresom, ovaj mjesec su imali prilike isprobati tehnike relaksacije na biofeedback uređajima.

Što se tiče naših grupnih programa, ispratili smo još jednu grupu polaznika Mindfulness programa, kao i polaznike iz FINA-e s grupnog programa MT za sve. Uspješno je završio i naš prvi MT8 program za djecu u OŠ Vukovina. Također, ciklus edukacija za ekipu iz rukometnog kluba Varaždin završen je sredinom ovog mjeseca.

Kako nam je oduvijek cilj pružiti najbolju dostupnu podršku, nastojimo podržati male klubove kao što je Mačevalački klub Mušketiri. Održali smo besplatno predavanje za roditelje članova kluba na temu “Deset pravila za roditelje novog doba” i MT igraonicu za djecu. Tako smo roditeljima približili kako mogu svojoj djeci pružiti najbolju podršku, a djeci pokazali kako mogu pobijediti tremu na natjecanju putem jednostavnih tehnika.

Na koncu, posebno smo ponosni na to što su naši priručnici po prvi put dostupni za posuđivanje i u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici u Osijeku.

Veselimo se novom mjesecu kojeg će krasiti pokretanje potpuno novog programa MT  srednjoškolac. Polaznici će kroz 4 radionice imati prilike naučiti kako se pokrenuti “kad im baš taj predmet neće trebati u životu”, izgovarati smislenije rečenice pred najstrašnijim profesorom i zadržati koncentraciju nakon šeste knjige koju su danas otvorili. Sportaši i umjetnici će se moći priključiti dodatnoj radionici MT Vrhunska izvedba gdje će naučiti kako postići vlastitu izvrsnost. Također, počinjemo s novom grupom MT8 koja ovoga puta neće biti rezervirana samo za djecu u sportu, a uz naše osnovne programe i ovaj mjesec ćemo gostovati na velikom broju predavanja. Veselimo se susretu!

Povezane objave