fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00  (0.00 kn)
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00  (0.00 kn)
Pogledaj košaricuNaplata

Pregled ožujka

Tijekom proteklog mjeseca sudjelovali smo u brojnim novim projektima, bili na raznim događanjima, završili nekoliko naših programa, započeli s radom s novim grupama te održali nekoliko radionica, igraonica i predavanja. Pa krenimo redom.

Na samom početku mjeseca imali smo prilike održati radionicu za zaposlenike Plive. Pričali smo o tome što je zona, kako ju postići te kako biti uspješan. Iznimno nam je drago što je u našim radionicama sudjelovao i naš dragi suradnik Luka Milanović, jedan od osnivača Biotrening centra, profesor na Kineziološkom fakultetu te kondicijski trener hrvatske nogometne reprezentacije. Zaposlenici Plive tako su imali prilike i od njega čuti nešto više o zoni i uspješnosti, ali kroz njegovo iskustvo u radu.

Također, sudjelovali smo u humanitarnom događaju “Zajednica za dječju kuću Borovje” u sklopu kojeg smo održali MT igraonicu za najmlađe. Svi sudionici imali su prilike kroz igru naučiti nešto više o tremi, fokusu te biofeedback uređaju.

Osim toga, nastavili smo s našim predavanjima u sklopu projekta Lee Zona. Ovaj put pričali smo o Mindfulness meditaciji te o tome kako ustrajati u promjeni.

Nastavili smo I našu suradnju s adidas runnersima gdje smo održali predavanje za novu grupu trkačica. Tema predavanja je bila pokretanje projekta osobnog razvoja i priprema za sudjelovanje na humanitarnoj utrci “Wings for life”.

Nastavili smo provoditi i grupni program za djecu u RK PPD Zagreb (dječaci 2006. godište), započeli s Mindfulness programom, a naše dvije grupe MT8 programa  smo uspješno priveli kraju, te jedva čekamo početak rada s novim grupama.

Isto tako, započeli smo i rad u OŠ Vukovina gdje provodimo naš MT8 program za djecu. Kroz 8 radionica prolazimo kroz razne teme i tehnike MT-a kako bismo im pomogli da se lakše nose sa svakodnevnim izazovima u školi, ali i izvan nje.

U sklopu 4. DARovitog tjedna održali smo još jednu igraonicu za najmlađe na kojoj smo pričali o tome kako uspješno pobijediti tremu.

Osim djece, družili smo se i sa studentima u sklopu rada E-student udruge. Održali smo dvije radionice za studente, jednu na temu Mindfulness-a, a drugu o povezanosti tjelesne aktivnosti i vježbanja s mentalnim zdravljem.

Na red je opet došao i naš MT seminar, ovaj put na temu odnosa – faktora koji čini razliku. S trenerima smo pričali o tome kako stvoriti dobar odnos sa svojim sportašima te zašto je to važno.

Također, započeli smo i s proljetnim ciklusom predavanja u HUM Cromi. Kroz naša predavanja i radionice brojni menadžeri i poduzetnici naučit će nešto više o načinima nošenja sa stresom, upravljanju sobom, te kako poboljšati svoj fokus i radnu učinkovitost.

Na samom kraju mjeseca završili smo s još jednom grupom našeg programa MT za sve kroz koji su polaznici imali prilike naučiti kako započeti određenu promjenu u životu, kako se nositi sa svakodnevnim stresom, te kako svakodnevno raditi na sebi i rušiti vlastite barijere.

Uz to, prisustvovali smo otvorenju novog Body&Mind centra naših dragih suradnika Igora Blažinčića i Mirele Anić. Osim njih, i naš suradnik dr. Tomislav Madžar otvorio je čak dvije poliklinike Vaš pregled, jednu u Zaprešiću, a drugu u Velikoj Gorici. U sklopu otvorenja svi su imali prilike upoznati se i s radom na biofeedback i neurofeedback uređajima.

Imali smo i nekoliko nastupa na nacionalnim TV kućama gdje nam je cilj širiti znanje sa svima željnima učenja.

I ovaj mjesec smo imali prilike putovati, ovaj put u Indianu (SAD) gdje smo održali predavanje na PURDUE University-u za sportske timove i predavanje na “John Wooden leadership institute”.

I kao šećer na kraju, napokon je izašao i naš priručnik za roditelje – Roditelji novog doba. Nadamo se da će ovaj priručnik pomoći svim roditeljima i dati im odgovore na brojna pitanja.

Protekli mjesec je bio vrlo aktivan i tako nastavljamo i dalje, a Vas pozivamo da nam se javite i pridružite u radu Mentalnog Treninga kroz grupe, individualni rad, biofeedback i neurofeedback treninge ili edukacije i seminare! 🙂

Povezane objave