fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Pregled veljače

Veljaču smo započeli našom najdugovječnijom edukacijom. Naime, edukacija „Mentalni Trening za trenere“ koju održavamo tri puta godišnje, održana je po čak 21. put! Ponovo smo imali priliku podijeliti naša znanja i praktične primjere s trenerima koji žele napredovati i koristiti tehnike Mentalnog Treninga kako bi unaprijedili motivaciju, fokus i kontrolu emocija kod svojih sportaša.

Na red je došao i novi MT seminar koji održavamo jednom mjesečno, a ovaj put tema je bila “Mali profesionalci ili djeca u sportu”. Treneri koji rade s mlađim dobnim skupinama su imali prilike naučiti više o zakonitostima rada s djecom, uspješnoj komunikaciji s djecom i roditeljima te tehnikama koje im mogu poboljšati kvalitetu rada s djecom u sportu.

Krenuo je i naš ciklus predavanja za projekt Lee Zona gdje smo polaznicima predstavljali osnovne alate Mentalnog Trening usmjerene na opuštanje i razvoj fokusa te kontrolu emocija. Uključili smo se u Adidas Runners stručni tim koji priprema grupu žena za utrku na Wings for life u 5 mjesecu. Uveli smo ih u mentalni trening i  razgovarali o motivaciji i posebno o važnosti usmjeravanja na angažman.

Opet smo malo i putovali, a ovaj put do Pule. Zahvaljujemo se Puli i hvale vrijednom projektu Aktivna Hrvatska što smo ponovno imali priliku ispred velikog broja polaznika održati radionicu Mentalnog Treninga. Odlična publika iz Grada učinila je radionicu još posebnijom, a mi se veselimo i pozivamo vas na sljedeću. Prijave su otvorene na službenoj stranici Aktivne Hrvatske.

Nastavili smo provoditi i grupne programe za djecu u RK PPD Zagreb (dječaci 2006 godište) te dvije naše MT8 grupe, a počeo je i novi ciklus radionica Mindfulnessa za djecu. Program MT8 je naš već standardni program namijenjen za djecu u sportu, a program Mindfulness za djecu trenutno je jedini program u Hrvatskoj koji djetetu omogućava stjecanje znanja i alata iz područja mindfulnessa na svim razinama njegova funkcioniranja: misli, emocije, ponašanje, svjesnosti o sebi, tijelu i okolini.

I ove godine Mentalni Trening je sudjelovao u Tjednu psihologije koji se obilježavao u cijeloj Hrvatskoj. U suradnji s našim partnerima Biotrening centrom održali smo besplatna predavanja za trenere i sportaše, djecu i roditelje. Treneri su imali prilike čuti predavanje o motivacijskim tehnikama, roditelji djece u sportu su na predavanju “Roditelj novog doba” stjecali znanja kako pružiti kvalitetnu podršku svojoj djeci u sportu, a djeca su za to vrijeme sudjelovala na MT igraonici gdje su naučili više o fokusu i vježbama opuštanja. Osim toga, već tradicionalno smo sudjelovali na Psihošpanciru u Čakovcu te održali predavanje na temu “Trud ili talent” i radionicu o primjeni biofeedback-a. Također, drugu godinu za redom sudjelovali smo na Tjednu psihologije u Športskoj gimnaziji te zainteresiranim sportašima pružili priliku da isprobaju najnoviju tehnologiju u sportu.

Krajem mjeseca je naš partner Biotrening centar proslavio svoj prvi rođendan! Ponosni smo na ovu suradnju i veselimo se vidjeti što će nam iduća godina donijeti. Želimo im još puno uspješnih godina i proslavljenih rođendana.

A veselimo se i ožujku i izazovima koje će donijeti nama i našim klijentima! 🙂

Povezane objave