fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Pregled siječnja

Novu godinu smo započeli u Novigradu na Handball weeku gdje smo održali dvije radionice za sudionike kampa te s mladim rukometašima pričali o motivaciji, ciljevima i angažmanu. Veselimo se sljedećem Handball weeku i novoj prilici da mladima podijelimo svoju viziju sporta i sudjelujemo u njihovom (sportskom) razvoju!

S onima koji su nam bliže, dobili smo priliku i kontinuirano raditi pa smo tako započeli petomjesečni ciklus radionica za dječake A (2006. godište) rukometnog kluba PPD Zagreb. Mladi Zagrebaši će kroz niz radionica naučiti tehnike i alate Mentalnog Treninga, raditi na timskoj koheziji, timskim ciljevima i međusobnoj podršci.

Sam kraj mjeseca su također obilježili mladi sportaši. Naime, s radom su započele čak dvije grupe MT8 koje će se održavati u našim prostorijama, a koje pohađaju djeca različitih sportova. Ukoliko nam se želite pridružiti na nekoj od sljedećih grupa, slobodno nam se javite.

Kako bi rad s djecom i mladima urodio još većim plodom, posvetili smo se i roditeljima. Naime, već neko vrijeme vrijedno radimo na našem priručniku za roditelje „Roditelji novog doba“ koji uskoro izlazi, a namijenjen je svim roditeljima koji žele konkretne i praktične smjernice.

Ovaj mjesec održali smo i nekoliko predavanja te sudjelovali na nekoliko simpozija. Najprije smo održali predavanje na seminaru hrvačkih trenera gdje smo pričali o tremi i kako se nositi s njom, a sve to i potkrijepili demonstracijom na biofeedbacku. Nakon toga, u organizaciji eSTUDENT-a održali smo radionicu o samopouzdanju za njihove članove te ih podučili jednostavnim tehnikama kako biti i izgledati samopouzdanije. Održali smo i besplatnu MT igraonicu, kao i radionicu za članove BK Medvedgrad. Sudjelovali smo i na HNS-ovom medicinskom simpoziju namijenjenom liječnicima u svrhu prepoznavanja psiholoških prediktora nastanka ozljeda u nogometu, kao i na 4. kongresu Fitnes učilišta gdje smo pričali o tome kako zadržati osobu u procesu osobne promjene.

Osim što podučavamo trenere o procesu osobne promjene, i sami imamo priliku sudjelovati u procesima promjene brojnih ljudi koji su se uključili u Lee zona program trenerice Sanje Žuljević. Prvi korak smo savladali, a nastavljamo dalje kako bi polaznici postali najbolja verzija sebe!

Održali smo i peti po redu seminar za trenere na temu organizacije vremena na natjecanju gdje smo pričali o rutinama i ritualima u sportu. Sljedeći seminar će se održati 19.2., a tema mu je odnos. Također, s radom je započela i nova grupa MT za sve.

Podružili smo se i sa sudionicima projekta „Moje pravo na igru i sport“ kojemu je cilj osvijestiti važnost bavljenja tjelesnom aktivnošću kod djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, a pratili smo i nastupe našeg paraskijaša Damira Mizdraka na utrkama Svjetkog kupa na Sljemenu i na Svjetskom prvenstvu u Kranjskoj gori.

Sam kraj mjeseca obilježilo je Svjetsko prvenstvo u rukometu i naš Luka Stepančić kojeg smo pratili i bodrili kroz cijelo prvenstvo.

Kao i obično, siječanj je započeo radno i s puno događanja, a ne sumnjamo da će takav biti i ostatak godine.

Povezane objave