(Ne)prisutnost roditelja na treningu
18. studenoga 2018.
Gdje smo bili i što smo radili 2018.
29. prosinca 2018.
Show all

Studeni je bio prilično raznovrstan mjesec, ali zasigurno obilježen našim 10. rođendanom! Naime, Mentalni Trening je ovaj mjesec proslavio 10 godina postojanja i povodom toga smo ponudili brojne popuste i pogodnosti, ali i proslavili velikim simpozijem u suradnji s Aktivnom Hrvatskom. Na simpoziju smo kroz tri panela ugostili brojne prijatelje i suradnike koji su nam podijelili svoje misije, vizije i vrijednosti te pričali o motivaciji i osobnom razvoju. Još jednom hvala svima koji su bili s nama u ovih 10 godina i veselimo se idućih 10 s vama!

Osim simpozija, ovaj mjesec smo održali i niz predavanja i radionica iz komunikologije za polaznike Fitnes učilišta i INstructusa u Rijeci, Splitu i Zagrebu te pridonijeli edukaciji budućih fitnes trenera.

Također, postali smo novi ponosni partneri i dio projekta #BEZISPRIKA trenerice Sanje Žuljević i njezinih kolega čiji je cilj promjena životnog stila kroz cjelovite programe treninga, prehrane i vizualizacija. Korisnici će od sada moći uvrstiti i mentalni trening u proces promjene.

Sudjelovali smo i na Inspire me konferenciji u Zagrebu, na kojoj je Igor održao radionicu pod nazivom „Burnout – Kako se nositi sa stresom i uspješno savladavati izazove u poslu i karijeri“, a Ana je održala radionicu o power positionu i naučila sudionike kako svojim stavom i gestama mogu utjecati na razvoj nekog poslovnog sastanka ili intervjua za posao.

Što se tiče poslovnih treninga, započeli smo MT za sve program za zaposlenike Erste banke koji će kroz 8 susreta naučiti kako biti u zoni, unaprijediti svoju radnu učinkovitost, upravljati svojim emocijama i mislima te započeti proces promjene. Također, u Coca-Coli smo održali poslovni trening na kojem smo sa zaposlenicima otkrivali vrijednosti i radili na uspostavi odnosa.

Započeli smo još jednu suradnju ovaj mjesec! Kao dio Biotrening poliklinike, ostvarili smo suradnju s GNK Dinamo te ćemo pružati podršku njihovim nogometašima u procesu oporavka i rehabilitacije.

Imali smo čast sudjelovati i na okruglom stolu pod nazivom „Sport i rekreacija kod djece s teškoćama u razvoju“ u organizaciji centra za edukaciju i savjetovanje Sunce, gdje smo s ostalim gostima i stručnjacima načeli temu uključivanja djece s teškoćama u sport i rekreaciju.

Naš suradnik iz Rijeke, Petar Nikolić, održao je s kondicijskim trenerom Sebastianom Knapićem, radionicu pod nazivom „Roditelj koji zna vrijedi za dva“ na kojoj su s roditeljima djece u sportu pričali o njihovoj ulozi u dječjem sportskom razvoju, značajkama dobrih i loših trenera, psihofizičkim potrebama djece i drugim važnim aspektima sportskog razvoja djeteta.

Osim svega navedenog, izdali smo i treći e-book, ovaj put namijenjen sportašima koji možete besplatno skinuti na našoj web stranici.

Pred kraj mjeseca proveli smo i nekoliko dana u Rumunjskoj kod Ivana Raiča, kapetana naše odbojkaške reprezentacije i svog novog kluba C.S. Arcada Galati.

Naši sportaši su također bili vrijedni ovaj mjesec, a posebno bismo istaknuli naše karataše. Ana Lenard osvojila je Top 10 turnir u Zagrebu, a Ivan Kvesić postao je novi svjetski prvak u poluteškoj kategoriji.

Veselimo se prosincu i nadamo se uspješnom kraju jedne uspješne godine.