fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Pregled studenog

Studeni je bio prilično raznovrstan mjesec, ali zasigurno obilježen našim 10. rođendanom! Naime, Mentalni Trening je ovaj mjesec proslavio 10 godina postojanja i povodom toga smo ponudili brojne popuste i pogodnosti, ali i proslavili velikim simpozijem u suradnji s Aktivnom Hrvatskom. Na simpoziju smo kroz tri panela ugostili brojne prijatelje i suradnike koji su nam podijelili svoje misije, vizije i vrijednosti te pričali o motivaciji i osobnom razvoju. Još jednom hvala svima koji su bili s nama u ovih 10 godina i veselimo se idućih 10 s vama!

Osim simpozija, ovaj mjesec smo održali i niz predavanja i radionica iz komunikologije za polaznike Fitnes učilišta i INstructusa u Rijeci, Splitu i Zagrebu te pridonijeli edukaciji budućih fitnes trenera.

Također, postali smo novi ponosni partneri i dio projekta #BEZISPRIKA trenerice Sanje Žuljević i njezinih kolega čiji je cilj promjena životnog stila kroz cjelovite programe treninga, prehrane i vizualizacija. Korisnici će od sada moći uvrstiti i mentalni trening u proces promjene.

Sudjelovali smo i na Inspire me konferenciji u Zagrebu, na kojoj je Igor održao radionicu pod nazivom „Burnout – Kako se nositi sa stresom i uspješno savladavati izazove u poslu i karijeri“, a Ana je održala radionicu o power positionu i naučila sudionike kako svojim stavom i gestama mogu utjecati na razvoj nekog poslovnog sastanka ili intervjua za posao.

Što se tiče poslovnih treninga, započeli smo MT za sve program za zaposlenike Erste banke koji će kroz 8 susreta naučiti kako biti u zoni, unaprijediti svoju radnu učinkovitost, upravljati svojim emocijama i mislima te započeti proces promjene. Također, u Coca-Coli smo održali poslovni trening na kojem smo sa zaposlenicima otkrivali vrijednosti i radili na uspostavi odnosa.

Započeli smo još jednu suradnju ovaj mjesec! Kao dio Biotrening poliklinike, ostvarili smo suradnju s GNK Dinamo te ćemo pružati podršku njihovim nogometašima u procesu oporavka i rehabilitacije.

Imali smo čast sudjelovati i na okruglom stolu pod nazivom „Sport i rekreacija kod djece s teškoćama u razvoju“ u organizaciji centra za edukaciju i savjetovanje Sunce, gdje smo s ostalim gostima i stručnjacima načeli temu uključivanja djece s teškoćama u sport i rekreaciju.

Naš suradnik iz Rijeke, Petar Nikolić, održao je s kondicijskim trenerom Sebastianom Knapićem, radionicu pod nazivom „Roditelj koji zna vrijedi za dva“ na kojoj su s roditeljima djece u sportu pričali o njihovoj ulozi u dječjem sportskom razvoju, značajkama dobrih i loših trenera, psihofizičkim potrebama djece i drugim važnim aspektima sportskog razvoja djeteta.

Osim svega navedenog, izdali smo i treći e-book, ovaj put namijenjen sportašima koji možete besplatno skinuti na našoj web stranici.

Pred kraj mjeseca proveli smo i nekoliko dana u Rumunjskoj kod Ivana Raiča, kapetana naše odbojkaške reprezentacije i svog novog kluba C.S. Arcada Galati.

Naši sportaši su također bili vrijedni ovaj mjesec, a posebno bismo istaknuli naše karataše. Ana Lenard osvojila je Top 10 turnir u Zagrebu, a Ivan Kvesić postao je novi svjetski prvak u poluteškoj kategoriji.

Veselimo se prosincu i nadamo se uspješnom kraju jedne uspješne godine.

Povezane objave