Pregled listopada

Listopad smo započeli našom najdugovječnijom edukacijom! Naime, „Mentalni Trening za trenere“ koji održavamo tri puta godišnje, održan je čak 20. put. Ponovo smo imali priliku podijeliti naša znanja i praktične primjere s trenerima koji žele napredovati i koristiti tehnike Mentalnog Treninga kako bi unaprijedili motivaciju, fokus i kontrolu emocija kod svojih sportaša.

Također, održali smo još jednu dvodnevnu edukaciju za INstructus na temu komunikologije u fitnesu gdje su budući treneri naučili kako uspješno komunicirati s korisnicima i stvoriti dobar odnos.

Nastavili smo provoditi i grupne programe za djecu. Program MT8 je naš već standardni program namijenjen za djecu u sportu, a program Mindfulness za djecu trenutno je jedini program u Hrvatskoj koji djetetu omogućava stjecanje znanja i alata iz područja mindfulnessa na svim razinama njegova funkcioniranja: misli, emocije, ponašanje, svjesnosti o sebi, tijelu i okolini.

Nadalje, pokrenuta su dva programa izvan sporta koja su se dugo očekivala. Prvi program je „MT student“ koji je namijenjen studentima koji žele poboljšati svoju akademsku izvedbu i povećati zadovoljstvo. Ovo je druga generacija koja je upisala ovaj studentski program i veselimo se nastavku rada s našim studentima. Drugi program je „MT za sve“ koji je namijenjen općoj populaciji koja želi raditi na osobnoj izvrsnosti. Ponosni smo na oba programa i prilici da pružamo podršku osobama koje žele raditi na osobnom rastu i razvoju.

Održali smo i besplatne radionice za studentsku udrugu studenta psihologije (STUP) na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i za studente psihologije na Hrvatskim studijima. Studenti su imali prilike usvojiti konkretne tehnike iz Stress managementa te isprobati kontrolu vlastitog intenziteta uz pomoć biofeedback uređaja.

Osim nas, vrijedni su bili i naši sportaši. Anđela Mužinić tako je osvojila 3. mjesto na Svjetskom prvenstvu u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom i još jednom pokazala svoju borbenost, upornost i kvalitetu! Karatista Ivan Kvesić je na turniru premijer lige u Tokiju pokazao besprijekoran fokus u svim mečevima i osvojio 3. mjesto.

Veselimo se studenom i izazovima koje će donijeti nama i našim klijentima! 🙂

Povezane objave