fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Pregled listopada

Listopad smo započeli našom najdugovječnijom edukacijom! Naime, „Mentalni Trening za trenere“ koji održavamo tri puta godišnje, održan je čak 20. put. Ponovo smo imali priliku podijeliti naša znanja i praktične primjere s trenerima koji žele napredovati i koristiti tehnike Mentalnog Treninga kako bi unaprijedili motivaciju, fokus i kontrolu emocija kod svojih sportaša.

Također, održali smo još jednu dvodnevnu edukaciju za INstructus na temu komunikologije u fitnesu gdje su budući treneri naučili kako uspješno komunicirati s korisnicima i stvoriti dobar odnos.

Nastavili smo provoditi i grupne programe za djecu. Program MT8 je naš već standardni program namijenjen za djecu u sportu, a program Mindfulness za djecu trenutno je jedini program u Hrvatskoj koji djetetu omogućava stjecanje znanja i alata iz područja mindfulnessa na svim razinama njegova funkcioniranja: misli, emocije, ponašanje, svjesnosti o sebi, tijelu i okolini.

Nadalje, pokrenuta su dva programa izvan sporta koja su se dugo očekivala. Prvi program je „MT student“ koji je namijenjen studentima koji žele poboljšati svoju akademsku izvedbu i povećati zadovoljstvo. Ovo je druga generacija koja je upisala ovaj studentski program i veselimo se nastavku rada s našim studentima. Drugi program je „MT za sve“ koji je namijenjen općoj populaciji koja želi raditi na osobnoj izvrsnosti. Ponosni smo na oba programa i prilici da pružamo podršku osobama koje žele raditi na osobnom rastu i razvoju.

Održali smo i besplatne radionice za studentsku udrugu studenta psihologije (STUP) na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i za studente psihologije na Hrvatskim studijima. Studenti su imali prilike usvojiti konkretne tehnike iz Stress managementa te isprobati kontrolu vlastitog intenziteta uz pomoć biofeedback uređaja.

Osim nas, vrijedni su bili i naši sportaši. Anđela Mužinić tako je osvojila 3. mjesto na Svjetskom prvenstvu u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom i još jednom pokazala svoju borbenost, upornost i kvalitetu! Karatista Ivan Kvesić je na turniru premijer lige u Tokiju pokazao besprijekoran fokus u svim mečevima i osvojio 3. mjesto.

Veselimo se studenom i izazovima koje će donijeti nama i našim klijentima! 🙂

Povezane objave