fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Na samom početku mjeseca u Novigradu smo odradili drugi dio priprema naših natjecatelja i njihovih eksperata za Euroskills natjecanje u Budimpešti. Natjecatelji su imali prilike naučiti što je zona te kako ju postići, a njihovi eksperti naučili su više o intenzitetu, fokusu i tehnikama relaksacije.

Uz to, pokrenuli smo iznimno vrijednu suradnju s Hrvatskim odbojkaškim savezom i postali dio njihovog Regionalnog seminara za trenere. Kroz mjesec rujan treneri su imali prilike čuti naše predavanje u nekoliko hrvatskih gradova: Zagrebu, Trogiru, Umagu i Osijeku.

Održali smo i još jedan trening za naše drage partnere tvrtke Abbott. Ovaj put smo pričali o timskim ulogama i o činjenici da nas sličnosti spajaju, a različitosti obogaćuju.

Naravno, ni ovaj mjesec ne smijemo zaboraviti spomenuti uspjehe naših sportaša. Za početak želimo još jednom čestitati Patriku i Antonu Lončariću koji su osvojili nagradu Dražen Petrović koja se dodjeljuje darovitim mladim sportašima i ekipama za izvanredne sportske rezultate i sportski razvoj.

Uz njih, moramo spomenuti i Enrica Marottija i Macieka Rutkowskog koji su na Svjetskom prvenstvu u windsurfu u Danskoj osvojili zlatnu i srebrnu medalju!

Zlatni su i naši plesači Vanja Vujić i Viktor Szabo, koji su postali prvaci Hrvatske u čak 10 plesova!

Pored svih tih uspjeha naših sportaša, uspješno smo pokrenuli još jednu edukaciju za naše najmlađe – Mindfulness za djecu! Program Mindfulness za djecu trenutno je jedini program u Hrvatskoj koji vašem djetetu omogućava stjecanje znanja i alata iz područja mindfulnessa na svim razinama njegova funkcioniranja: misli, emocije, ponašanje, svjesnosti o sebi, tijelu i okolini.

Također, ovaj mjesec održali smo i dvije besplatne radionice za sportaše „Vježbe disanja- kako biti ili se vratiti u zonu“.

Već sljedeći mjesec krećemo s našim programima za trenere (MT edukacija), djecu (MT8), studente (MT student) te opću populaciju (MT za sve). Ako želite raditi na sebi i naučiti kako svakodnevno rušiti svoje barijere i ostavljati trag, požurite i priključite se nekoj od naših grupa!

Povezane objave