fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Pregled kolovoza

Dok smo mi (djelomično) odmarali i pripremali se za novu sezonu, naši su sportaši marljivo radili odlične stvari na natjecanjima za koja su se pripremali kroz godinu.

Tako su Anton i Patrik Lončarić osvojili broncu u dvojcu bez na Svjetskom juniorskom prvenstvu u češkim Račicama te ostvarili najbolje juniorsko vrijeme na svijetu u toj disciplini.

Naši plivači Kristijan Vincetić, Dino Sinovčić i Ante Rađa nastupili su na Europskom prvenstvu u para plivanju koje se održalo u Dublinu. Svi su pokazali izniman trud i borbu, a Dino je osvojio i zlatnu medalju na 100 m leđno.

Još jedan plivač je nastupio na Europskom prvenstvu, ovaj put u Glasgowu – Bruno Blašković ostvario je odlične rezultate, ušao u finale i dva puta rušio državni rekord star 15 godina.

Ljeto je zaokruženo još jednim vodenim sportom i tako je naš Josip Olujić na Svjetskom prvenstvu u jedrenju u danskom Aarhusu zauzeo odlično 11. mjesto.

Nakon uspješnog ljeta, polako se pripremamo za jesen bogatu programima. Najprije nam počinje novi program Mindfulness za djecu 14.09, a nakon toga, 18.09. započinjemo novi ciklus MT seminara. Za kraj mjeseca, 28. i 29.9. s radom započinje nova Masterclass grupa. U listopadu započinjemo s još četiri nove grupe – MT za sve kreće 03.10., MT8 program za djecu počinje 04.10., MT edukacija za trenere će se održati 6. i 7.10., a MT student počinje 15.10. Pridružite se nam se na nekom od programa i provedite jesen radeći na sebi!

Povezane objave