fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Pregled srpnja

Početkom mjeseca bili smo na Hvaru, gdje su mladi rukometaši na Balić-Metličić kampu imali priliku čuti i primijeniti konkretne tehnike Mentalnog Treninga kako bi unaprijedili svoju izvedbu na terenu.

Na Zdravstvenom kampu Hrvatskog odbojkaškog saveza u Gospiću s kondicijskim trenerom Dorijanom Mavrincem imali smo prilike odbojkašicama održati predavanje o važnosti ulaganja angažmana tijekom treninga.

Prisustvovali smo i na ATP turniru u Umagu, gdje smo imali priliku biti dio Fun zone u kojoj su tenisači imali priliku testirati svoje upravljanje intenzitetom na biofeedback uređaju. Također, prisustvovali smo panel diskusiji s temom bila važnost mentalne pripreme u sportu. Nakon Umaga uputili smo se u Zadar gdje smo sudjelovali smo na Red Bull košarkaškoj klinici velikog Daria Šarića koji je na panelu naglasio važnost rada, dodatnog ulaganja, svijesti o procesu i podrške. Dan nakon smo držali još jednu radionicu u sklopu već spomenutog, sjajnog projekta – Aktivna Hrvatska. Ugostio nas je Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, a brojni Zadrani koji su sa zanimanjem pratili radionicu imali su prilike čuti i hrvatskog rukometnog reprezentativca Luku Stepančića i košarkaša Lovru Mazalina.

U okviru EU projekta “Inclusion and Gender Equality through Softball” imali smo prilike održati radionicu o motivaciji i samopouzdanju za klubove iz Malte, Nizozemske i Hrvatske.

Na kraju mjeseca, par dana proveli smo u Belgiji s našim nogometašem Karlom Lulićem kojio je nakon sjajne sezone u NK Rudešu potpisao za belgijski Waasland-Beveren.

Povezane objave