fbpx
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata
0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0.00 
Pogledaj košaricuNaplata

Pregled lipnja

Na samom početku mjeseca u sklopu četvrte optometrijske konferencije OCCSEE 2018 u Puli održali smo radionicu pod nazivom “Vision and sensorimotor skills training” te na taj način približili struci usluge našeg Mental Training Centra powered by Optical Express Hrvatska te ih upoznali sa Senaptec uređajem.

U lipnju smo priveli kraju rad s nekoliko naših grupa. Jedan od najopsežnijih programa Mentalnog Treninga pod nazivom MT Masterclass, svoj završetak dobio je u idiličnom Hrvatskom Zagorju gdje je prva grupa polaznika položila završni ispit i uspješno savladala desetomjesečni program izvrsnosti. Dobivena znanja i kompetencije polaznicima će povećati produktivnost u svakodnevici, omogućiti kvalitetniju komunikaciju, fokus u ključnim trenucima, mir i motivaciju, jasno definirane ciljeve i ono najvažnije – rušenje barijera!

Uz MT Masterclass, završen je još jedan program izvrsnosti za sve one koji su odlučili uložiti u sebe! Dvomjesečni program MT za sve namjenjen je za one koji su svjesni važnosti rada na sebi, kao i za one željne promjene. Kako biti u zoni, upravljati mislima, postaviti ciljeve i savladati brojne druge benefite programa, saznati možete ove jeseni kada počinje rad s novom grupom polaznika!

Isto tako ne smijemo zaboraviti spomenuti i naše najmlađe jer su čak tri grupe ovaj mjesec završile s radom. Čestitamo svim polaznicima našeg programa za najmlađe – MT8, koji su aktivno pratili radionice i naučili alate Mentalnog Treninga koji će im pomoći u svakodnevnim zadaćama, kako u sportskom, tako i u privatnom dijelu života. Pozivamo sve roditelje koji žele pomoći svojoj djeci da budu čvršćeg samopouzdanja, neustrašivi, motiviraniji i boljeg fokusa kada je riječ o sportu ili školskim obvezama, na upise programa MT8 za novu grupu koja će se održati početkom jeseni!

Završili smo i trening za zaposlenike tvrtke Abbott na kojem smo podijelili iskustva i viziju rada u timu s našim olimpijcem Damirom Martinom. Kroz priče iz svakodnevice, inspiraciju i znanstvena otkrića naučili smo kako ostvariti zonu, kako biti sretan i definirali našu viziju uspjeha. Ono što je najvažnije, uživali smo u procesu i dobro se svi zabavili!

Opet smo malo i putovali, a ovaj put do Dubrovnika. Zahvaljujemo se Dubrovniku i hvalevrijednom projektu Aktivna Hrvatska što smo ponovno imali priliku ispred stotinu polaznika održati radionicu Mentalnog Treninga, ovog puta na temu kontrole emocija i vježba disanja. Odlična publika iz Grada učinila je radionicu još posebnijom, a mi se veselimo i pozivamo vas na sljedeću koja će se održati u Zadru, 20. srpnja. Prijave su otvorene na službenoj stranici Aktivne Hrvatske.

Svratili smo i do Karlovca gdje smo u sklopu proslave 20. rođendana ŠAK Dinamic imali prilike održati predavanje o promjeni životnog stila te motivaciji.

Treneri su i ovaj mjesec imali prilike nadograditi svoje znanje kroz naš MT seminar, ovaj put na temu specifičnosti rada s djecom u sportu.

Održali smo i dva predavanja za odbojkaške trenere na njihovom godišnjem seminaru. Prvo predavanje je bilo na temu angažmana u sportu i utjecaja na izvedbu, dok je drugo bilo na temu korištenja rutina i rituala u odbojci.

Pred sam kraj mjeseca, u sklopu Kampa za igrače bez ugovora koji organizira HUNS, održali smo tri radionice. Vjerujemo da su dečki naučili nešto novo i da će biti spremniji za nove prilike i izazove u budućnosti!

Na samom kraju želimo još jednom čestitati i našem Lovri Majeru na nagradi za najboljeg mladog igrača prve HNL te potpisivanju ugovora s GNK Dinamo Zagreb. Također, ne smijemo zaboraviti ni našeg Karla Lulića koji je dobio priliku pokazati sve što je do sada naučio u novom klubu Waasland – Beverenu.

Uz naše nogometaše, ovaj mjesec naša Anamaria Govorčinović pokazala je da za nju prepreke ne postoje. Vrhunski angažman i lavovska borba doveli su ju do drugog mjesta B finala na Europskom prvenstvu u kajaku, odličnih nastupa na Mediteranskim igrama u Tarragoni, a želimo joj sreću u današnjem finalu na Europskom U23 prvenstvu.

Kao i uvijek do sada i ovaj mjesec je donio puno toga. Jedva čekamo vidjeti što će nam sve donijeti srpanj!

Povezane objave